آقا شرمنده از بابت پست های پشت سر هم .
اما این عکس را من توی یک انجمن دیگه دیدم .
نظرتون درباره اش چیه ؟ چی ازش فهمیدید ؟
![]()
آقا شرمنده از بابت پست های پشت سر هم .
اما این عکس را من توی یک انجمن دیگه دیدم .
نظرتون درباره اش چیه ؟ چی ازش فهمیدید ؟
![]()
از بابت این یکی هم ببخشید ، آدم مجبور میشه بعضی وقت ها :
توی قسمت بحث های نرم افزاری ، تاپیکی ایجاد شده بود به نام (( شكستن قفل سی دی )) .چ
لینکش اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هر چی از دوستان خواستیم که جای خودش مطرح کنند فایده نداشت .
با این حال من جوابشون را اینجا می دم و انشاالله اونها هم از همین جا ادامه می دند .
================================================== ==============
1- جناب shahabamo عزیز !
شما باید مسئله را به صورت دقیق بیان کنی . چون با یک توضیح مختصر من و دوستان دیگه نمی تونیم به شما کمک کنیم . اون هم در مورد یک سی دی که تا حالا اصلا ندیدیم .
2- این را هم که آقا مهران مطرح کرده بودند که من نفهمیدم اصلا داره چی میگه :
================================================== ==============دوست عزیز این خودش یک نوع قفله و طوری تنظیم شده که وقتی سی دی رام فایل رو از رو Cd میخونه حجم اون فایل چند برابر مقدار واقعی اون میشه تا شما نتونید اون رو مجددا رایت کنید . اگه شما فقط موفق شده باشید که اون رو روی هارد ذخیره کنید دلیل نمیشه که فقل اون رو شکسته باشید .
3- آقای محمد مدرسي
دوست عزیز ، البته هیچ وقت این بخش هم کامل نمیشه . چون فقط در صورتی امکان شکستن قفل به صورت چشم بسته وجود داره که این قفل عینا در مورد یه چیز دیگه به کار رفته باشه و اون شکسته باشه .
برای شکستن روش های مختلفی وجود داره که ممکنه این که شما ذکر کردید ، یه چیزی باشه که تا حالا ما ندیدیم و کسی هم درخواست نداده .
شما یه توضیحی بده ، اون وقت دوستان شما را راهنمایی می کنند .
4- جناب shahabamo عزیز ! در مورد مجموعه نرم افزار قرمز
من البته این نرم افزار را قفلش را شکستم ، ولی دقیقا یادم نیست . فکر کنم با همین روش که امین جان ذکر کردند . اگه درست یادم مونده باشه ، من با CDRWIN مستقیم رایتش کردم و قفل حجمی اش از بین رفت . اما این نکته را باید متذکر بشم که در نسخه های جدید اون ( من 4.2 را دارم ) فایلها مخفی هم شده اند . البته احتمال حجمی بودن فایلها را هم میشه داد . البته با اون نرم افزار معرفی شده توی همین تاپیک ( ممکنه ) مخفی شده باشند که تا حالا ما راهی پیدا نکردیم .
5- آقا امین !
شما هم یه سری به ما بزن ! ما منتظر نظرات شما هم هستیم .
Last edited by mehdi_7070; 23-01-2006 at 16:30.
سلام مهدي جان بله همانطور كه گفتين اين قفل ماله خود شركت نسل جوان هستش و تا اونجايي كه من دنبال اين قفل تو شهر
خودمون گشتم چيزي دستگيرم نشد يعني اصصلا همچين قفلي نبود .
در هر حال من قبلا هم به اين نكته اشاره كرده بودم وقتي سيدي اورجينال اين آموزش رو تو سيدي رام ميزاري مياد
6 تا فايل تويه پوشه temp درست مي كنه و وقتي سيدي رو در مياري اون 6 تا فايل خود به خود پاك ميشن
كه 5 تا فايل پوند dll دارن و يكيش exe هست كه مي خوام بدونم اين فايل ها اصلا ربطي داره ؟
در ضمن شما كه ميگين چند (صد) ساله ديگه ما بايد منتظر باشيم عزيز
در ضمن اين php به راحتي ايميج ميگيره يعني بدون اتلاف وقت زياد و لي محصولات قبلي اين شركت اين جوري نبودند
در صورتي كه وقتي داخل سيدي ها رو نگاه ميكنم مي بينم هر دو همون فايل ها با همون نام ها وجود داره
مي خوام بدونم نحوه كرك كردنش چه جوريه يعني من اصلا بلد نيستم و مي خوام كرك كردن بدونم چه جوريهو با چه برنامه هايي اين كارو ميكنن اگه لطف يه خورده توضيح بديد ممنون ميشم مهدي جان
در ضمن اون عكسي كه گزاشتين چيزي نفهميدم اگه ميشه بگين تو كدوم سايت اين عكسو پيدا كردين
حق نگهدارتون
Last edited by mehdidll; 23-01-2006 at 23:51.
با سلام خدمت آقا مهدی گل !
احتمالا این قفل فقط در شرکت نسل جوان استفاده میشه و احتمالا کار خود شرکت هست . فکر کنم این قفل خودش نسخه های متفاوتی را طی کرده و حالا رسیده به آموزش Php Nuke . اون هم از نوع کد فعال سازی .
البته من هنوز متوجه نشدم ، شما از این سی دی ایمیج گرفتید یا نه و آیا ایمیج کار کرد یا نه !
این شش تا فایل که می گی ، توی temp خود ویندوز ایجاد میشه ! اسمش چی هست ؟ یعنی تا وقتی از این آموزش استفاده می کنی ، این شش تا فایل توی temp هست ؟ این یکی را هم بیشتر توضیح بده .
البته من دقیقا نمی تونم بگم ، چند صد روز دیگه به دستم میرسه . آخه من آموزش PHP را می خوام که چه کنم ؟ شاید اگه تقریبا یه دو سالی صبر کنی ، به دستم می رسه !![]()
اما خوب اشکالی نداره ، شاید بشه از راه دور هم یه کاری بکنم .
شما در مورد کرک کردن پرسیدید .
من خودم هیچی از کرک کردن سر در نمیارم . اما لازمه اون اینه که به اسمبلی ، برنامه هایی مثل W32Deaseble یا OllyDbg و ... هم تسلط داشته باشی . اگه زبان برنامه نویسی هم سرت بشه که چه بهتر و اما چیزی که خیلی مهم هست باید تمرین زیاد بکنی . در هر صورت من فکر کنم یه چند سال دیگه ( تقریبا اون وقت که من این سی دی را گیر می یارم) می تونی یاد بگیری .
در ضمن می تونی از soda جان هم کمک بگیری ، شاید بهت کمک کنه ...
در مورد اون عکس ، من هم چیزی نفهمیدم . اگه فهمیده بودم که نمی گفتم نظرت را بگی . اما خوب چیزی که میشه فهمید این هست که این یارو یه جور انتقاد کرده به این محصولات و چیزهای دیگه که احتمالا همش انتقاد هست .
چیزهایی که توی این عکس توجه من را جلب کرد و هیچی هم نفهمیدم ازشون :
1- اون آدرس بالا : E:\z_mohafez
2- اون جمله بزرگ که وسط نوشته بود و من نتونستم ترجمش کنم !
3- اون کدهایی که نوشته شده بود و آدرس سایت هم توش بود ...
4- اون جملات پایانی : PreGap or wrong TOC-mmb
یادم نیست کجا این را دیدم ( واقعا یادم نیست . متاسفم)
سلام آقا مهدي تا حالا قفل سي دي قرمز 4.3 را شكوندين؟ من برا شكوندنش با استفاده از blindwriter و clonecd ازش ایمج گرفتم و تونستم با همون clonecd رایتش کنم.ولی به سختی میشه توش دست برد.در مورد این ورپن (4.3) باید بگم که پوشه برنامه ها یه پوشه ای به اسم my_love_god بود که البته مخفی شده بود.دو تا پوشه دیگه هم داشت که باز نمیشدند چون اسمشون ایلگال بود و از کاراکترهایی مثل||و... در نامگذاریش استفاده کرده بود و توش پر از یه سری فایل با پسوند ckبود.ولی بحرحال هم قفل حجمیشو شکوندم هم توش دست بردم و autorun انو دستکاری کردم.حالا از دوستان عزیز هر که بلده به ما بگه این قفلا رو با چه برنامه ای درست میکنن(با tz copy,ccd-lock نمیشه ...امتحان کردم)... ممنون ازهمگی...
آقا امین با ultra iso چه جوری میشه قفل حجمی رو برداشت؟
سلام آقا mehdi_7070 گل
ممنونم از راهنمایی های شما
من از کجا میتونم ورژن ذکر شده نرم افزار هایی که برای ایجاد اون قفل فرمودید رو گیر بیارم؟
هر چی گشتم فقط آخرین ورژن ها رو پیدا کردم!
با عرض سلام
اول خدمت آقا مهدی عرض کنم که توی همین سایت هم مقالاتی درباره کرک کردن هست .
من حواسم نبود . شما می تونید به اون ها هم مراجعه کنید .
===============++=================
از آغاز کراکينگ تا کراکينگ پيشرفته(کراکينگ اينترنت ~~~>Unix) و در نهايت نحوه کراک کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==============++=================
روشهاي Crack در PC
==============++=================+PDF@@@
آموزش ساخت كرك (CRACK ) در 11 درس
100 tutorials برای یادگیری کرک
كرك چيست و چه كاري انجام ميدهد ؟
تفاوت هاي هك و كرك!
اون عکس هم یه جایی بود نوشته بود : (( اونایی که محصولات نسل جوان را دیدند نظر بدند ))
یه همچین چیزی بود .
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++
بعد هم خدمت shahabamo جان عزیز !
شما هم خوش آمدید . البته ای کاش همون اول به تذکر من توجه می کردید . به هر حال ....
من ورژن 4.3 این مجموعه را ندیدم . اما بچه ها می گفتند که برنامه ها مخفی هست و از قفل حجمی هم توش استفاده شده . البته این مجموعه نرم افزار در عین خوبی ، اما خوب ارزشی نداره . یعنی زیاد جالب نیست . من اون نسخه 3 بود فکر کنم را گرفتم ، بعد هم برای تنوع 4.1 . چون ازش خوشم نیومد ، دیگه طرفش نرفتم . اما خوب جای تامل را داره .
راستش من زیاد در زمینه قفل های حجمی کار نکردم .البته برای سایر دوستان هم یه آموزش درباره شکستن این قفل بذارید ، اگر بتونید تصویر هم داشته باشید که چه بهتر ، تا انشاءالله شما هم با این کار بتونید من را در مورد سوالات دوستان دیگه کمک کنید . و اما من هم سعی می کنم ، این ورژن جدید را تا چند روز دیگه گیر بیارم و با هم بیشتر روش کار کنیم .
در ضمن اون پوشه ها را مگه نمی گید که ایلگال بود ، پس چه طوری می گید که فایلهای با پسوند فلان بود . حتما اون ها را تغییر نام دادی .
احتمالا این فایلها همون چیزی هست که قصد داشتند بدسکتور باشه و خلاصه در حین ایمیج گرفتن اذیت کنه . چون چیز دیگه ای به نظر نمی رسه .
خوب در مورد این قفل که چجوری درست می کنند ، دقیقا نمیشه گفت . نرم افزارهایی وجود داره که من هم نمی شناسم ، شاید هم کار خود شرکت باشه . اما در مورد اون چیزی که گفتید ، من فکر می کنم این جوری باشه :
اول کل برنامه ها را توی پوشه my_love_god گذاشتند ، بعد اون ها را با یک برنامه ( مثل tz copy ) حجم مجازی بهشون دادند . بعد با اون برنامه که توی همین تاپیک هم معرفی شده و من هنوز اسمش یادم نیست ، اون پوشه را مخفی کردند . اون کاراکترهای غیر مجاز هم معلومه ، میشه با WinISO هم کاراکتر غیرمجاز درست کرد .
این چیزی بود که من حالا یادم می آید و به شما گفتم . اون کار را هم بکن ( آموزش ) . در ضمن منتظر نباش تا من این سی دی را گیر بیارم . ولی حتما این آموزش را بذارد ( به دلایلی تاکید می کنم که بعد می گم )
در مورد برداشتن قفل حجمی هم توی همین تاپیک بحث شده . فکر کنم همون صفحات اولی بود .
و اما علیرضا جان !
سلام ! پس کجا بودی بابا ! خوب یعنی شما می خواید از اون قفل استفاده کنید . حتما دیدید که قفل اون مجموعه نرم افزاری که هم قفل حجمی داشته ، هم مخفی کردند و ... هم شکسته شده . پس به نظر من زیاد هم مطمئن نباشید . اگر نظرت برگشت ، بگید تا راهنماییتان کنم .
آخرین ورژن هم می تونی درخواستش را توی انجمن بدید یا به این سایت برید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام
توي اين انجمن يک سري نرم افزار براي قفل گذاشتن روي سي دي معرفي شده . توی سایت های دیگه هم ممکنه مواردی اشاره شده باشد . حالا شما دوستان اگر سر راهتون باهاش برخورد کرديد ، حتما بگيد . فقط اينجا ديگه کپي رايت را رعايت فرماييد . هدف اين است که مقاله هاي مربوط به کار خودمون را گلچين کنيم .
براي شروع خودم اين يکي را مي ذارم :
==================+++1+++==================
نام مقاله : :: رمزي كردن اطلاعات يك CD ::
نويسنده : x-ray
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( طبق گفته مدير سايت )
موضوع اصلي : گذاشتن رمز عبور بر روي سي دي به وسيله نرم افزار CryptCD
لينک : http://forum.p30world.com/showthread.php?t=3699
توضيح : _
==================+++++++==================
اگر شما هم خواستيد ، از همين انجمن نقل کنيد یا حتی از سایتی دیگه ، موارد زير را رعايت کنيد تا مقاله هاي نهفته شدهدر اين انجمن هم ما شناسايي کنيم و ازش درس بگيريم
![]()
1) نام مقاله : خوب معلومه
2) نويسنده : اين هم معلومه
3) منبع : منبعي که نويسنده ذکر کرده
5) موضوع اصلي : اگر خونديد ، يه توضيح مختصر در موردش بديد
6) لينک : آدرس تاپيک مذکور
7) توضيح : اگه چيزي به نظرتون رسيد ، بنویسید . اگر نه به جای _ بذارید .
8) براي منظم بودن ، هرکدون را بين اون خطوط ( ===+++=== ) قرار بديد .
9) توضيحات را به صورت Bold و با رنگ Sienna بذاريد ( مثل خودم )
10) برای مسائل آرشیو و اینکه نظم بیشتر بشه ، برای هر کدوم شماره می ذاریم . مثلا من 1 گذاشتم که اون هم به صورت Bold هست . لطفا سه عدد + و شماره و دوباره سه عدد + .
انشاءالله نکات بالا را رعایت کنید و مطالب را بتونیم دسته بندی کنیم .
سلام آقا مهدي و ديگر دوستان عزيز گل خودم
مهدي جان ممنون از اينكه بهم كمك ميكني من ميخوام دقيقتر اين موضوع رو به شما بگم
ببينيد اون شش تا فايلي كه گفتم رو عكسشو واستون ميزارم ببينيد در ضمن يه فايل ديگه به نام محافظ اجرا
ميشه كه اونم عكسشو مي زارم بينيد اگه بتونيم كاري كنيم كه همين فايل محافظ اجرا نشه كار نمومه
ولي من توي كارگاه ميگس 3 اين كارو كردم يهعني سريع انتخابش كردم و از حافظه خارج كردم ولي اين
php نميشه يعني فايل سريع از حافظه خارج ميشه در ضمن بله من به راحتي ايميج گرفتم ولي چه فايده كه اتوران برنامه اجرا نميشه
خوب اين لينك عكسها
عكس يك همون فايل محافظ كه در حافظه در حال اجرا شدن است
عكس دومي هم همون شش تا فايلي كه گفتم ولي بعد اينكه اوترتنو ميبندي فايل خود به خود پاك ميشن در ضمن
وقتي اتورانو از روي ايميج اجرا ميكني اون شش تا فايل رو درست نمي كنه
آقا ببخشيد حالا كه نگاه ميكنم ميبينم شش نا نيست 7 تاست
ممنون منتظر پاسخ شما هستم
حق نگهدارتون
Last edited by mehdidll; 25-01-2006 at 01:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)