تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 840 از 2365 اولاول ... 34074079083083683783883984084184284384485089094013401840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,391 به 8,400 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اگه بخوام به تيپ٢ خودم باند عقب( در عقب نه..... صندق عقب) اضافه كنم چند در مياد؟ نميخوام خفن بشه فقط ميخوام كيفيت پخشش بره بالا
    كسي از دوستان از اين lcd هاي كه مخصوص ٢٠٦ هست استفاده نكرده؟ خوب هستن يا نه؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

الان آمپم رو به پاور کامپیوترم وصل کردم . پاور کامپیوترم گرین 535 وات هست و در 12 ولت 19 آمپر خروجی میده. خلاصه آمپ رو وصل کردم و روشن شد (آمپ 7205 کنوود) و از گوشیم خروجی گرفتم وصل کردم به RCA .و یکی از باندهای CO609 رو هم وصل کردم منتها بازم خروجی صدا خیلی ضعیفه.موندم بالاخره مشکل از باند هست یا از آمپ.هر جا هم بردم میگه هم باند سالمه هم آمپ ولی نمیدونم چرا این آمپ و باند با هم جفت نمیشن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

الان آمپم رو به پاور کامپیوترم وصل کردم . پاور کامپیوترم گرین 535 وات هست و در 12 ولت 19 آمپر خروجی میده. خلاصه آمپ رو وصل کردم و روشن شد (آمپ 7205 کنوود) و از گوشیم خروجی گرفتم وصل کردم به RCA .و یکی از باندهای CO609 رو هم وصل کردم منتها بازم خروجی صدا خیلی ضعیفه.موندم بالاخره مشکل از باند هست یا از آمپ.هر جا هم بردم میگه هم باند سالمه هم آمپ ولی نمیدونم چرا این آمپ و باند با هم جفت نمیشن.
    سلام
    بالخره باید بری سراغ یه آدم خبره نشون بدی ببینی مشکل از کجاست.
    خدایی چقدر هم هزینه کردی.

4. این کاربر از ali reza 222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    بالخره باید بری سراغ یه آدم خبره نشون بدی ببینی مشکل از کجاست.
    خدایی چقدر هم هزینه کردی.
    آره خدایی جیبم خالی شد.کلا شانس ندارم. اشتباه کردم.همون فابریکی های النود رو دست نمیزدم بهتر بود.اینهمه وقت و هزینه صرف کردم.الان CO609 و آمپ 7205 کنوود رو همینجوری گذاشتم تو جعبه انداختمشون یه گوشه اتاق!آدم خبره هم که یا نیست و اغلب فقط میخوان آدم رو تلکه کنن!علی الخصوص توی کرج . تهران هم اصلا وقتش رو ندارم برم.توی کرج 95 درصد مغازه داره ها و نصاب ها هنوز واژه ی هدیونیت به گوششون نخورده بهترین آمپی هم که به عمرشون دیدن مکسیدر هست!حداقل قبلا یه نمایندگی آلپاین تو کرج بودش الان همون هم تعطیل کرده رفته!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط [B
    hamidR15[/B];7186827]
    سلام
    سلام و ممنون از شما.
    بله مدل صحیحش R1073 هست و جزو سری Reference محصولات DLS میباشد.
    در بهتر بودن آمپلیفایرهای DLS که شکی نیست.ایشون هم صحیح فرمودند.مسلما هر کپانی وقتی محصولی رو تولید میکنه مثلا آمپ و اسپیکر،یه ریزه کاریهائی رو تو طراحی ها به کار می بنده که باعث بهتر مچ شدن قطعات و در نهایت افزایش Performance در آنها میشود.
    ولی این به منزله وحی منزل نیست و میتوان از برندهای دیگر هم استفاده نمود. چون اغلب آمپلیفایرهای برندهای معروف از نظر قیمتی بالا هستند(به خاطر استفاده از متریال مرغوبتر،طراحی های برتر و پیشرفته و...) و اکثریت دوستان توانائی پرداخت اینگونه هزینه ها رو ندارن( که به نظر من نخریدن یه جنس ارزون از خریدن اون بهتر هستش) لذا کمتر اشخاصی رو میبینیم که تو تهیه لوازم سیستم صوتیشون از قطعات مرغوب استفاده نمایند.
    البته جا داره این رو هم عرض کنم به خاطر مسائل موجود در کشور و تلورانسهای ارزهای خارجی مثل یورو و دلار و....برخی اجناس خیلی خیلی افزایش قیمت داشته اند که دیگه خریدن آنها صلاح و به صرفه نمی باشد.

بازم سلام حمید جان و مرسی از راهنماییهات
    راستش دو تا سوال دارم ازت که ممنون می شم اگه جوابم رو بدی:
    1- آمپ های 5500t جنس تقلبی هم دارند یا نه و اگه دارند که چه گارانتی بگیرم که مطمئن باشم؟
    من دیروز که قیمت گرفتم حدود 185 تومان قیمتش بود (تو پشت شهرداری و نیز خیابون عباسی)
    2- آمپهای dls رو هم که من دیروز قیمت می گرفتم حدود 180 تومان قیمت میدادن (تو خیابون عباسی)
    شما چه مدلهایی از آمپهای dls رو به من پیشنهاد می دی که برای 1073 مناسب باشه و نیز بشه بعدها در صورت نیاز سیستم رو ارتقاء داد (البته اگه قیمت زیاد فرقی نداشته باشه)؟ اگه حدود قیمت پیشنهادیهات رو هم به من بگی ازت ممنون می شم

بازم مرسی از راهنماییهات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آره خدایی جیبم خالی شد.کلا شانس ندارم. اشتباه کردم.همون فابریکی های النود رو دست نمیزدم بهتر بود.اینهمه وقت و هزینه صرف کردم.الان CO609 و آمپ 7205 کنوود رو همینجوری گذاشتم تو جعبه انداختمشون یه گوشه اتاق!آدم خبره هم که یا نیست و اغلب فقط میخوان آدم رو تلکه کنن!علی الخصوص توی کرج . تهران هم اصلا وقتش رو ندارم برم.توی کرج 95 درصد مغازه داره ها و نصاب ها هنوز واژه ی هدیونیت به گوششون نخورده بهترین آمپی هم که به عمرشون دیدن مکسیدر هست!حداقل قبلا یه نمایندگی آلپاین تو کرج بودش الان همون هم تعطیل کرده رفته!
    سلام
    چرا نمی بری همونجا که ازش خریدی برات تست کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

رفتم برا پرس و جو یارو هی میگفت باید خازن ببندی...این خازن به چه دردی میخوره؟
    Last edited by peeyymmaann; 30-08-2012 at 23:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خازن برق رو دخیره می کنه به عبارتی کار خازن ذخیره انرژی الکتریکی در شرایط خاص و تخلیه آن در شرایط مورد نیاز است

خوب بهش بگو با خازن برات تست کنه و اگه راست بگه خازن رو ازش می خری دیگه.
    اینجوری هم خیال تو راحت می شه و هم اینکه اگه یارو حرفش حساب کتاب نداشت مجبوره کارت رو راه بندازه

10. این کاربر از xxx13900102 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خازن برق رو دخیره می کنه به عبارتی کار خازن ذخیره انرژی الکتریکی در شرایط خاص و تخلیه آن در شرایط مورد نیاز است

خوب بهش بگو با خازن برات تست کنه و اگه راست بگه خازن رو ازش می خری دیگه.
    اینجوری هم خیال تو راحت می شه و هم اینکه اگه یارو حرفش حساب کتاب نداشت مجبوره کارت رو راه بندازه
    اساتید گفتن امپلی فایرم با اسپیکرم خوب درایو نمیشه اول باید اونو عوض کنم ...بعد

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

طرف چرت گفته
    کابل برقت گیج چند هست؟!
    یعنی هیچی بیشتر از این اعصاب آدم رو خورد نمیکنه
    مثلا 2 تومن پول سیستم میدی بعد هرکاری میکنی نه صدا میگیری نه کسی هست ایراد کارتو بگیره
    از همه بد تر یه نفر رو میبینی با یه جفت باند چینی بی کیفیت و یه ساب روی طاقچه و یه 4 کانال بوشمنی چیزی همچین صدایی میگیره که میخوای با سر بری توی دیوار!
    میدونم چه احساسی داری
    سیستم قبلی منم اینطوری بود(حالا امیدوارم جدیده اینطوری نباشه حداقل!)
    مهدی جان یکی از راه هات اینه با یکی از بچه های سیستم باز که توی تی تی و ساندی شاپ کم نیستن و کرج باشن قرار بذاری و اون برات چک کنه
    راه دیگت اینه یه سیستم دیگه گیر بیاری و آمپ و کواک هاتو جدا جدا جایه اونا بذاری
    و اینکه خروجی موبایل ضعیف هست
    اگه میتونی با یه پخشی تست کن که خروجی 4 ولت داشته باشه
    کواک هات و آمپت هر دو عالین و باید صدای بلند و واضحی ازشون بگیری
    راستی سوندی 24 شهریور داره یه قرار ملاقات ترتیب میده
    میتونی بری قرار ملاقات و اونا کمکت کنن و هم سیستم های دیگه رو ببینی و...
    موفق باشی

13. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •