مدل
Terios T-3
قیمت 59 تومنه ولی من تو شگفت انگیز 25 گرفتم.
من آسفالت رو از پلی استور نصب کردم بصورت آنلاین ولی توصیه نمیکنم نصب کنید. هم اصلا روون نیست هم حدود 1.7 گیگ حجم میخواد برای دانلود
مدل
Terios T-3
قیمت 59 تومنه ولی من تو شگفت انگیز 25 گرفتم.
من آسفالت رو از پلی استور نصب کردم بصورت آنلاین ولی توصیه نمیکنم نصب کنید. هم اصلا روون نیست هم حدود 1.7 گیگ حجم میخواد برای دانلود
دوستان ساعت تی وی من از همون اول قاطی داره. همه چی اوکی هست. کشور ایران. زبان فارسی. چه بزارم روی شبکه چه به صورت محلی بازم قاطی میکنه.
تنظیم میکنی دوباره بعد یه مدت میریزه هم. خوب بر فرض اگه ساعت شبکه ( دیجیتال ایران) مشکل داشت که روی گیرنده های دیجیتال هم ساعت به هم میریخت ولی روی اونا اینطوری نیست.
دوستان دکمه football رو میزنم مینویسه ویژگی در دسترس نیست چرا اینجور شده؟
شما روی حالت تی وی میزنید یا وقتی که ویدئویی چیزی پخش میشه؟
یکی از ویژگیهای تنظیم تصویر رو باید به حالت قبل برگردونی . چند وقت پیش که داشتم با تنظیمات تصویر ور میرفتم برای من هم همینجوری شد ولی متاسفانه دقیق یادم نیست کدوم قسمت رو به حالت اول برگردوندم که دوبار وضعیت فوتبال فعال شد
یه مشکل اساسی با آخرین آپدیت
بعد از این که به آخرین ورژن آپدیت کردم قابلیت بلوتوث رو نمیتونم غیرفعال کنم
یعنی بلوتوث رو خاموش میکنم اما به محض روشن خاموش کردن تی وی خودش اتوماتیک دوباره میره روی وضعیت روشن
حالا اشکال کار کجاست ؟
اشکال کار اینه که یکی از همسایه هامون که نمیدونم کدومشونه گوشی سونی اکسپریا داره و هرچند وقت یکبار بلوتوث رو روشن میکنه و به تی وی من کانکت میشه و صفحه گوشیش میفته رو صفحه تی وی![]()
نمیدونم چه کنم ؟ یه وقت خودم خونه نباشم و بچه ها خونه باشند معلوم نیست چی پیش بیاد![]()
سلام..
دوستان اندرویدی که رو سونی هست مثل گوشی هست؟ میشه نرم افزار نصب کرد.. مثلا برای تماشای فیلم از mx player استفاده کرد.؟
نظرتون راجع به x7000D چی هست؟
بله دقیقا" مثل گوشیه و شما میتونی هم نرم افزار و هم بازی نصب کنی گرچه به توصیه یکی از دوستان در همین تاپیک خیلی نباید در این کار افراط کرد
mxplayer هم میتونی نصب کنی و فیلمهای موجود در هارد و فلش رو با اون ببینی
سلام خدمت دوستان عزیز، همینطور که میدونید اندروید 6 برای w800c اومده ولی واسه ورژن asia (paa) هنوز release نشده، چطور میشه آپدیت یک region دیگه رو به paa خوروند؟ البته من اسم آپدیت رو عوض کردم، واسه آپدیت میره ولی در واقع آپدیت نمیشه، اینم لینک:
www*sony-asia*com/support/product/KDL-43W800C
(به جای ستاره ها در لینک نقطه قرار دهید)
دوتا سوال دیگه:
1. میشه لطفا اسم چند تا بازی باحال که با گیم پد روی این تلوزیون میشه باهاش بازی کرد رو واسم بگذارید؟ ترجیحا فوتبال
2. مدل عینک سه بعدی خوب با این تلوزیون match باشه چیه؟![]()
Last edited by m84; 29-12-2016 at 08:17.
دوست عزیز این قضیه مربوط به بلوتوث نیست موبوط به (Wi-Fi Direct) می باشد
برای جلوگیری از این ورود باید از راه زیر این قابلیت رو خاموش نمایید (البته اگر از قابلیت (screen mirroring) استفاده نمی کنید و البته قبل از خاموش کردن آن دیوایس مورد نظر رو از لیست پاک کنید.
به قسمتی که در زیر اشاره شده در تنظیمات مراجعه نمایید
Network/ Wi-Fi Direct/ Advenced setings/ Show device list/
دیوایس مورد نظر را پاک نمایید و سپس در بخش زیر این قابلیت را خاموش نمایید
Network/ Wi-Fi Direct/ Wi-Fi Direct off
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)