تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 84 از 93 اولاول ... 3474808182838485868788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

مدير عامل شركت مخابرات ايران گفت: با توجه به اينكه حذف كد بين شهري استان ها تا حدودي بر درآمد مخابرات تاثير مي گذارد ، از اين رو افزايش تعرفه مكالمات براي تلفن ثابت را تا 16 درصد و تلفن همراه ،‌تا شش الي هفت درصد ( مكالمات مربوط به داخل استان ) را به سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور پيشنهاد داده ايم. وي افزود : اميدواريم در هفته جاري سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور نظر نهايي خود را در مورد تغييرات نرخ مكالمات تلفني اعلام نمايد تا پيشنهاد تغييرات تعرفه مكالمات تلفني را به شوراي اقتصاد ارايه كنيم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس بگو بدبخت شديم

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

time out
    unstick

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آقا یه سوال داشتم تو یخطهای معمولی هم اینترنت وmmsوجود داره ممنون میشم جواب بدین
    داره ولی باید برات فعال کنن

در ماه هم باید 10 هزار تومان بابت اشتراک بدی(چه از سرویس استفاده کنی و چه نکنی)

علاوه بر اون 10 هزار تومان بابت استفاده هم بسته به میزان استفادت باید مبلغی را بدی

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

روز زن مبارك!
    روز زن مبارک!
    6 تیر در سراسر کشور با خرید هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری هدیه بگیرید!

به مناسبت روز زن، در سراسر کشور برای تمامی کسانی که چهارشنبه 6 تیر ماه 86 سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، به ازای خرید هر سیم کارت دائمی ،
    یک سیم کارت اعتباری ایرانسل (دارای 47,170 ریال اعتبار مکالمه اولیه)، و به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه ارسال می شود.

توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت در روز چهارشنبه (6/4/1386)، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.

درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید.
    توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستی محل سکونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستی جهت تحویل سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.

درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.

با خرید هر سیم کارت ایرانسل (دائمی یا اعتباری)، برقراری اولین تماس در همان روز و تکمیل ثبت نام ظرف پنج روز، یک سیم کارت اعتباری رایگان برای شما ارسال می گردد. البته محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.

بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان، و بهای سیم کارت اعتباری 29 هزار تومان می باشد.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

روز زن مبارك!
    روز زن مبارک!
    6 تیر در سراسر کشور با خرید هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری هدیه بگیرید!

به مناسبت روز زن، در سراسر کشور برای تمامی کسانی که چهارشنبه 6 تیر ماه 86 سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، به ازای خرید هر سیم کارت دائمی ،
    یک سیم کارت اعتباری ایرانسل (دارای 47,170 ریال اعتبار مکالمه اولیه)، و به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه ارسال می شود.

توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت در روز چهارشنبه (6/4/1386)، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.

درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید.
    توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستی محل سکونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستی جهت تحویل سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.

درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.

با خرید هر سیم کارت ایرانسل (دائمی یا اعتباری)، برقراری اولین تماس در همان روز و تکمیل ثبت نام ظرف پنج روز، یک سیم کارت اعتباری رایگان برای شما ارسال می گردد. البته محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.

بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان، و بهای سیم کارت اعتباری 29 هزار تومان می باشد.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گویا تا15تیر تمدید شد
    Last edited by jackhammer; 30-06-2007 at 11:41.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حداقل یه اعتباری بگیر و بیا مشهد زیارت و کیفیت کار رو ببین , من عاشق چشم و ابروی ایرانسل نیستم
    در مورد اینکه اینجا ایرانه , اگه میتونی قبول نکنی برو کارت سوخت رو قبول نکن , برو خرج کردن سرمایه های داخل کشور رو برای کشورهای همسایه قبول نکن , برو رفتن سود صادرات غیر نفتی به جیب بزرگان رو قبول نکن و هزار مورد دیگه که توی بحث ما نیست
    اتفاقا وقتی که سرویسهاش افت میکنه من خودم از کانال خودم اقدام میکنم که زود تر به نتیجه هم میرسم
    الان که 10 روزه تمام مشکلات شبکه حل شده
    از ساده ترین مسائل توی مرکز پیام تا پیچیده ترین آیتم ها که توی شبکه های دنیا هم پیش میاد
    ولی یک مشکل هنوز برطرف نشده که تا وقتی فاز 2 تموم نشده برطرف نمیشه اونهم برگشت دادن صدای خودته , اون هم دلیل داره
    الان که GPRS توی شیراز نصفه نیمه کار میکنه.
    راستی دلیل اون که صدا برمیگرده چیه؟
    و چرا mms پیام SERVICE NOT AVAILABLE رو به من میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه emra228's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    توی فکرش

پيش فرض

فقط ایرانسل

داره خودمونی میشه نعيم.وحيد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پيش ايتيني

پيش فرض

شبكه مورد نظرمن ir_tci

اگه نباشه جاش خالی می مونه wantonboy13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه چیزی رو این چند وقته تو قبض موبایلتون دقت کردین؟؟ فکر نکردین هزینه ی پیام کوتاه چرا انقدر زیاد میشه؟؟
    بله باید عرض کنم که هر پیام کوتاه برای شما چیزی حدود 27 تومن آب میخوره.
    گوشی بابای من 2 تا پیام کوتاه تو این دو ماهه داشت که اونم خودم باهاش زدم.... 53.8 تومن براش هزینه پیام کوتاه اومده بود!!!!!! بگذریم که ماله خودم 12000 تومنه حداقل رو شاخشه....
    واقعا" که دیگه شورشو درآوردند
    اگه اول پیش شماره ایرانسل 0912 بود من قطعا" عوض میکردم سیم کارتمو... سیم کارت ir_tci رو هم نمیفروختم به یکی دیگه که اونم بیچاره شه....مینداختمش تو جوفففف!!!

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

نميدونيم به كدوم سازشون برقصيم!
    يه بار ميگن ايرانسل فعاليت معلق شده.
    يه بار ميگن تعرفه tciكاهش پيدا كرده!
    يه بار ميگن اينترنتtciتاآخر شهريور وصل ميشه!
    بعدش با خريد هر گوشيه نوكيا يه خط اعتباري ايرانسل برنده شويد.
    ايرانسل تعرف ها رو كاهش مي ده
    دوباره تعرفه ها رو ميبرن بالا...
    خودتون بگيد ما چي كنيم؟؟؟؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •