من یه سوال از دوستان محترم داشتم دوستان میشه روی داشبورد xbox 360 قفل گذاشت یا به قولن xbox 360 رو قفل کرد اگه میشه قفل کرد و کسی بلده به من هم یاد بده یا اموزشش رو بده ممنون میشم ازش
من یه سوال از دوستان محترم داشتم دوستان میشه روی داشبورد xbox 360 قفل گذاشت یا به قولن xbox 360 رو قفل کرد اگه میشه قفل کرد و کسی بلده به من هم یاد بده یا اموزشش رو بده ممنون میشم ازش
دسته بی ارزون از کجا بگیرم که خرید پستی هم داشته باشه زود بفرسته
اينم چند تا Mode (قاب) توپ براي ايكس باكس
اينم سه تا واسه نمونه:
براي مشاهده ادامه تصاوير فايل هاي زيپ رو دانلود كنيد
مد Half life
مد Hell Boyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مد Haloکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مد Bloodکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مد Gears Of Warکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مد هاي غيرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براتون دسته بنديش كردم تا راحت تر دانلود كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان من از مشهد که بازی می خرم معمولا رایتیه جنس نامرغوب اند! یعنی خوباشون روشون نوشته PlayBox که بعضی از بازی ها نیستند! میخوام بدونم هر موقع که یک بازی رو میخرم و میریزم تویه هارد تا زمانی که تمومش کنم و دوباره پاکش کنم مشکلی ایجاد نمیشه؟ یعنی هی بازی بریزم تمومش کنم هی پاکش کنم؟
متاسفانه شایان جان اون دیسک های plat box خودشون از همه ی دیسک ها بدتر هستن.ولی منظورتو دقیقا متوجه نشدم
میشه یه کم کاملتر توضیح بدی؟
نه دوست عزیز
همچین امکانی وجود نداره
اگه منظورتون دسته بی سیم هست که خیلی کم پیدا میشه
مگر این که خودتون بیاید تهران بگردین تو پاساژ لباف ببینین کجا دارن
چه جوری بک گراند دانلود رو موقع update میشه فعال کرد؟؟؟
نه داداش اشتباه میکنی اگه یه جنس درست حسابی بخاد پیدا شه همین play box هست اینارو فروشنده های رایتی میگن تا جنس حودشون فروش بره شما که میگید از بدترین جنساس منبع الطلاعاتتون از کجاست؟؟
سلام دوستان من تازه با این فروم آشنا شدم از آشنایتون خوشحالم![]()
دوست عزیز
ایشون درست میگن
playbox به قاتل لنز معروفه
اتقاقا فروشنده های گرگ صفت همه دیسک هاشون از این جنس هست
این حرف ها رو میزنن که اون کسانی که واقعا به فکر لنز دستگاه های من و شما هستن بازارشون کساد بشه
منبع اگه میخوای فروهای خارجی رو میتونی بگردی
یکی از club دار های اینجا از پارسال به حرف خود من گوش نداد و همش از این دیسک ها گرفت
تا هر 4 ماه میبرد لنز عوض میکرد
بهترین دیسک ها هم
verbatim
aone
t-gate
r-data
هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)