تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 181 اولاول ... 347480818283848586878894134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

حداقل تلاش من بهتر از دیگرانی هست که هیچ کاری انجام نمیدن و منتظر هستند مشکل توسط بقیه یا خودبخود درست بشه ....

به راه بادیه رفتن به ز نشستن بی حاصل....

احسنت ایشون کار درست رو میکنن .
    برادر ها یک دست صدا نداره .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شاهکار دیگری از ایرانسل در ترابرد دیگه انتظار اینو نداشتم :

Last edited by saber73; 05-10-2016 at 19:40.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پیگیری و بحث و جدل من در اینستاگرام همراه اول :

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

منم مثل شمام و فقط با بانک ملی + سایر سایت هایی که پیامک تبلیغاتی یا کد ثبت نام می فرستند مشکل دارم ولی سایر بانک ها بدون مشکل هست.

حدود یک ماه و نیم هم هست که دارم پیگیری و شکایت می کنم ولی هنوز خبری نیست که نیست...

منم چهل روز میشه
    این مشکلات رو دارم علاوه بر اینکه اصلا و ابدا اینترنت و دیتای موبایل من وصل نمیشه و بطور دستری من به این مسدود هست و ردسثی نسل سوم هم رجیستر نمیشه

5. این کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

منم چهل روز میشه
    این مشکلات رو دارم علاوه بر اینکه اصلا و ابدا اینترنت و دیتای موبایل من وصل نمیشه و بطور دستری من به این مسدود هست و ردسثی نسل سوم هم رجیستر نمیشه
    همراه اول دیتاش خاموشه به طور پیشفرض با کد ستاره ده مربع فعالش کنید .به همین دلیل هم هستش به تری جی ریجستر نمیشید

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

7. این کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

والا خوبه همه میان میگن مشکل پیامک داریم ولی وقتی کار میرسه به جاهای قانونی و پیگیری قایم میشن . بعدا میان اینور و انور از خدمات و دولت انتقاد میکنن و فقط میحرفن و در عمل هیچ کاری نمیکنن و فقط منفی بافی و قصاص قبل از جنایت انجام میدن . واقعا برا بعضی ها متاسفم . از این به بعد وقتمو اینجا هدر نمیدم . حیف p30word که کاربرای این چنینی داره . یک نفر پیدا نشد صفحه اینستاگرام همراه اول از من دفاع کنه ؟ یک نفر پشت سر من شکایت نکرد تا اپراتور رو بچزونیم و بشینه سر جاش و به حقوق مشتری احترام بگذاره . حیف ......

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

والا خوبه همه میان میگن مشکل پیامک داریم ولی وقتی کار میرسه به جاهای قانونی و پیگیری قایم میشن . بعدا میان اینور و انور از خدمات و دولت انتقاد میکنن و فقط میحرفن و در عمل هیچ کاری نمیکنن و فقط منفی بافی و قصاص قبل از جنایت انجام میدن . واقعا برا بعضی ها متاسفم . از این به بعد وقتمو اینجا هدر نمیدم . حیف p30word که کاربرای این چنینی داره . یک نفر پیدا نشد صفحه اینستاگرام همراه اول از من دفاع کنه ؟ یک نفر پشت سر من شکایت نکرد تا اپراتور رو بچزونیم و بشینه سر جاش و به حقوق مشتری احترام بگذاره . حیف ......
    من به شخصه این مشکل را برعکس شما دارم. من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم و الان در شبکه ایرانسل این مشکل رو دارم. طبیعتا انتظار اینکه بیام توی اینستاگرام همراه اول دور از ذهن خواهد بود.
    از طریق 195 و سازمان تنظیم مقررات هم چندین مرتبه پیگیری کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیده و میگن این جزو مشکلات و باگ های روش انتخاب شده برای ترابرد هست و دارن پیگیری می کنند برای رفع

10. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من به شخصه این مشکل را برعکس شما دارم. من از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم و الان در شبکه ایرانسل این مشکل رو دارم. طبیعتا انتظار اینکه بیام توی اینستاگرام همراه اول دور از ذهن خواهد بود.
    از طریق 195 و سازمان تنظیم مقررات هم چندین مرتبه پیگیری کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیده و میگن این جزو مشکلات و باگ های روش انتخاب شده برای ترابرد هست و دارن پیگیری می کنند برای رفع
    درسته شما هم میتونی به نوبه خودت برا ایرانسل اینکار رو انجام بدی و هر چقدر افراد بیشتری پشت سر هم پیگیری کنن و درخواست بدن مشکل زودتر حل میشه .

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

به نظر میرسه طرح ترابرد پذیری در ایران داره شکست میخوره..از بس بد اجرا شد!دلتون خوشه بخدا الان سه ماه دارم پیگیری میکنم مشکلم حل نشده فقط فقط مشتری ضرر میکنه این وسط...

13. 2 کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

به نظر میرسه طرح ترابرد پذیری در ایران داره شکست میخوره..از بس بد اجرا شد!دلتون خوشه بخدا الان سه ماه دارم پیگیری میکنم مشکلم حل نشده فقط فقط مشتری ضرر میکنه این وسط...
    به نظر می رسه به خاطر منافع بعضی اپراتورها ، متولیان این کار علاقه ای به رفع مشکلات طرح ندارند و می خواهند کاری کنند که خود مشترکین بی خیال این طرح بشوند...

15. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •