تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 91 اولاول ... 3474808182838485868788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مربی ایتالیایی اعلام کرده است که فصل بعد در چلسی خواهد ماند ولی هیئت مدیره چلسی تصمیمی در این خصوص نگرفته است.

طرفداری- باشگاه پاری سن ژرمن در حال مذاکره با نمایندگان آنتونیو کونته است تا بتوانند سرمربی ایتالیایی را قانع کنند که در تابستان از چلسی جدا شود. به گزارش گاردین، باشگاه فرانسوی علاقه ای به حفظ اونای امری در پایان فصل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کونته یکی از مربیان مد نظر ناصر الخلیفی، مالک باشگاه است. البته گفته می شود که مربیانی مانند مورینیو، سیمئونه و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگر گزینه های پاری سن ژرمن هستند. با وجود اینکه به خدمت گرفتن مربیان دیگر کار سختی است، پاری سن ژرمن ابتدا با کونته تماس گرفته که شاید مربی ایتالیایی به دنبال یک چالش جدید در دوران مربیگری خود باشد. البته تیم ملی ایتالیا نیز گزینه دیگر کونته است ولی گفته می شود ترجیح وی ادامه کار باشگاهی است. همچنین اعلام شده است که هیئت مدیره چلسی ماه آینده در خصوص آینده مربی خود تصمیم گیری خواهند کرد. پاری سن ژرمن آماده است که پیشنهادی را برای مربی سابق یوونتوس ارائه کند که دستمزد پرداختی آن نیز بیشتر از دستمزد فعلی وی است. گفته می شود مذاکرات ابتدایی مثبت پیش رفته است. پاری سن ژرمن هنوز پیشنهادی رسمی ارائه نکرده و همچنان در حال بررسی گزینه های دیگر نیز است. کونته در حال حاضر 9.5 میلیون یورو در سال در چلسی دریافت می کند و پاری سن ژرمن برای او پیشنهادی 10 میلیون یورویی ارائه خواهد کرد.

پیشنهاد وسوسه کننده مالک پاری سن ژرمن، آماده ارائه به آنتونیو کونته است.

طرفداری- پس از اینکه روز گذشته، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مالک باشگاه پاری سن ژرمن، در حال مذاکره با آنتونیو کونته سرمربی چلسی است و صحبت ها و مذاکرات اولیه با این سرمربی ایتالیایی خوب پیش رفته، حالا روزنامه ایتالیایی کوریره دلو اسپورت می‌گوید پیشنهاد 11.5 میلیون یورویی ناصر الخلیفی آماده ارائه به کونته است.
    در شرایطی که کونته اعلام کرده بود تا پایان قراردادش می‌خواهد در چلسی کارش را ادامه دهد، امّا به نظر می‌رسد، عدم تأمین خواسته های نقل و انتقالاتی او و اختلافاتی که در این زمینه با مدیران باشگاه چلسی داشته، شاید پایان فصل، پایان کار او را در لندن رقم بزند و همین مسئله باعث شده تا احتمال حضور او در فرانسه و تیم پاری سن ژرمن بالا رود.

2. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

يعني كونته بره پاريس ميتركونه ! دستش كه همه جوره بازه تو انتخاب بازيكن هاي تاپ از طرفي هر بازيكن ديگه اي هم بخواد براش ميخرن و مياد سال بعد تو ليگ قهرمانان ميتركونه !

با جدايي احتمالي كونته توخل بهترين گزينه براي چلسي هستش ! خدا كنه خر نشن برن دنبال انريكه و ... !

با كسب سهميه احتمالي چلسي براي فصل بعد و رفتن احتمالي كونته به پاريس خوردن اين دو تا به هم تو يه گروه ميتونه جذاب بشه ! ( بشخصه تو جدايي كونته كوچكترين ترديدي ندارم البته حقم داره )

4. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

با جدايي احتمالي كونته توخل بهترين گزينه براي چلسي هستش ! خدا كنه خر نشن برن دنبال انريكه و ... !
    توخل نمیاد چلسی، دلیل اصلی جداییش از دورتموند این بود که براش بازیکن نمیخریدن، چلسی هم که تو این مورد از دورتموند هم بدتره و توخل قبول نمیکنه بیاد و به احتمال خیلی زیاد، میره آرسنال یا بایرن.

6. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کونته: قهرمانی در لیگ های دیگر راحت تر است

کونته در اولین سال حضورش روی نیمکت چلسی، این تیم را قهرمان لیگ جزیره کرد ولی اوضاع برای او در فصل جاری خوب پیش نمی رود.

چلسی اکنون با 25 امتیاز اختلاف نسبت به منچستر سیتی صدرنشین، در رده ششم جدول رده‌بندی این رقابت‌هاست.

سرمربی ایتالیایی آبی های لندن در جمع خبرنگاران گفت:« فکر می‌کنم هر سرمربی‌ای به دنبال کسب جام‌ها است. صادقادنه بگویم، برای مربیان بزرگ اگر قصد کسب جام دارند، رفتن به کشوری دیگر برای تحقق این هدف آسانتر خواهد بود، البته اگر به دنبال کسب جام‌های آسان هستید.

اگر در انگلیس بمانید، کسب عنوان قهرمانی راحت نخواهد بود. باشگاه عملکرد سرمربی را مورد قضاوت و ارزیابی قرار می‌دهد، اما قطعا هر مربی می‌خواهد که فصل را با جام به پایان ببرد و به دنبال قهرمانی است. در چلسی ما سخت تلاش می‌کنیم تا به این هدف برسیم. وقتی شما سرمربی تیم مهمی هستید باید هدف همین باشد.»

8. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اشتباهات فردی یه مشت بازیکن مبتدی این فصل بیچارمون کرد.کونته اگه سکته نزنه تا اخر فصل باید بره خداشو شکر کنه.
    اخه موزز کجای فوتباله دنیاست یا فابرگاس یا امثالهم که تعدادشون کمم نیست.
    چه فصل .... شده .
    قسم میخورم اگه از موزز تست هوش بگیرن عمرا بالای ۷۰ نمیشه.یعنی در حد میمون
    تنها راه درست شدن این تیم منفجر شدن هواپیمای اونها و دود بخا ر شدن یه مشت بی ناموس از صفحه روزگاره.
    Last edited by jack82; 01-04-2018 at 19:55.

10. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

داوری فاجعه ی گل درست را افساید گرفت فرتونگن اخراج داشت اصلا خطا نگرفت . کونته با این سیستمای قضاییش تیمو به ... داده و آبرام با انتخاب چهار تا شاسکول به عنوان مدیر آب را تو هر زمینه ای از منبع قطع کرده . موزس کریستینسن الونسو موراتا سزار فراتر از لرد . فاتحه تمامی جام های سال بعد را الان حوندم و الکی دلخشوش نمیشم پارسال که قهرمان شدیم ریدیم تو تابستون الان که اروپا هم نمیریم هه . جام حذفی هم امیدی نیس تا دیروز موافق انتونیو بودم چدن معتقد به دادن زمان بودم ولی امیدی به آینده باهاش ندارم . اونایی که از موراتا و کریستینسن تحت هر شرایطی دفاع میکنن بیان عملکرد فاجعخ به خصوص دفاعمون رو دو گل دوم و سوم را بگن . عاجزیم از دفاع کردن از حمله کردن از چهارتا پاس از جلوگیری از شوت زنی حریف از دفع توپ از دو حرکت ترکیبی از ی خرید خوب از نبودن ی لرد .

چند تا دیگه روکورد خوب داریم بگیم کونته بشکونه . چرا مربیامون سال بعد از قهرمانی اخراج میشن ؟ عدم خرید بازیکن ، عدم تمرکز سرمربی ، عدم امتناع بازیکنان ، دست کم گرفتن رقبا ، فشرده شدن رقابتا و توقعات بالاتر از تیم قهرمان ، رو شدن دست سرمربی و تکنیکاش برای سایر تیما ، پر بودن تیم از لرد و توقعات بیجا از تیم ؟

انقد كه الونسو تو دفاع سوتى ميده و تو حمله توپ خراب ميكنه ادم حالش بهم ميخوره
    دفاع كه كلا سوتى ان همه (كريستنسن )) )، كانته داره جور همه رو ميكشه
    با اين وضعيت بعيد ميدونم هازارد و حتى ويليان فصل بعد بمونن اگه سهميه هم بپره كه قريب به يقين همينه

12. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کونته: تا پایان برای رسیدن به CL می‌جنگیم

آنتونیو کونته، سرمربی چلسی معتقد است که شکست 3-1 مقابل تاتنهام، تاثیری در تلاش آنها برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان نخواهد داشت.
    به گزارش "ورزش سه"، اختلاف چلسی با تیم رده چهارمی تاتنهام در جدول لیگ برتر به 8 امتیاز رسیده است و اسپرز شب گذشته موفق شد اولین پیروزی خود در استمفوردبریج را پس از 27 سال جشن بگیرد. آلوارو موراتا در ابتدا چلسی را پیش انداخت ولی اریکسن کار را به تساوی کشاند و دو گل از دله آلی، پیروزی 3-1 را برای تاتنهام به دست آورد.
    کونته پس از بازی گفت:" نیمه اول ما خیلی خوب بود. اگر نیمه اول 2-0 تمام می‌شد، فکر می‌کنم عادلانه تر از 1-1 بود. در نیمه دوم، فکر می‌کنم شروع خوبی داشتیم ولی گل دوم را خوردیم و اعتماد به نفسمان از بین رفت. بازگشت به بازی برایمان خیلی سخت بود، ناراحتیم زیرا می‌دانستیم که فرصت کاهش اختلاف با تاتنهام را داشتیم. حالا شرایط ما برای رسیدن به چمپیونزلیگ سال آینده دشوار تر شده است. فکر می‌کنم در این فصل، در خیلی از بازی ها موقعیت های خوبی ایجاد کردیم ولی نتوانستیم گلی بزنیم. به نظرم فصل قبل بیشتر قدر موقعیت ها را می‌دانستیم. باید تا پایان برای چمپیونزلیگ بجنگیم. رقبای ما تاتنهام و لیورپول هستند و باید سعی کنیم تمامی سه امتیازها تا پایان فصل را بگیریم و ببینیم چه خواهد شد."

14. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کارشناسان میرر بررسی می‌کنند!

پس از اخراج کونته، کدام گزینه‌ها روی میز خواهد بود؟

آنتونیو کونته که همین فصل قبل، یکی از بهترین فصول چلسی را رقم زده بود و با این تیم، قهرمان لیگ جزیره شده بود؛ اکنون به شکل عجیبی در بحران گیر افتاده است.

به گزارش "ورزش سه"، با باخت مقابل تاتنهام و خراب‌کردن رکورد فوق‌العاده چلسی مقابل تاتنهام در ورزشگاه استمفوردبریج و شکست در دربی لندن مقابل تاتنهام، او را به اخراج بسیار نزدیک‌تر کرده است. اوضاع کونته حالا و در حالیکه تنها 12 ماه از قهرمانی فوق‌العاده او با چلسی در فصل گذشته می‌گذرد، در آستانه اخراج قرار گرفته است.
    چلسی، در حال حاضر برای قرارگرفتن در جمع 4 تیم برتر لیگ جزیره نیز کار بسیار سختی دارد و در لیگ قهرمانان اروپا نیز به دست بارسلونا حذف شده است تا تقریبا رویا‌های چلسی به نابودی کشیده شود. چلسی پس از باخت 3-1 دیشب مقابل تاتنهام هاتسپر رده چهارمی، حالا اختلافی 8 امتیاز با این تیم دارد و همانطور که می‌دانید، آخرین سهمیه چمپیونزلیگ برای تیم‌های لیگ جزیره را رتبه چهارم دریافت می‌کند تا شاید سال آینده، بازی شیر‌های لندن را در لیگ اروپا به نظاره بنشینیم. اما چه کسی می‌تواند جایگزین این مرد ایتالیایی شود؟ کارشناسان سایت میرور، به این سوال پاسخ می‌دهند. نظرکارشناسان:
    1-جیمز نرسی: کارلو آنچلوتی
    پیرمرد باتجربه ایتالیایی، هنوز نیز می‌تواند در لیگ جزیره موفق باشد و دلیل این امر را می‌توان در نمایش‌های درخشان چلسی در سال 2010 با کارلتو، دید. چلسی 2010، چشم‌نواز بازی می‌کرد و علاوه بر بازی زیبا، نتیجه‌های خوبی نیز گرفت و حتی در پایان فصل، موفق شد تا طلسم قهرمانی‌های پیاپی سرالکس‌فرگوسن و یارانش را بشکند و با یک اختلاف امتیاز، قهرمان لیگ جزیره شود. اکنون، من فکر می‌کنم که آبی‌های لندن باید او را برگردانند، همانند کاری که با مورینیو کردند و آقای خاص، قهرمانی دوباره در لیگ جزیره را به آنان هدیه داد!
    من احساس می‌کنم که کارلتو شخصیت و توانایی هدایت ستاره‌های چلسی را دارد و می‌تواند به بهترین نحو از آن‌ها بازی بگیرد. آنچه که من در ذهنم از او دارم این است که او یک مربی فوق‌العاده در کار با ستاره‌هاست و به خوبی از آن‌ها بازی می‌گیرد. این پیرمرد ایتالیایی، هنوز هم علاقه کافی برای حضور در لیگ جزیره را داراست. 2- مایک‌والترز: مکس آلگری
    رومن‌آبراموویچ، مالک ثروتمند این روز‌های چلسی به شدت به دنبال جایگزین آنتونیو کونته می‌گردد. برای او، کیفیت کار مربی اهمیت بسیار بالایی دارد و حاضر است هر مقدار که لازم است را برای آوردن یک مربی به لندن، خرج کند.
    انتخاب من، مکس آلگری است. او تمام جام‌های ایتالیا را درو کرده است و به نظر من، یک سرمربی موفق در لیگ جزیره نیز خواهد بود اما احتمال این انتقال، بسیار پایین است؛ چراکه به نظر نمی‌رسد آبراموویچ بخواهد دوباره از یک مربی با همان دی‌ان‌ای فوتبالی آنتونیو کونته بهره بگیرد و به همین دلیل، این انتقال تقریبا غیرممکن است. 3-دارن لویس: توماس توخل
    به نظر من، مربی سابق دورتموند می‌تواند کمک حال چلسی ناامید این روز‌ها باشد. این مربی که دوران نسبتا موفقی را از نظر سبک بازی در میان زنبور‌ها گذراند، می‌تواند با توجه به بازی‌های زیبای خود در بوندسلیگا، در لیگ جزیره نیز کمک شایانی به چلسی بکند و حتی در لیگ اروپای فصل بعد نیز، شیر‌های لندن را یاری کند.
    توخل در روز‌های گذشته پیشنهاد بایرن‌مونیخ را رد کرده است و اکنون شایعات پیرامون انتقال او به پاریسن‌ژرمن و همچنین رقیب دیرینه چلسی یعنی آرسنال نیز شنیده می‌شود اما این مربی، گزینه خوبی برای هدایت چلسی خواهد بود. توخل استعداد خوبی در استفاده از جوانان و بازیکنان بزرگ در کناریکدیگر دارد و به نظر می‌رسد که او، می‌تواند روحیه مبارزه طلبی و جنگجویی چلسی را تقویت کند. 4- نیل ماکسلی: رافائل بنیتز
    این مربی نه‌چندان محبوب، خاطرات خوبی را برای هواداران لیورپول و والنسیا رقم زده است و من دوست دارم که ببینم، آیا او می‌تواند موفقیت‌های سال‌های قبل خود را برای بار دوم در چلسی نیز نشان دهد؟ البته او یک فصل را نیز در چلسی به مربیگری پرداخت و شیر‌های لندن را به مقام سومی لیگ‌جزیره رساند و پس از آن، راهی ناپولی شد.
    او در سنت‌جیمز پارک و در مقام مربیگری نیوکاسل در فصل جاری، عملکرد نسبتا مناسبی داشته است. بنیتز در دوران حضورش در چلسی مقابل تیم‌های بزرگ نیز عملکرد خوبی داشت. نکته مهم‌تر، توانایی بالای بنیتز در رختکن است و به نظر می‌رسد که او، جان‌تری را نیز برای مربیگری راهی نیمکت چلسی کند. به نظر من، او حلال مشکلات شیر‌های لندن خواهد بود!
    5-جیمز والینگ: فرانک لمپارد
    بله؛ از نظر من اسطوره شیر‌های لندن و بهترین گلزن تاریخ باشگاه چلسی، می‌تواند در مقام مربیگری نیز به این تیم کمک بسیاری کند. او علاوه بر توانایی کنترل بازیکنانش، بر روی سکو‌ها نیز محبوبیت خارق‌العاده‌ای دارد و شاید همین دو عامل، سبب موفقیت او در چلسی شوند. او تمام توانایی‌هایی که یک مربی خوب باید دارا باشد را داراست. او یک متفکر خوب نیز هست و به خوبی، بازی را آنالیز می‌کند.
    چنین تصمیم‌هایی و آوردن بازیکنان سابق به عنوان مربی نیز همواره در فوتبال حضور داشته است و دو نمونه حاضر آن، جنارو گتوزو در میلان و زین‌الدین زیدان در رئال‌مادرید هستند که اتفاقا، عملکرد خوبی را نیز به ثبت رسانده‌اند. درست است که انتخاب او به عنوان سرمربی، ریسک بزرگی است اما این ریسک، می‌تواند نتایج خوبی را نیز به همراه داشته باشد.
    6-مارک جونز: دیگو سیمئونه
    مربی تیم اتلتیکو‌مادرید که با حضور خود در این باشگاه، دوران جدیدی را در تاریخ تیم دوم شهر مادرید آغاز کرد؛ دیگر همانند چندسال قبل، رابطه خوبی با مسئولان باشگاه ندارد. درست است که در سپتامبر گذشته، او قرارداد خود را تا سال 2020 تمدید کرد اما به نظر نمی‌رسد که رابطه میان او و مسئولان باشگاه، چندان پایدار باشد.
    در صورتی که گریزمان در تابستان به فروش برسد؛ این روابط تیره و تارتر نیز خواهد شد و علی‌رغم اینکه او همواره سرمربیگری در لیگ ایتالیا را دوست داشته است، می‌تواند برای مدتی راهی لندن شود تا چلسی را مربیگری کند. به نظر من او بهترین گزینه فعلی برای چلسی است. 7-دیویدماداک:
    آن‌ها میبایست پیش از این، یورگن کلوپ یا مائوریسیو پوچتینو را جذب می‌کردند و سپس با او، قراردادی بلند مدت را امضا می‌کردند تا همانند لیورپول و تاتنهام، تیمی جوان و قدرتمند را داشته باشند اما آن‌ها چنین کاری را انجام ندادند و اکنون نیز، چوب انجام ندادن آن کار‌ها را می‌خورند.
    آن‌ها همواره به دنبال خرید مربیان با تجربه و رزومه فوق‌العاده هستند و از آن‌ها، یک فوتبال دفاعی اما نتیجه‌گرا را می‌خواهند و در نهایت نیز پس از چند فصل، آن‌ها را اخراج می‌کنند؛ به نظر من این رویه درست نیست! 8-گالیور بروز: جودی موریس
    جودی موریس، با تیم زیر 18 ساله‌های چلسی فوق‌العاده کار کرده است و به نظر من، می‌توان از حضور او نهایت استفاده را برد و او را راهی تیم اصلی کرد. او می‌تواند همان کاری که آبراموویچ می‌خواهد را انجام دهد و بازیکنان جوان را نیز در تیم پیشرفت بدهد.
    به نظر من، حتی اگر او قرار نیست به عنوان سرمربی انتخاب شود؛ او را در کنار فرانک لمپارد بر روی نیمکت مربیگری بگذارند وبه آن‌ها زمان دهند، مطمئن باشید که این زمان، ارزشش را خواهد داشت! مترجم: محمد مهدی موسی‌پور
    منبع: اسکواکا

16. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرمربی ایتالیایی نگران آینده اش در لندن نیست.

طرفداری- دیشب چلسی در خانه مقابل تاتنهام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باخت تا فاصله این تیم با لیگ قهرمانان اروپا به 8 امتیاز برسد. مدافع عنوان قهرمانی به نظر می رسد عملا شانسی برای حضور در لیگ قهرمانان اروپای سال آینده ندارد و این مسئله، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را تحت فشار قرار داده است. با وجود اینکه اخیرا شایعاتی مبنی بر اخراج این مربی از چلسی پیش از اتمام فصل شنیده می شود، او اعلام کرد نگران این موضوع نیست.
    کونته در مصاحبه با گاردین در مورد اینکه با اخراج احتمالی اش چگونه کنار می آید، گفت:
    اصلا نگران این موضوع نیستم. هرکاری می توانستم برای چلسی کردم؛ بازیکنان نیز با تمام وجود تلاش کردند تا فصل خوبی را رقم بزنند اما در پایان شایسته چنین فصلی هستیم؛ این یعنی ارزش های ما همین اندازه است.
    ایده های خودم را دارم اما از تکرار برخی چیزها و پاسخگویی به مسائل تکراری، خسته شده ام. نمی خواهم مشکلی ایجاد کنم اما اگر ما در این رتبه قرار داریم یعنی لایق چنین رتبه ای هستیم.
    اهمیت پایان دادن فصل بین 4 تیم بالای جدول؟ این موضوع را باید از باشگاه بپرسید؛ وظیفه ام مربیگری و کار کردن برای چلسی است و تضمین می دهم من و کادر فنی ام، 24 ساعته برای موفقیت چلسی کار می کنیم. تعهد بازیکنان با وجود جایگاه تیم در جدول، بالاست. البته تایید می کنم باید نگران رتبه چلسی در جدول باشیم!

18. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

دیگه هیچ مربی بزرگی حاضر نیست بیاد چلسی، همون برن بیفتن دنبال آنجلوتی و بنیتز که لیاقتشون هموناست. موزس رو هم بهش قرارداد مادام العمر بدن که از سوتی ها و گند زدن هاش تا آخر عمرش بهره مند بشن. باکایوکو هم بشه کاپیتان که نماد آشغال ترین خرید تاریخ لیگ برتر باشه ! یه تندیس طلایی از پای موراتا هم بسازن که همه یادشون بمونه چلسی شصت میلیون پوند برای مهاجمی داده که فلجه و با پا نمیتونه گل بزنه ! یه مجسمه هم از گرانفسکایا جلوی در استادیوم بسازن به عنوان کسی که تیم قهرمان cl سال ۲۰۱۲ رو با خاک یکسان کرد !

20. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •