من که خریدم و آنتن ندارم.دیروز خریده شده و بسته 4.5 گیگی هم روش فعال کردم موقع خرید. کسی خواست 25 درصد زیر قیمت ایرانسل میفروشم. لطفا کسی خواست پی ام بده.
مدل DT-350
من که خریدم و آنتن ندارم.دیروز خریده شده و بسته 4.5 گیگی هم روش فعال کردم موقع خرید. کسی خواست 25 درصد زیر قیمت ایرانسل میفروشم. لطفا کسی خواست پی ام بده.
مدل DT-350
بدون سیم کارتش چند میفروشی ؟
اخه عزیز بدون سیم که فائده نداره. می خواد سیمشو چیکار کنه. بزاره توی آلبومحتی ممکنه اون مودم فقط با اون سیم کار کنه . از ایرانسل اینکارا بعید نیست
حالا خلاصه چند میدی ؟
سلام دوستان من امروز این سرویس رو خریدم و از سرعتش راضی هم هستم. اما یه مسئله ای که هست اینه که سیم کارت رو که میندازم داخل یه گوشی نمیتونم ایرانسل من رو راه بندازم یعنی رمز نمیاد.
کسی این مشکلو داره؟
و این که آیا سرعت اینترنت که من مثلا 4 مگابایت بر ثانیه میگیرم خوبه ؟ یا بهتر هم میتونه بشه؟
من تو ناحیه سبز کمرنگ هستم و حدود 50 متر با سبز پر رنگ فاصله دارم پس مودم رو میذارم رو تراس. و سه تا سیگنال میگیرم اما داخل خونه 2 تا.
راهی هست که بشه 4 تا سیگنال گرفت؟
و آیا این حجم های شبانه ای که مثلا 3 ساعت نا محدود بودند رو نمیشه روی این سیم کارت ها گرفت؟ هزینه بسته های خودش خیلی سنگین تر هستن.
با تشکر
سلام
مشکل اول رو من هم داشتم،اینها موقع ثبت نام ایمیل الکی میزنن متاسفانه... تماس گرفتم مرکز وایمکس (707) یا ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰
گفتم من سرویس تی دی گرفتم ایمیلم رو ازم نپرسیدن خودشون الکی زدن نمیتونم لاگین شم بسته بخرم
چند تا سوال پرسید (یادم نیست سوالاش ولی همه چیز دم دستت باشه) که مطمئن بشه صاحب سرویسم بعد ایمیلم رو عوض کرد
بعد با رمز یکبار مصرف تو برنامه ایرانسل من لاگین کنید (رمز ایمیل میشه و تو نرم افزار میزنید، نیازی هم نیست سیم کارت تو گوشی باشه)
تا زمانی که اینکارو بکنید، میتونید از طریق سایت --------- مستقیما بسته بخرید برای سیم کارت
درباره بقیه سوالاتون، من سیگنال بهتر تاثیری رو سرعتم نداشت ، بنابراین با همین ۲ خط کنار اومدم، سرعتتون هم عالی هست، من ۲ تا ۳ مگابایت میگیرم، بعضیا بالاتر هم هستن، به نظر بیشتر مربوط به منطقه هست
سوال آخرتون رو نمیدونم، بسته هر سرویس جدا هست فکر نکنم بشه اونارو به این زد
موفق باشید
Last edited by bzr350; 12-01-2017 at 06:39.
سلام دوستان وقت بخیر
من هر کاری می کنم طرح 5 گیگی (6 تا 12) هفتگی رو نه از سایت و نه از برنامه ایرانسل من نمی تونم بگیریم
شما هم ؛چنین مشکلی دارید یا خیر؟
با چه سیمی تی دی؟ اینجا تاپیک تی دی هست
دوستان مودم
air master 3000m tdlte. وایمکس ایا انلاک میشود.
سوال دو اینه که فرکانس tdd ایرانسل رو ۳۵۰۰ هست؟
- - - Updated - - -
دوستان مودم
air master 3000m tdlte. مبین نت ایا انلاک میشود.
سوال دو اینه که فرکانس tdd ایرانسل رو ۳۵۰۰ هست؟
آنلاک هست منتها ایرانسل اجازه نمی ده با مک ادرسهای غیر خودش کسی به شبکه وصل بشه و الا با شبکه ایرانسل سازگاره
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)