پس بگو بدبخت شديم
پس بگو بدبخت شديم
time out
unstick
داره ولی باید برات فعال کننآقا یه سوال داشتم تو یخطهای معمولی هم اینترنت وmmsوجود داره ممنون میشم جواب بدین
در ماه هم باید 10 هزار تومان بابت اشتراک بدی(چه از سرویس استفاده کنی و چه نکنی)
علاوه بر اون 10 هزار تومان بابت استفاده هم بسته به میزان استفادت باید مبلغی را بدی
روز زن مبارك!
روز زن مبارک!
6 تیر در سراسر کشور با خرید هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری هدیه بگیرید!
به مناسبت روز زن، در سراسر کشور برای تمامی کسانی که چهارشنبه 6 تیر ماه 86 سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، به ازای خرید هر سیم کارت دائمی ،
یک سیم کارت اعتباری ایرانسل (دارای 47,170 ریال اعتبار مکالمه اولیه)، و به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه ارسال می شود.
توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت در روز چهارشنبه (6/4/1386)، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.
درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید.
توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستی محل سکونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستی جهت تحویل سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.
با خرید هر سیم کارت ایرانسل (دائمی یا اعتباری)، برقراری اولین تماس در همان روز و تکمیل ثبت نام ظرف پنج روز، یک سیم کارت اعتباری رایگان برای شما ارسال می گردد. البته محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.
بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان، و بهای سیم کارت اعتباری 29 هزار تومان می باشد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا تا15تیر تمدید شد
Last edited by jackhammer; 30-06-2007 at 11:41.
الان که GPRS توی شیراز نصفه نیمه کار میکنه.
راستی دلیل اون که صدا برمیگرده چیه؟
و چرا mms پیام SERVICE NOT AVAILABLE رو به من میده؟
یه چیزی رو این چند وقته تو قبض موبایلتون دقت کردین؟؟ فکر نکردین هزینه ی پیام کوتاه چرا انقدر زیاد میشه؟؟
بله باید عرض کنم که هر پیام کوتاه برای شما چیزی حدود 27 تومن آب میخوره.
گوشی بابای من 2 تا پیام کوتاه تو این دو ماهه داشت که اونم خودم باهاش زدم.... 53.8 تومن براش هزینه پیام کوتاه اومده بود!!!!!! بگذریم که ماله خودم 12000 تومنه حداقل رو شاخشه....![]()
واقعا" که دیگه شورشو درآوردند![]()
اگه اول پیش شماره ایرانسل 0912 بود من قطعا" عوض میکردم سیم کارتمو... سیم کارت ir_tci رو هم نمیفروختم به یکی دیگه که اونم بیچاره شه....مینداختمش تو جوفففف!!!![]()
نميدونيم به كدوم سازشون برقصيم!
يه بار ميگن ايرانسل فعاليت معلق شده.
يه بار ميگن تعرفه tciكاهش پيدا كرده!
يه بار ميگن اينترنتtciتاآخر شهريور وصل ميشه!
بعدش با خريد هر گوشيه نوكيا يه خط اعتباري ايرانسل برنده شويد.
ايرانسل تعرف ها رو كاهش مي ده
دوباره تعرفه ها رو ميبرن بالا...
خودتون بگيد ما چي كنيم؟؟؟؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)