پس توضیح کامل رو بده لطفا
پس توضیح کامل رو بده لطفا
سوال : 35% Importal از دمیج مجیک رو کم می کونه یا 35% احتمال داره که مجیک بهت اثر نکنه
واسه ی mogol khan جه آیتم هایی خوبه که براش ببندم
شرمنده که من اینقدر سوال می کنم.
Last edited by fanzon; 01-03-2007 at 13:19.
سلام به دوستان عزیزخوبید ؟
آقا من دارم میرم به گیم نتمون از ساعت 4.5 تا 9 . هر 5 شنبه هم همین اوضاع هست
دوستانی که علاقه مند هستن هم دیگر رو ببینیم (من که خیلی دوست دارم ) میتونن به این آدرس بیان :
شهرک اکباتان . فاز 1 . سوپر 6 . game net virus . و اسم من هم آراز هست.
![]()
باشه حتما .... lol
ما تا الان خدمون رو گذاشتیم سر کار ؟
این جریان رو بچه ها Oxo خوب می دونن مخصوصا FABEL .![]()
واسه AXE:
BoT
BattelFury
Ankhe
Vagured
Dagon
من بیس elf ها رو دیدم. در واقع گازش زدم. ولی عنکبوت ندیدم. فقط یه قورباغه کنار fountain دیدم. منظورت از جنوب شرقی دقیقاً کجاست. می شه یه screen shot بذارید.
اگر هم کسی نمی خواد مکان دقیقشو بگه بهتره که دیگه راجع به این موضوع صحبت نکنیم چون از دو حالت خارج نیست یا می خواید خودتون رو لوس کنید یا که اصلاً بلد نیستید و با من هیچ فرقی ندارید. ok
دستت مرسی از این پست. حرف دلمو زدی به خدا . ببین سعی کن حرفهای TORNADO رو باور نکنی . خیلی زیاد از این جور خالی بندیها میکنه. مثلا همون item های secret که یه screen shot گذاشته بود خالی بندی بود![]()
اولا میشه تو چیزی رو که نمیدونی به دیگران نگی ؟بابا این چرت و پرتا چیه نوشتی. دوما مگه axe هیرویagility یا inteligence هست ؟!!! سوما ankh تکی به چه درد میخوره . چهارما مگه هر hero فقط 5 تا inventori داره ؟!!!!!!!!!!!!!
axe :
radiance
heart of tarrasque
boot of teravel
sange and yasha
hyper stone
crystals و upgrade
البته axe اصلا hero ی team ی نیست . هیچ وقت ندیدم توی 5 به 5 ورش دارن .
Last edited by The 69 eyes; 01-03-2007 at 22:20.
میدنی توی p30world تبلیغ سایت دیگه ( سایت خودتون ) ممنوعه![]()
اقا 5 غورباغه تو بچهای غبلی باید با ایتمی که از ایس فراگ دراب میشد با ایتمی که از اونا دراب میشد با یه+250ترکیب میشدکه اسم یکی the,one,oon 2ta daghighan yadam nistمیکشتی بعد عنکبوت ظاهر میشد حالا اگه شد براتون ریبلی میزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)