تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 840 از 2376 اولاول ... 34074079083083683783883984084184284384485089094013401840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,391 به 8,400 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

14 پیش بینی [استقلال - مقاومت] _هفته دهم

سه شنبه 87/7/16
    استقلال - مقاومت، ساعت 15:45 ، ورزشگاه آزادي تهران

آخرین بازی :

استقلال 1 - 1 پرسپولیس

مقاومت 0 - 1 برق

تا الآن 10 نفر بازی [استقلال - پرسپولیس] رو پیش بینی کردن.
    برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 8785 رو ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 8610 مراجعه کنید :
    کد:
    برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.
    قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
    کد:
    برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 2 روز فرصت دارید..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

کی گفته تنهایی بایرن..
    بچه ها میان، تو انقدر خبر میذاری که فرصت نمیشه حال و احوال پرسی کرد

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

فقط كوشكى و قربانى مقصر نيستند
    شكورى: 30 دقيقه روى هوا فقط سرزديم

ايران ورزشى - در حالى كه تصور مى شد امير قلعه نويى به تركيب برنده خود دست نزند اما در خط دفاعى دست به تغيير زد و بعد از هفته ها هادى شكورى را به جاى بيژن كوشكى به زمين فرستاد.البته شكورى در اولين تجربه خود در دربى عملكرد قابل قبولى داشت. اگر استقلال دقيقه ۸۸ گل مساوى را نمى خورد امروز شكورى شادترين بازيكن استقلال بود.

همه استقلالى ها امروز بى حوصله هستند
    ۸۸ دقيقه دفاع كرديم ولى يك دفعه همه چيز عوض شد.
    چطور شد در تركيب قرار گرفتى... به دعواهاى قبل از بازى كه ربطى نداشت
    كدام دعوا
    دعوايى كه قبل از بازى در تمرين اتفاق افتاده بود.
    به بازيكنان ربطى نداشت. دعوا بين ليدرها بود.
    فقط ليدرها ! ولى مى گفتند فكرى هم وسط دعوا بوده!
    حاج محمود مى خواست جو را آرام كند و گفت فحاشى نكنيد وگرنه بازيكنان و كادر فنى در دعوا حضور نداشتند. حضور من هم در تركيب استقلال ربطى به دعواهاى قبل از بازى نداشت و آقاى قلعه نويى تركيب را براساس بازى حريف انتخاب كرد. امسال من بدشانسى آوردم و بعد از بازى سپاهان محروم شدم و بعد از محروميتم در تمرين، مصدوم شدم. اما در اين بازى با صلاحديد مربيان بازى كردم و خدا را شكر بعد از ديدار همه از بازى من راضى بودند.
    اولين حضورت در دربى را چطور ديدى
    فكر مى كنم سر بلند بيرون آمدم.
    استرس نداشتى
    اصلا، همه فكر مى كردند استرس دارم اما من ميدان هاى بزرگ زيادى ديدم.
    ۱۵ دقيقه ابتدايى به نظر مى رسيد بازى روى دور تند قرار دارد
    سرعت بازى بالا بود. فكر مى كنم تا حالا در ليگ چنين مسابقه اى انجام نشده بود.
    نيمه دوم مقابل حملات پرسپوليس خيلى خوب دفاع كرديد اما دقايق آخر خيلى راحت گل خورديد
    بچه ها خيلى زود عقب كشيدند. 30 دقيقه پايانى، پرسپوليسى ها فقط از پاس هاى بلند استفاده كردند و ما مجبور شديم ۳۰ دقيقه روى هوا فقط سربزنيم.
    آخر هم تمام كاسه و كوزه ها سر كوشكى شكست.
    اين انصاف نيست. نبايد فقط به كوشكى و پيروز خرده بگيرند و آنها را مقصر بدانند بلكه از آرش گرفته تا خود من در خوردن اين گل مقصر بوديم.
    پرسپوليسى ها معتقدند يك پنالتى آنها را داور نگرفته، چه كسى روى باقرى خطا كرد
    به نظرم اصلا پنالتى نبود. باقرى فقط با خسرو حيدرى برخورد كرد و به زمين افتاد، خطايى انجام نشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کی گفته تنهایی بایرن..
    بچه ها میان، تو انقدر خبر میذاری که فرصت نمیشه حال و احوال پرسی کرد
    سلام
    کجایی نیستی
    روزه سکوت گرفتی
    چرا حرف نمیزنی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اقبالى: برهانى هنوز هم كم گل مى زند
    اقبالى، مربى اسبق استقلال درباره دربى مى گويد: «دو تيم با ارائه يك فوتبال محتاطانه در نيمه نخست فرصت هاى خوبى را براى گلزنى از دست دادند اما با آغاز نيمه دوم و به ثمر رسيدن گل زود هنگام استقلال روند بازى تغيير كرد.نمى توان به طور خاص گفت كداميك از دو تيم بر ديگرى برترى داشت اما هر دو تيم با بازى بسيار ساده و دادن پاس هاى كوتاه سعى در كنترل بازى داشتند البته موقعيت هايى را نيز براى رسيدن به گل از دست دادند كه براى استقلال برهانى مسؤوليت اين كار را بر عهده داشت. برهانى با قرار گرفتن در نقاط كور خط دفاعى حريف براى خود و تيمش ايجاد موقعيت مى كرد اما عدم دقت او باعث شد تا بسيارى از موقعيت هاى استقلال از دست برود.استرس و نداشتن مهارت در زدن ضربه، آخر مشكل برهانى در اين بحث است.مى بايست به تصميمات قلعه نويى احترام گذاشت اما مى توان گفت عامل اصلى از دست رفتن پيروزى استقلال در برابر پرسپوليس تعويض هاى تدافعى قلعه نويى است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بدشانس بودم،حالا خوش شانس شدم

اگر صفيرى به اشتباه موقعيت تك به تك برهانى را آفسايد نمى گرفت، اگر سعدكميل خطاى واعظى روى برهانى را پنالتى مى گرفت، اگر مدافعان استقلال دو دقيقه ديگر هم دوام مى آوردند، حالا آرش برهانى ستاره بى چون و چراى دربى بود اما اين اگرها باعث شد تا امروز حتى امير قلعه نويى هم از برهانى شاكى باشد!

الان برهانى چه احساسى دارد
    خوشحالم از بابت گلى كه زدم و به خاطر مساوى هم افسوس مى خورم.
    • پس توقع مساوى نداشتيد

نه، تا دقيقه ۸۸ جلو بوديم فكر نمى كرديم اين اتفاق بيفتد.
    استقلال حدود ۳۰ دقيقه دفاعى بازى كرد، دفاع صرف چنين عواقبى هم خواهد داشت
    اگر در ضد حمله ها يك گل مى زديم، همه مشكلات حل مى شد و بازى به اين قشنگى را با گل هاى بيشتر تكميل مى كرديم.
    يك گل زدى، اما چندين و چند موقعيت را هم از دست دادى
    نمى دانم چرا همه روى من زوم كردند. تحليل روزنامه ها را مى خواندم همه به من پريده بودند؛ چرا فقط آرش برهانى را مى بينيد.
    فكر مى كنى مقصر چه كسى است
    به هر حال، مهاجم هم گل مى زند هم موقعيت از دست مى دهد. تمام موقعيت ها كه نبايد گل شود وگرنه به جاى فوتبال شاهد بازى هندبال خواهيم بود.
    طور ديگرى هم مى توان به اين مسأله نگاه كرد. اگر موقعيت هاى تو گل مى شد الان اين همه درگيرى و حاشيه گريبان استقلال را نمى گرفت
    باز هم حرف خودم را مى زنم، همه موقعيت هاى فوتبال گل نمى شود. جذابيت فوتبال به همين است.
    جدا از خراب كردن موقعيت ها، برهانى دو سه هفته اى است كه گل مى زند، چه اتفاقى افتاده است
    بايد چه اتفاقى مى افتاد ! قبلا شانس نمى آوردم الان خوش شانس تر شدم اعتماد به نفسم هم بالاتر رفته است. كادر فنى به من كمك كرده تا امسال اعتماد به نفس بيشترى داشته باشم.
    در يك صحنه به نظر مى رسيد واعظى در محوطه ۱۸ قدم روى تو خطا كرد
    بله واعظى روى من خطا كرد و شك نكنيد حركت واعظى صددرصد پنالتى بود.
    يك موقعيت تك به تك هم داشتى كه كمك داور آفسايد گرفت.
    آقاى صفيرى كمك داور خوبى است نمى دانم چرا در آن صحنه اشتباه كرد. به نظرم سعدكميل براى دربى كوچك بود ما داوران خوبى در كشور داريم كه مى توانند دربى را به راحتى قضاوت كنند.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

هستم بایرن..
    تو چند وقتیه که نیستی..
    بعد کلی وقت امروز دیدیمت و مثل همیشه داری تاپیک رو میترکونی از خبر..

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نصيرزاده: خطا روى برهانى پنالتى بود

هوشنگ نصيرزاده معتقد است كه پيروز قربانى بايد اخراج مى شد و خطاى واعظى روى برهانى، پنالتى بود و سعد كميل پنالتى استقلال را نگرفت.

قضاوت سعدكميل را چطور ديديد
    سعدكميل در اين بازى قضاوتش بين خوب و متوسط مى باشد چندين اشتباه داشت و اتفاقا بيشتر آنها از مواردى بودند كه ثابت مى كرد او تخصصى در قضاوت شهرآورد ندارد ضمن اينكه كميل ۴۵ سال دارد و دو ماه ديگر از ليست بين المللى خارج مى شود و او آخرين بازى پرتماشاگرش را داورى كرد.
    قضاوت كمك داوران ايران چطور بود
    حسين نجاتى كم كار اما بدون اشتباه بود. اما اسماعيل صفيرى پركار بود اما يك اشتباه داشت. دقيقه يازدهم آنجا كه آفسايد برهانى را گرفت.
    خطاى واعظى روى برهانى پنالتى بود
    بله، برهانى با واعظى تك به تك شده بود و گلر پرسپوليس در حالى كه توپ را از دست داده بود با دو دست خود پاى راست برهانى را هدف قرار داد و او را سرنگون كرد. جالب اينكه در زاويه اى كه سعد كميل حضور داشت تنها مكان مناسب براى ديدن صحنه بود كه او به اشتباه به برهانى اخطار و ضربه آزاد اعلام كرد.
    سرنگونى باقرى در محوطه ۱۸ قدم استقلال چطور، پنالتى بود
    خير، چون حيدرى به قصد توپ رفته و قبل از برخورد باقرى موفق شده بود با نوك كفشش ابتدا توپ را بزند.
    گل استقلال آفسايد بود
    خير، حسين نجاتى گل برهانى را سالم اعلام كرد و تصميم درستى گرفت.
    پيروز قربانى در يك صحنه با دست توپ را جمع كرد. به نظر شما بايد اخراج مى شد
    - بله بايد اخراج مى شد چرا كه قربانى يك كارت داشت و با گرفتن كارت زرد دوم بايد از جانب كميل اخراج مى شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هستم بایرن..
    تو چند وقتیه که نیستی..
    بعد کلی وقت امروز دیدیمت و مثل همیشه داری تاپیک رو میترکونی از خبر..
    بعد از 5 روز تازه امروز اومدم منزل

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال مالك موقعيت هاى گل
    وقتى همه چيز متعادل ديده مى شود

ايران ورزشى- دربى سرخابى ها در حالى با نتيجه تساوى يك - يك به پايان رسيد كه هر دو تيم در طول مسابقه موقعيت هاى بسيارى را به روى دروازه حريف ايجاد كردند اما در پايان نتيجه اى كه براى دو تيم رقم خورد نتيجه اى بهتر از تساوى نبود. نتيجه اى كه به مذاق برخى ها على الخصوص تماشاگران متعصب به رنگ آبى خوش نيامد چرا كه طرفداران آبى اعتقاد دارند استقلال موقعيت هاى بيشترى را در طول مسابقه به دست آورد و مستحق كسب حداكثر امتياز در اين ديدار حساس و سرنوشت ساز بود. آبى ها متفق القول بر اين نكته نظر دارند كه استقلال در مقايسه با حريف سنتى خود به مراتب خطرات بيشترى بر روى دروازه حريف تدارك ديد كه البته در اين ميان و با نگاهى گذرا به لحظات حساس ايجاد شده بر روى دروازه دو تيم به اين نكته پى مى بريم كه اعتقاد استقلالى ها به هيچ وجه يك اعتقاد متعصبانه و غير معقول نيست. بر همين اساس اگر در شرايط مساوى و عدم محاسبه موقعيت هاى نصف و نيمه دو تيم، خطرات صد در صد هر يك از آنها را با يكديگر مقايسه كنيم استقلالى ها در نيمه اول صاحب ۷ موقعيت گلزنى شدند كه در مقابل پرسپوليسى ها ۳ موقعيت گلزنى ايجاد كردند. لحظات حساس ايجاد شده از سوى استقلالى ها بر روى دروازه پرسپوليس با تك به تك شدن برهانى با دروازه بان پرسپوليس آغاز شد كه اين بازيكن در دقيقه ۶ بازى توپ را با بى دقتى به محل تلافى دو تير ارسال كرد. موقعيت بعدى استقلال در دقيقه دهم بازى به وجود آمد جايى كه برهانى با فرار از تله آفسايد مدافعان قرمز در حالت تك به تك با واعظى روبه رو مى شد كه داور به اشتباه با بالا بردن پرچم مهاجم تند و تيز استقلال را متوقف كرد اما موقعيت بعدى در دقيقه هفدهم با پاس زيباى سياوش و ضربه بى دقت برهانى همراه بود كه در ادامه شكورى پيش تاخته هرچقدر كه تلاش كرد نتوانست ضربه اى به توپ وارد كند.
    چهارمين موقعيت استقلال در دقيقه ۱۸ روى پاس كاظمى و ضربه برهانى همراه بود كه از كنار دروازه به بيرون رفت. صحنه حساس بعدى بر روى دروازه پرسپوليس در دقيقه ۲۷ با پاس كاظمى از ميانه ميدان و تك به تك شدن برهانى با واعظى به وجود آمد كه گلر سرخ ها با خطا مهاجم استقلال را متوقف كرد اما برخلاف ادعاى كارشناسان داورى، سعد كميل به راحتى از اعلام ضربه پنالتى چشم پوشى كرد اما ششمين موقعيت گل استقلال درنيمه اول با پاس مورب جانواريو از جناح چپ و تك به تك شدن برهانى با دروازه بان پرسپوليس در دقيقه ۳۰ به وجود آمد كه تعلل برهانى باعث شد تا مدافعان پرسپوليس از راه رسيده و توپ را دفع كنند و بالاخره آخرين موقعيت صد در صد گل استقلال در دقيقه ۳۷ با نفود خسرو حيدرى از جناح راست و ارسال خوب و بى نقص گوش راست آبى ها همراه بود كه با تعلل بى موقع برهانى راه به جايى نبرد اما موقعيت هاى ايجاد شده پرسپوليس بر روى دروازه آبى ها با شوت باقرى در دقيقه پنجم بازى و اصابت آن به تير افقى دروازه استقلال آغاز شد. دومين صحنه هجومى خطرناك پرسپوليس در دقيقه يازدهم و با پاس على كريمى به ابراهيم توره به وجود آمد كه اين مهاجم سيه چرده با بى دقتى توپ را به خارج از دروازه فرستاد. سومين و آخرين موقعيت گل پرسپوليس در نيمه اول با حركت انفجارى كريمى در دقيقه ۳۲ به وجود آمد. در اين صحنه كريمى پس از دريبل يكى دو بازيكن استقلال با شوتى سنگين توپ را به بالاى دروازه طالب لو فرستاد اما در نيمه دوم و بدون احتساب گل هاى به ثمر رسيده موقعيت هاى ايجاد شده بر روى دروازه دو تيم نتيجه اى تساوى بخش به همراه داشت البته در اين ميان نبايد از اين نكته به راحتى گذشت كه بدون احتساب موقعيت هاى خطرناك پرسپوليسى ها در گردش توپ در نقاط مختلف زمين برترى محسوسى نسبت به رقيب ديرينه خود داشتند اما برخلاف استقلالى ها نتوانستند فرصت هاى مناسبى به مانند حريف بر روى دروازه ايجاد كنند.
    موقعيت هاى خطرناك پرسپوليس در نيمه دوم در دقيقه ۵۰ با سانتر شيرى و ضربه سر توره آغاز شد كه اين ضربه با فاصله اى بسيار زياد از بالاى دروازه به بيرون رفت. دومين صحنه حساس بر روى دروازه استقلال در دقيقه ۵۹ و ضربه ايستگاهى نيكبخت به وجود آمد كه اين ضربه به تير افقى استقلال اصابت كرد. در سوى مقابل موقعيت هاى ايجاد شده از سوى استقلالى ها در دقيقه ۷۷ و با حركت برهانى خلق شد. در اين صحنه برهانى پس از دريبل كريم باقرى در حالت تك به تك و با بى دقتى توپ را از بالاى دروازه واعظى به بيرون فرستاد و اما دومين و آخرين موقعيت خطرناك استقلالى ها در دقيقه ۸۳ به وجود آمد كه در اين صحنه اكبرى پس از دريبل مدافعان پرسپوليس با پاسى اشتباه يك موقعيت گل را از دست داد. در اين ميان و با مقايسه اى بين موقعيت هاى ايجاد شده از سوى دو تيم در طول بازى به اين نكته پى خواهيم برد كه استقلالى ها در كل بازى ۱۰ موقعيت گل ايجاد كردند كه يكى از آنها به ثمر رسيد و در طرف مقابل پرسپوليسى ها ۶ موقعيت گل به دست آوردند كه حاصل تلاش آنها يك گل بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •