تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 307 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

یعنی کلا باید یک درایو رو فرمت کنم و بدم به این ؟
    شما اگه فضای خالی تو هاردت داری که unpartitioned هست لازم نیست درایو ویندوزت رو هم پاک کنی و...
    با استفاده از از گزینه custom layout از فضای خالی پارتیشن با فایل سیستم ext3 بساز که حال امثلا شامل home باشه و یا usr و /

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

با سلام .

من تازه میخواهم از ویندوز فاصله بگیرم و به سمت لینوکس بروم .
    برای همین چند تا سئوال دارم .

میخواهم فقط یک درایو 5 گیگی رو به لینوکس اختصاص بدهم برای بررسی و امتحان . نسخه کم حجمش ÷یدا میشه ؟

چه نسخه ای رو پیشنهاد میکنید که برای مبتدی کارایی داشته باشه ( بشتر میخواهم به اینترنت وصل شوم و فعلا قصد نصب نرم افزار ندارم .

برنامه ای که روی یک نسخه نصب میشه روی نسخه های دیگه هم نصب میشه ؟ (فدورا- رد هت ...)

gigabyte:7IXE4

AMD Athlon 1.0GHz

RADEON 9200 SE AGP 64.0 MB

و ....
    Last edited by mohammad_77; 16-10-2008 at 15:42.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام .

من تازه میخواهم از ویندوز فاصله بگیرم و به سمت لینوکس بروم .
    برای همین چند تا سئوال دارم .

میخواهم فقط یک درایو 5 گیگی رو به لینوکس اختصاص بدهم برای بررسی و امتحان . نسخه کم حجمش ÷یدا میشه ؟

چه نسخه ای رو پیشنهاد میکنید که برای مبتدی کارایی داشته باشه ( بشتر میخواهم به اینترنت وصل شوم و فعلا قصد نصب نرم افزار ندارم .

برنامه ای که روی یک نسخه نصب میشه روی نسخه های دیگه هم نصب میشه ؟ (فدورا- رد هت ...)

gigabyte:7IXE4

AMD Athlon 1.0GHz

RADEON 9200 SE AGP 64.0 MB

و ....
    سلام

5 گیگ یه مقدار کم هستش . اما اگه فضای کافی نداری می تونی فعلا به صورت لایو استفاده کنی .

برای شروع کار پارسیکس می تونه بهترین گزینه باشه که یک توزیع ایرانی هستش . از ابونتو هم می تونید استفاده کنید

نصب برنامه ها فکر نکنم مشکلی داشته باشه .

در مورد سخت افزارها هم بیشترین اهمیت را رم داره . که هر چقدر بالا باشه بهتره .

موفق باشید .

4. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام. من یه مشکل دارم با توزیع suse و همچنین توزیع knoppix. اونم اینه که بعد از نصب دیگه وارد محیط گرافکی نمیشه و باید از اول نصب کنم که باز روز از نو روزی از نو. یه چند روزی درسته و دوباره همونجور. لطفا بهم کمک کنید

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شب بخیر
    یه سوال فنی:
    فدورا وسوزه وماندرایو از مدیریت بسته های rpm استفاده میکنه
    دبیان وابونتو وپارسیکس از deb استفاده میکنه
    ومی دونم که این دوتاپسوند راحت بهم تبدیل میشند
    ایا دیگر سیستم عاملهای گنولینوکس ازچی استفاده میکنند؟؟؟
    ایاغیرازاین دوتا (ارروی سورس منبع روهم میدونم)چیز دیگه ای هست؟؟؟
    اگرهست سیستم عاملهایی که باانها سازگارند چی نام دارند؟؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

غیر از توزیع های rpm base و debian base خیلی از توزیع های دیگه از سیستم های مدیریت بسته های مختلفی غیر از rpm و deb استفاده می کنند. مثلا Slackware , Vector و Zenwalk از بسته های pkg استفاده می کنند. البته هر کدام از توزیع ها از ابزارهای خودشون برای مدیریت بسته های مثلا rpm استفاده می کنند. به عنوان مثال suse از ابزار zypp و fedora از ابزار yum برای نصب و مدیریت بسته های rpm استفاده می کنند. برای روشن شدن موضوع , مقالات Linux package management cheatsheet رو در لینک های زیر نگاه کن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

غیر از توزیع های rpm base و debian base خیلی از توزیع های دیگه از سیستم های مدیریت بسته های مختلفی غیر از rpm و deb استفاده می کنند. مثلا Slackware , Vector و Zenwalk از بسته های pkg استفاده می کنند. البته هر کدام از توزیع ها از ابزارهای خودشون برای مدیریت بسته های مثلا rpm استفاده می کنند. به عنوان مثال suse از ابزار zypp و fedora از ابزار yum برای نصب و مدیریت بسته های rpm استفاده می کنند. برای روشن شدن موضوع , مقالات Linux package management cheatsheet رو در لینک های زیر نگاه کن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی حسین اقا
    Last edited by P A R M I S; 29-10-2008 at 16:48. دليل: جواب روپیداکردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام
    من به تازگي قصد دارم از ايكس پي استفاده نكنم. خواستم ببينم اين لينوكس چيه اينم يه سيستم عامله ديگه ؟ مني كه ميخوام نصبش كنم و خيلي با ايكس پي كار كردمو بهش عادت كرده بودم ، اين لينوكس مشكلي برام ايجاد نميكنه؟ براي نصب بازي ها چطور ، نصب ميشن آخه من شنيدم نرم آفزاراش فرق ميكنن گفتم شايد بازيهاش هم فرق كنن...!!!!
    ممنون
    يا علي

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام
    من به تازگي قصد دارم از ايكس پي استفاده نكنم. خواستم ببينم اين لينوكس چيه اينم يه سيستم عامله ديگه ؟ مني كه ميخوام نصبش كنم و خيلي با ايكس پي كار كردمو بهش عادت كرده بودم ، اين لينوكس مشكلي برام ايجاد نميكنه؟ براي نصب بازي ها چطور ، نصب ميشن آخه من شنيدم نرم آفزاراش فرق ميكنن گفتم شايد بازيهاش هم فرق كنن...!!!!
    ممنون
    يا علي
    سلام.
    بله سیستم عاملی به نام لینوکس.
    ببین یاد گیری لینوکس برای کسی کلا تا حالا با کامپیوتر کار نکرده خیلی راحت تره تا کسی که قبلا ویندوز کار کرده و بخواد کوچ کنه به لینوکس. در لینوکس خیلی چیزا فرق داره. از نصب برنامه بگیر تا امنیت!
    نصب برنامه به ترتیبی نیست که بخوای روی فایل setup کلیک کنی. در محیطی به نام terminal باید نصب رو انجام بدی که کاری خیلی خیلی ساده هم هست.
    امنیت در لینوکس فوق العاده بیشتر هست از ویندوز.
    ویندوز ناپایداره و مجبوری هر چند وقت نزدیک مجدد نصبش کنی. ولی لینوکس خیلی خیلی کم این حالت هست و خیلی stable (پایدار) هست...

برای نصب بازی کلا بهتره بیخیال این بشی که بازی های ویندزو رو در لینوکس نصب کنی.
    ولی یه emulator هست به نام Wine که کارش این هست که برنامه ها و بازی های ویندوز رو در لینوکس اجرا کنه. البته تضمین ۱۰۰ درصد هم نیست.
    من خودم تونستم gta4 رو در لینوکس بیارم بالا...! و...
    نرم افزاری مثل Open office یه ابزار office هست که عالیه. معادل تقریبی photoshop در لینوکس gimp.
    یا ابزار قوی طراحی انیمیشن blender یه ابزاری هست که رغیب 3dmax میتونه بشه و الانم هست به نظرم.

و...

موفق باشی

11. 2 کاربر از Ahmad-Ra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام
    با اين قضايا منو ترسوندي ..!! پس چطور تو كشور قراره اين سيستم عامل جاي ويندوز رو بگيره (تو يه روزنامه خوندم )؟؟؟ به نظر من استقبال نميشه ، ولي در كل ميخوام يك بار تجربه كنم.حالا لطف كن يه مختصر در مورد نصبش بگو. مثلا چه مقدار فضا رو هارد ميگيره و آيا از پايين بايد نصبش كرد نميدونم هر چيزي كه يه كسي براي بار اول بايد بدونه براي نصبش . يه چيز ديگه ...با اين سيستم عامل به راحتي ويندوز ميشه بري تو اينترنت..؟؟!!!
    ممنون . يا علي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •