تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 840 از 1126 اولاول ... 340740790830836837838839840841842843844850890940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,391 به 8,400 از 11259

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من اگه بخوام هارد 1 ترا رو با بوت ویندوز xp پارتیشن بندی کنم مشکلی پش میاد ؟ ( چون تو بوت 7 نمیشه بیشتر از 3 تا درایو ساخت ) حوصله نصب نرم افزار اضافه رو هم برای پارتیشن بندی ندارم فقط میخوام ببینم اگه با همون بوت xp پارتیشن بندی کنم بعد 7 نصب کنم مشکلی به وجود نمیاد ؟
    مرسی

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من اگه بخوام هارد 1 ترا رو با بوت ویندوز xp پارتیشن بندی کنم مشکلی پش میاد ؟ ( چون تو بوت 7 نمیشه بیشتر از 3 تا درایو ساخت ) حوصله نصب نرم افزار اضافه رو هم برای پارتیشن بندی ندارم فقط میخوام ببینم اگه با همون بوت xp پارتیشن بندی کنم بعد 7 نصب کنم مشکلی به وجود نمیاد ؟
    مرسی
    سلام نه مشکلی پیش نمیاد در پارتیشن بندی ویندوز xp درایو ویندوز رو خود پرایمری و بقیه رو لوجیکال در نظر میگیره و مشکلی نیست

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

مرسی
    اگه با همون بوت ویندوز سون 1.2 درایو بسازی میتونی وقتی ویندوز نصب شد بدون نرم افزار و تو خود ویندوز به راحتی درایو جدید بسازی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با ویندوز mini xp موجود در hiren boot cd سیستم رو بوت کنید یا با لینوکس لایو سیستم رو بوت کنید ببینید میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید یا نه
    سلام
    می بخشید که دیر به دیر سر می زنم، سرم یه خورده شلوغه.

طبق گفته های آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنا به راهنمایی شما، با لینوکس لایو اطلاعاتمو به جز کمی که در c بود، برداشتم.
    همون جوری که قبل هم گفتم ، ویندوز من رو خود شرکت فروشنده نصب کرده بود که هر دفعه ایرادهایی ازش می دیدم، تا اینکه
    آخرین بار بر خلاف معمول بدون کلمه عبور و رمز وارد شد و وقتی خاموشش کردم ، دیگه ویندوز بالا نیومد(ویروس یاب هم به روز بود).
    با لینوکس لایو که رفتم و اطلاعاتو بردارم، دیدم وقتی می خوام اطلاعاتمو از روی c بردارم، هارد شروع می کنه به تک تک کردن و هنگ کردن، در صورتی که هنگام برداشتن اطلاعات از درایوهای دیگه هیچ مشکلی نیست!!!!
    می شه این به خاطر ویندوز قبلی باشه که به احتمال زیاد مشکل دار بوده؟

چون من نمی خوام تا چند وقت دیگه که میرم گارانتی، درایو c رو فرمت کنم تا بهشون نشون بدم.
    هر چی کردم روی d ویندوز نصب کنم(چون شنیدم بالاخره با c هم کار داره) نشد، راهی برای نصب ویندوز روی c هست؟

خواستم برای لینوکس هم از d پارتیشن بسازم و لینوکس رو نصب کنم که این هم اول کار، موقع آوردن همه ی پارتیشن ها برای تغییرشون واسه لینوکس، هنگ می کرد، برای این هم راهی است؟

اگه طولانی هم شد ببخشید.
    با تشکر از توجهتون

یا علی ع
    Last edited by hassan232; 20-02-2014 at 10:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هارد سیگیت یک ترای من بعد از یک سال از کار افتاد .مشکلش تا اونجایی که فهمیدم بد سکتور بود چون وقتی با نرم افزار های تست هارد تستش کردم تعداد سکتور های خراب بالا بود .با نرم افزار سیگیت هم تست شد که خطای سکنور داد.گارانتی یه سازگار هم غیر قابل تعمیر اعلام کرد .
    سواله اوله من اینه حالا امیدی به تعمیر هارد هست؟
    این هارد توی دستگاه dvr نصب شده بوده که 24 ساعته در حال ضبط اطلاعات دوربین بوده؟حالا سوال اصلی من اینه ممکنه دستگاه dvr هاردو خراب کرده باشه؟و اگر هارد جدید جایگزین بشه بازهم هارد از کار بیوفته؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد سیگیت یک ترای من بعد از یک سال از کار افتاد .مشکلش تا اونجایی که فهمیدم بد سکتور بود چون وقتی با نرم افزار های تست هارد تستش کردم تعداد سکتور های خراب بالا بود .با نرم افزار سیگیت هم تست شد که خطای سکنور داد.گارانتی یه سازگار هم غیر قابل تعمیر اعلام کرد .
    سواله اوله من اینه حالا امیدی به تعمیر هارد هست؟
    این هارد توی دستگاه dvr نصب شده بوده که 24 ساعته در حال ضبط اطلاعات دوربین بوده؟حالا سوال اصلی من اینه ممکنه دستگاه dvr هاردو خراب کرده باشه؟و اگر هارد جدید جایگزین بشه بازهم هارد از کار بیوفته؟
    برای این سیستمها مثل DVR که قرار هست بصورت پیوسته روشن (24x7) و در حال کار باشند بايد هارد دیسکهایی از سري Video streaming storage و يا enterprise H.D.D بخرید که قابلیت اطمینان بالاتری داشته باشند (more reliability) و بدیهی هست که نسبت به انواع معمولی قیمت بالاتری هم دارند . بعنوان مثال از برند وسترن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه مناسبی هست و یا اینکه از سری اینترپرایز مثل مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب کنید . از برند سیگیت مدلهایی که مخصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست موجوده .

البته موارد ديگر مثل گرماي بيش از حد ، حابجا و تكان دادن دستگاه در هنگام روشن بودن در خرابي آن بي تاثير نخواهد بود .

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    هارد اکسترنال 1 ترابایت Armor-A30 رو گرفتم اما این ارور رو می ده:
    c7 ultra dma crc error count
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با فرمت کردن هم درست نشد، روی دو تا سیستم هم چک کردم؟
    تا 7 روز گارانتی تعویض داره، بدم تعوض؟ بگم مشکلش چیه؟
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    هارد اکسترنال 1 ترابایت Armor-A30 رو گرفتم اما این ارور رو می ده:
    c7 ultra dma crc error count
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با فرمت کردن هم درست نشد، روی دو تا سیستم هم چک کردم؟
    تا 7 روز گارانتی تعویض داره، بدم تعوض؟ بگم مشکلش چیه؟
    اگه با پارتیشن بندی مجدد درست نشد راه های دیگه ای هم است چک کردن کابل و آپدیت فریم ویر ولی بهتره اینکارو. نکنید و بدید گارانتی

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض خرابی هارد

سلام
    سیستم من مدتی پیش هنگ کرد سیستم رو ریستارت کردم دیگه ویندوز من بالا نیومد البته تا اونجاییکه لوگوی ویندوز ایکس پی هستش بالا میاد ولی دگه جلوتر نمیره هارد رو روی یه سیستم دیگه با یه هارد دیگه امتحانش کردم وقی به تنظیمات بایوس میرم هارد منو و هارد سیستم رو میشناسه اما داخل ویندز نمیشناسه با نرم افزار testdisk امتحانش کردم ولی اونجا هم هاردو نمیشناسه مشکلش کجاست؟ در ضمن هاردم 160 گیگ سامسونگ

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    سیستم من مدتی پیش هنگ کرد سیستم رو ریستارت کردم دیگه ویندوز من بالا نیومد البته تا اونجاییکه لوگوی ویندوز ایکس پی هستش بالا میاد ولی دگه جلوتر نمیره هارد رو روی یه سیستم دیگه با یه هارد دیگه امتحانش کردم وقی به تنظیمات بایوس میرم هارد منو و هارد سیستم رو میشناسه اما داخل ویندز نمیشناسه با نرم افزار testdisk امتحانش کردم ولی اونجا هم هاردو نمیشناسه مشکلش کجاست؟ در ضمن هاردم 160 گیگ سامسونگ
    اگه اتصالات هارد و پاور سیستم درست باشه و تو ویندوز نشناسه میتونه این مشکل از بافر هارد باشه
    رو نصب ویندوز xp هم ببرید همینطوری است هارد شناسایی نمیشه ؟مود هارد روی چه حالتی است در بایوس ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •