با مایییی؟؟؟دانلودر کجا بوده ما مصرف معمولیمون همین قدره.در حد 100 گیگ و اینا.اگه گیمی هم باشه بیشتر.کلن برای همه بهتره در ضمن طرح ها قرار شد که تضمینی باشه و سرعت ها کم و زیاد نشه و همون سرعت اصلی رو به متقاضی بدن.
با مایییی؟؟؟دانلودر کجا بوده ما مصرف معمولیمون همین قدره.در حد 100 گیگ و اینا.اگه گیمی هم باشه بیشتر.کلن برای همه بهتره در ضمن طرح ها قرار شد که تضمینی باشه و سرعت ها کم و زیاد نشه و همون سرعت اصلی رو به متقاضی بدن.
امیدوارم از پس سرویس دهی بربیان ! اون قضیه 95 درصد واقعا پیاده بشه و ....
شبانه رایگان و این حجم ها !
فعلا متاسفانه اوضاع پینگش تو منطقه ما که بهم ریخته یه ip ایرانی میدی از هر 5 تا بسته یکیش بالای 500 میلی ثانیه میره .
نه مهندس تو سومی حساب میشی من گفتم دوتا بالاتر.پست پایینیت![]()
از کجای پنل باید طرح رو عوض کرد؟ هیچی نداره پنلش دوزار نمی ارزه. فقط یه بخش داره ارتقای سرویس بعضی از طرحای قدیمیش اونجاست خیلی هاشم نیست. این جدیدارو از کجا میشه خرید؟ یا اگه اضافه نشده هنوز وقتی اضافه بشه کجا نشونشون میده؟ طرح فعال هم ندارم اصلا در حال حاضر
من اطلاعیه رو کامل خوندم و 1 نکته منفی و 1 نکته مثبت دیگه هم پیدا کردم.
البته نکته مثبتش خیلی خوبه و نکته منفیش خیلی مهم نیست
نکته منفیش اینه که سرعت پایه برای همه ی سرویس ها 128 کیلوبیته و برای سرعت های بالا پایه بالاتر قرار نداده.ولی چرا میگم مهم نیست؟ چون به نظرم با شبانه اینقدر ترافیکش مناسبه که به سختی ادم ترافیک تموم کنه مخصوصا رو سرعت 8 و 16
نکته مثبت اینه که شما وقتی ترافیک تموم شد و سرعتت پایین اومد میتونی مثل بقیه شرکت ها ترافیک بخری یا یه دوره سرویس دیگه بخری و سرعتت دوباره درست بشه.این خیلی خوبه.مثال میزنم:
شما سرویس 8 مگ داری.ترافیکتم تموم شده.میتونی 50 تومن پول بدی و 25 گیگ بخری یا اینکه 50 تومن پول بدی هم 1 ماه بیشتر تایمت شارژ میشه هم میزنی تو گوش 112 گیگ.بهتر از اینم میشه؟![]()
احتمالا دروغی درکار هست چون هیچ شرکتی شبانه نمیده هیچ شرکتی 450 گیگ نمیده! شایدم موقتی گذاشتن که جذب کنن بعد عوض کنن
بابا فن آوا خیلی وقت بود ازت نااميد شده بودم امیدوارم کردی البته اگر کلکی در کار نباشه![]()
بنظرم دروغی در کار نیست . خود وزیر اخیرا گفت با این مصوبه انتظار دارم در مجموع 700 میلیارد تومان از درآمدهای isp ها کم بشه ولی یه مقدار اینا جا بیفته بازار توسعه پیدا کنه ارزونتر هم میکنیم ...
واقعیت اینه که تا به الانش زیادی پول در می آوردن این isp ها .
حالا یکم باید صبر کنیم این تعرفه ها تثبیت بشن . فعلا فقط اعلام میشه ولی عملا هیچ isp ای با این نرخ ها سرویس دهی نکرده ...
بعضی شرکتها مثل pars online رو هم ببینید دم به دقیقه داره تعرفه ها رو ویرایش میکنه !
دوستان این ترافیک داخلی شامل همه ای پی های ایران میشه؟
من سرور افرانت دارم - دانلود فایل از افرانت مشمول ترافیک داخلی میشه؟
یکی از دوستان میشه تست پینگ بذاره ببینیم پینگ فن آوا چطوره؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)