من حتی با کلون Image هم گرفتم با موفقیت هم انجام شد ولی بازم همین پیغام رو میده..!یک راه حل خوب اینه که تمام دی وی دی هارو بریزی رو هارد بعد از اونجا اجرا کنی...
من حتی با کلون Image هم گرفتم با موفقیت هم انجام شد ولی بازم همین پیغام رو میده..!یک راه حل خوب اینه که تمام دی وی دی هارو بریزی رو هارد بعد از اونجا اجرا کنی...
دوست عزیز احتمال داره یا بازی بد نصب شده یا اینکه کلا خرابه چون این حالت معمولا یا دلیلش آپگرید گرافیکه (مال شما که هست) یا خرابی بازی...
سلام--من یک مشکل با بازی fallout 3 دارم بعد از نصب وقتی بازی را می خواهم این اجرا کنم این ارور را می دهد -دوباره پاک کردم وبعد نصب کردم باز همان پیغام را می دهد هم در ویستا وهم درویندوز اکس پی--نظر شما چی است --در ضمن کرک ان هم نصب کردم---
![]()
شما بازهم یک دور کلی روی هارد بریزید و از اونجا اجرا کنید ... نهایتش اینه که نمیشه دیگهمن حتی با کلون image هم گرفتم با موفقیت هم انجام شد ولی بازم همین پیغام رو میده..!
Last edited by SIMON137; 08-04-2009 at 12:54.
سلام
من یک مشکل در نصب بازی world in conflict : soviet assault دارم . وقتی که بازی شروع به نصب شدن می کند بعد از چند ثانیه پیغامی میدهد که یکی از فایل های directx سی دی خراب است و اگر retry هم بزنی فرقی نمی کند و باز همان پیغام را میدهد .
لطفا راهنمایی کنید که چطور میتوانم بازی را نصب کنم حتی بدون آن فایل ؟
شما یه بار direct x رو از روی همون cd جدا از فایل نصب بازی نصبش کن
بعد دوباره برو برای عملیات نصب ببین دوباره پیغام خطا میده؟
به احتمال زیاد مال کرکت هست اگه مطمئنی درست نصبش کردی درخواست سالمش رو از اینجا بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال کرک نیست
ایشون visual basic runtime sp6.0 رو نصب کنن کارشون راه میافته
متشکر --من هم دوباره دایرکس ان رانصب کردم هم نرم افزار که شما گفتید وهم از سیدی ایمیج گرفتم باز هم خطا داد وفقط یک نکته که قبل از نصب کرک هم این پیغام را می دهد وهم بعد از نصب کرک--- بعد نصب کرک منوی اولیه زبان روسی می گیرد من از ان یک عکس گرفتم---فقط ببخشید یک کمی بزرگ است
![]()
بازم میگم من حدس میزنم از کرکت باشه(البته نه 100%)
اولا یادت باشه به هیچ وجه نباید کرک رو دوبار نصب کنی اگه اینکار رو کردی باید بازی رو به طور کامل پاک و از نو نصبش کنی ولی اگه اینکار رو کردی ولی بازم این مشکل رو داری یه سر به همین تاپیکی که گفتم بزن ودرخواست کرک سالم رو بده احتمالا بچه ها جوابت رو میدند ولی اگه جواب نگرفتی ایندفعه با تاپیک خود بازی برو و درخواست کرک رو تکرار کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)