رشت کسی سرویس دیده بان داره؟کیفیتش چطوره؟
رشت کسی سرویس دیده بان داره؟کیفیتش چطوره؟
دوستانی که طی دو سه هفته اخیر با دیده بان به مشکل قطع و وصلی زیاد و نوسان سرعت خورده بودن ، ایا مشکلتون حل شد یا هنوز پابرجاست؟
من مشکلی نداشتم این مدت. بندرعباس هستم
بعضی جاها پینگ افتضاح بالای 200
کم کردن سرعت .. در کل فقط بدرد دانلود میخوره که اونهم با قطع وصلی های که فعلا داره پیشنهاد نمیشه
دوستان مثل اینکه وضعیتتون خوبه کسی دیگه اینجا نیست...
یا همه تخلیه کردن رفتن...
عزیزان اگه ممکن هست بگید کیفیت این ISP چطوری هست؟ سرعت دانلود در ساعات مختلف کم و زیاد نمیشه؟
پینگ با 4.2.2.4 چند هست؟
کیفیتش زیاد جالب نیست به غیر از پینگ نه چندان خوب و کاهش سرعت در زمان peak ، برای من پنجشنبه ۴ ساعت اینترنت قطع بود و طبق معمول پشتیبانی از هیچ چیز خیر نداشت و مدام به من میگفت تنظیمات مودم را تغییر بدم و مودم رامثلا ۵ دقیقه خاموش کنم که نشان میده پشتیبانی اصلا هیچ خبری از داخل شرکت نداره یا شاید هم اصلا شرکت هیچ اطلاعی از قطعی و وصلی و .. اینترنتی که به کاربر میده نداره چون اینترنت اجاره ای هست از بقیه شرکت ها میگیرن میدن به کاربر در واقع نقش واسطه دارن ..
خواستم بگم این چیز ها هم در نظر بگیرید قبل از گرفتن سرویس از این واسطه فروش اینترنت و نه ISP .
پینگ ۴.۲.۲.۴ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vegas; 27-10-2018 at 08:17.
واقعا ممنون از پاسخ خوبتون ...
![]()
والا دیگه از جون بدبخت چی میخواییم ؟
1 ترا حجم خارجی میده 50 تمن سرعت 8 مگ
کیفیت پینگش بده
من ماهی 20 تمن میدم ایرانسل اینترنت ثابتش برا بازی
کجا با 70 تمن 1 ترا حجم میدن با کیفیت خوب بگین بریم اونجا
سرعت دانلود همیشه 900 به بالاست اونم برا اینکه خط ما کشش نداره وگنه همون 1 میدن
پینگمم با گوگل 130 تا 140 متغیره
دیابلو 3 همیشه 180 و گیلدوارز 140 تو اسمایت 150 برا همین ایرانسل گرفتم
اما قطعی ندارم
Last edited by Angel Of Darkness; 27-10-2018 at 19:11.
والا چی بگیم
مردم باید انتخاب کنند کدوم رومیخوان :
اگر اینترنت سرعت بالای روز و جهانی و کیفیت خوب میخوان بروند همراه
اگر فقط حجم زیاد میخوان واسه روشن نگاه داشتن کامپیوتر قدیمی خانگی همون بدترین کیفیت و کندترین سرعت بروند تلفن خانگی
هر دو تو ایران نمیشه.
انتخاب کاملا شخصیت به نظر این و اون ربطی ندارد.
Last edited by italodance; 27-10-2018 at 22:25.
من سرویس ddns گرفتم دیدم وصل نمیشه و ..... تماس گرفتم دوستان زحمت کشیدن برا مساعل امنیتی بستنش و هیچ جوره حاطر نشدن برام بازش کنن و گفتن آی پی استاتیک بگیر مشکل امنیتیشون همون مشکل سالی 60 تمن بار آی پی استاتیکه طاهرا
از پشتیبانیش زنگ زدن گفتن دستور زیرساخت یا همچینپیزایی هست به کل isp ها ابلاغ شده
Last edited by Angel Of Darkness; 06-11-2018 at 14:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)