دمو؟؟؟؟؟زامبی؟؟؟؟...داداش تاپیکو اشتباه نیومدی؟؟؟این بازی کجا دمو داده بود ؟؟؟زامبیش کجا بود؟؟
دمو؟؟؟؟؟زامبی؟؟؟؟...داداش تاپیکو اشتباه نیومدی؟؟؟این بازی کجا دمو داده بود ؟؟؟زامبیش کجا بود؟؟
بیاین جو میدین ادم میره میگیره دیگه زرتی....وپسر یکی به من بگه این بازیه یا فیلم خدایش عالیه..بی انصافی میکنین میگین دوربینش بده ها..کجا بده نوع بازیش این طور ایجاب میکنه...انصافا افکت هاش عالیه وقتی اول بازی میری تو اون خونه کم کم خرابش میکنه خیلی باحاله.
.
پ.ن: ربطی نداره من بازی هامو میگیرم 5تومن.کسی ارزونتر سراغ نداره !!!
حالا دوستان عزیز بی خیال این چیزا بشید. یه خبر خیلی داغ:
سایت گیم اسپات امتیاز 8.5 به بازی داد:
جالبه گیم اسپات چیزهای بد یا مشکلات بازی رو به این صورت نوشته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Lacks surprising, memorable gameplay moments
Last edited by vahidgame; 07-05-2010 at 22:25.
پس همه چی دیگه حله.8.5 رو به HR هم داده بود.سایت گیم اسپات امتیاز 8.5 به بازی داد:
این Euro gamer مسخره بره گاو بچرونه.دی: خجالت نمیکشه 7 میده.بازی نمی فهمن یعنی چی.عقده ای ها.![]()
ناراحت نشو جناب سینا این سایته کلا همرو نمره کم میده!!!!!!!:
این واسه الان ویک
اینم واسه لاست پلنت!!!!!!!!
![]()
Last edited by Advanced Ali-001; 07-05-2010 at 22:48.
عجب نفهمیه این سایت......این بازی 10 کمشه به نظرم![]()
دمت سرد با کسی که اولین بار میاد تو این تاپیک اینطوری برخورد میکنی؟؟؟
میتونستی خیلی بهتر پست بدی.
Last edited by aha2012; 07-05-2010 at 22:57.
حالا کجاشو دیدی به جاست کاس7داده!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم به این کرایسیس2همه نمره10بدن این نمره8!!!!!!!!!!!!!!
یا به ساکر2011نمره10بدن این9بده!!!!!!!!!!!!!!
واقعا عجب سایت مسخره اییه فاکتوراش واسه نمره دادن فکر کنم خیلی مسخرس!!!!!
موفق باشید!
علی.
همیشه گفتم.با فنای کنسولا در نیفتید.مخصوصا تو این فروم. چپ به کنسول نگاه کنید چپتون میکنن.دمت سرد با کسی که اولین بار میاد تو این تاپیک اینطوری برخورد میکنی؟؟؟
میتونستی خیلی بهتر پست بدی.![]()
اصلا این سایت گیم اسغات کلا مشکل دارن.... بازی به این باحالی حیف نیست؟دوستان بیایین یه سایت درست کنید شما به بازی امتیاز بدین تا روی این عقب افتاده ها کم شه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)