بچهها اخه من کسیو ندارم که باهاش تلفنی صحبت کنم همه دوستلم این خط ای اشغال 0912 دارن
بچهها اخه من کسیو ندارم که باهاش تلفنی صحبت کنم همه دوستلم این خط ای اشغال 0912 دارن
پسر عجب شانسی داری تو..... من نمیدونم چرا دیشب دفعه دوم که زنگ زدم کم نکرد![]()
کاشکی ماهم یه همچین شانسهایی داشتیم..
فعلا این اسرانسل داره بازی در میاره یه روز قطع یه روز وصل ام ام اسشو هم که محدود کرده برای چی ؟؟؟؟؟ نمیدونم ؟؟؟؟
مدیر روابط عمومی اپراتور دوم تلفن همراه، از عدم اختلال و محدودیت مکالمه، از طریق سیمکارتهای ایرانسل در ایام نوروز خبر داد.
عدنان مصلایی، در گفتوگو با سیتنا، اظهار داشت: شرکت ایرانسل، برای روزهای ابتدایی تعطیلات نوروزی در سال 86، پیشبینی سه میلیون و 500 هزار بار ترافیکی کرده است، این در حالی است که آمار واگذاری سیمکارتهای ایرانسل تاکنون به حدود یک میلیون سیمکارت رسیده است.
مصلایی، تصریح کرد: با توجه به افزایش بار ترافیکی مکالمه در روزهای ابتدایی فروردین، با تمهیدات در نظر گرفته شده، مشترکان اپراتور دوم با هیچگونه محدودیتی مواجه نخواهند بود.
مصلایی، خاطرنشان کرد: ایرانسل، به منظور افزایش بار ترافیکی اپراتور دوم، چندین ساعت مکالمه رایگان برای کاربران در نظر گرفته است.
مدیر روابط عمومی شرکت ایرانسل، در پایان گفت: در زمینه سرویسهای Gprs و Mms و Sms نیز مانند تماس، هیچ منع و عدم پوششی وجود ندارد و برای کاربران این امکان فراهم است که به راحتی ارتباط برقرار کنند.
من یه بار تنظیماتش رو گرفتم چجوری میتونم دوباره بگیرم
ماکه با ایرانسل حال می کنیم!
وصل کردیم به کامپیوتر از Gprs استفاده میکنیم!!!
بله ديگه!!
ي روز قطع و يه روز وصل...
اينترنت و mms هم همينطور!
تا 26 باید صبر کنی...من یه بار تنظیماتش رو گرفتم چجوری میتونم دوباره بگیرم
آقایون توروخدا کمک کنید 3 روزه که Mms برام به صورت Sms میاد چی کار کنم ؟
هر کی برام Mms میفرسته باید برم 2 ساعت تو اینترنت تا نگاش کنم ..
کمککککککککککککککککککک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)