ظاهرا همین امروز uh 850 موجود شده تو بانه ، به نظرتون ارزش خرید داره ؟ من دیگه امروز فردا باید بخرم و عجله دارم
ظاهرا همین امروز uh 850 موجود شده تو بانه ، به نظرتون ارزش خرید داره ؟ من دیگه امروز فردا باید بخرم و عجله دارم
من بررسی هاش رو دیدم با این قیمت عالی هست .
من هم میخوام یا این رو بگیرم یا samsung ks8500 رو .
شما تجربه خرید از فروشگاه های بانه که آنلاین در سایت فروش دارن رو داری ؟
مشکلی پیش نمیاد ؟
از کدوم سایت میخوای بگیری ؟
با سلام
دوست عزیز من نظرات همون سایت سلام بابا رو میخوندم در مورد HDR بودنش بنظر درست میرسه که زیاد نمیشه روش حساب کرد چون یه کار نرم افزاری انجام میده و شاید سخت افزار قدرتمندی پشت قضیه نباشه
اما به هر حال 200 هرتز بودنش خوبه و همینطور دیزاینش هم جدیده اگر این 2 مورد براتون قابل قبوله خوبه
البته میتونید نیم نگاهی هم به Uf950 داشته باشید با توجه به اینکه قیمتش شکسته شده اونهم 200 هرتز هست و تنها تفاوتش همین ادعای HDR بودن براش مطرح نیست
و طراحی پایه اش ضمن ابهتی که به تی وی داده باعث شده پهش صدا در محیط در این مدل عالی باشه
من که الان از یکی از سایت ها سفارش دادم تا ببینیم چطور میشه خدا کنه تی وی خوبی باشه
فقط وقتی اومد چطوری تستش کنم که خیالم راحت بشه از سالم بودنش ؟
Last edited by akhevi; 09-08-2016 at 16:46.
قربان با گارانتی گرفتید ؟
اگر اومد ایشالا حتما بعدش نظر مفصل بدید ما هم استفاده کنیم
بله هشتاد تومن میگرفت واسه گارانتی ، ایشالا
با سلام
دوست عزیز خیلی مبارکتون باشه
در زمان تست شما فقط ظاهر تی وی رو چک کنید
چند تصویر با فتوشاپ تهیه کنید با رزولوشن 4 کا 2160*3840 تصاویر فقط با رنگ خالص سبز زرد قرمز آبی سفید و مشکی
بصورت فول اسکرین در تی وی ببینید و در تی وی دنبال پیکسل سوخته بگردید ( اگر موردی بود تی وی رو تحویل نگیرید )
بقیه مراحل نصب و صدور گارانتی هم روز بعدش توسط شرکت گارانتی کننده نماینده میاد براتون انجام میده
من منو ساعت کارکرد رو نتونستم برم چون نماینده شرکته کنترل مستر رو نداشت و بدون اون نمیشه وارد منو مخفی شد بنظرم با گارانتی که تماس گرفتید برای نصب بخواهید ازشون که نماینده حتما کنترل مستر همراه بیاره
این اطلاعات رو من خودم با تجربه بدست آوردم و خیلی از نظر خودم با ارزشه چون جای دیگه ای نتونستم پیدا کنم![]()
سلامت باشید ممنونم از لطفتون
بیشتر مدلهای ارزان قیمت سامسونگ و خصوصاً الجی، کیفیت 4K واقعی نیستن. یعنی کیفیت 4096&2160p رو پخش نمیکنن.
فقط 3840&2160P که ابتدای مجموعه کیفیتهای ULTRA HD محسوب میشه.
در ضمن سیستم پخش HDR یکی نرم افزاری هست که جالب نی،و دیگری سخت افزاری هستش. که واقعاً کیفیت 4K رو جلای خاصی میده.
حدود 3 کانال 4K HDR در جهان در 3 ماهواره مختلف هستش،که فقط یک مدل گیرنده قادر به دریافت کامل 4K HDR هست.
حدود 72 کانال 4K در حال حاضر پخش 4K دارن.
ظرف 6 ماه گذشته که بلوری 4K ها اومدن،تعداد 103 فیلم 4K به فروش گذاشته شده که بیشتر آنها HDR هستن.
Z5 PREMIUM DUAL
Last edited by rznrz06; 10-08-2016 at 18:24.
امروز به دستم رسید فعلا که همه چیش خوبه البته برای جهیزیه است و زیاد فعلا وقت ندارم باهاش کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)