لیگ المان هم داره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تو واقعیت زلاتان رو بزاری دفاع راست مطمعنا نمیتونه اون خصوصیاتش رو به نمایش بزاره و ریتش هم باید کم بشه و علاوه بر ریت اون خصوصیات ذاتی هم که داره تو پیس همشون از بین میرن و اگه مثلث رو بزنی میبینی که کمرنگ شدن و یعنی تو اون منطقه از زمین کارایی چندانی نداره...ولی تو فیفا علاوه بر اینکه اورال فرقی نمیکنه خصوصیت بازیکن هم فرقی نمیکنه من بارها شده تو کریر مود برا پخش دفاع راست خودم یه مهاجم مثل الکسیس سانچز خریدم و کلا مدافع های کناری مهاجم تخصصی هستن که اونجا هم مثل مهاجم عمل میکنن ...کافیه تو پیس چنین کاری رو بکنی تا سمت چپ و راستت اتوبان بشه یا مقابل تیمای قوی اگه یه دستروی و باکس تو باکس نداشته باشی کارت به مشکل بر میخوره و اینا خیلی واقعی هستن......در کل فیفا یه بازی start and play هستش
اگه دنبال سرگرمی هستی و میخوای مشغول بشی مسترلیگ پیس جذابه و راحت هم میتونی بازیکن بخری...ولی اگه میخوای مثل من تو واقعیت بازی بکنی و یه مدیریت فوتبال رو با بودجه های واقعی و قیمت بازیکنای واقعی تجربه کنی باید بگم که مسترلیگ پیس فاصله ی زیادی داره با کریرمود داره و کریرمود یه چیز دیگست