بازیرو کامل نصب کن بعد
3.4 صفحه قبل چند تا لینک دانلود گذاشتم توضیحم دادم اون فایلارم دانلود کن بریز
بازیرو کامل نصب کن بعد
3.4 صفحه قبل چند تا لینک دانلود گذاشتم توضیحم دادم اون فایلارم دانلود کن بریز
باسلام کاربر گرامی ، دقیقا هیچ راه حلی برای این موضوع وجود نداره جز عقب بردن تاریخ که باعث بهم ریختن کروم میشه که با برگرداندن حل میشه .
در ضمن شما نباید به سوشیال کلوب وصل شی باید 3DM لانچر رو باز کنی تا بازی اجرا شه .![]()
سلام من بازیو نصب کردم ولی یه مشکلی هست اونم اینه که وقتی بازی اجرا میکنم این ارور میاد
دقیقا من چیکار کنم حالا
سلام.
من بازی رو از کسی گرفتم. 339 تا پارت 96.9 مگابایتی داره با کرک reloaded.
مشکلی که دارم اینه که فقط پارت 140 ش خرابه و کپی نمیکنه. هرچه هم گشتم جایی با این تعداد پارت نبود که 140 ش رو دانلود کنم
کسی از دوستان میدونه از کجا میشه دانلود کرد؟
- - - Updated - - -
سلام.
من بازی رو از کسی گرفتم. 339 تا پارت 96.9 مگابایتی داره با کرک reloaded.
مشکلی که دارم اینه که فقط پارت 140 ش خرابه و کپی نمیکنه. هرچه هم گشتم جایی با این تعداد پارت نبود که 140 ش رو دانلود کنم
کسی از دوستان میدونه از کجا میشه دانلود کرد؟
یه فیکسی براش اومده بود .. تو یوتیوب بگردید پیدا میکنید . 1 فایله که خودش تاریخ رو موقت برای بازی عوض میکنه و باز بعد بازی بر میگرده حالت اصلی
با 3dm launcher اجرا نمیشه.میگه با PlayGTA.exe بازی رو اجرا کن.چیکار کنم؟![]()
خودم فهمیدم.خیلی ممنون![]()
سلام دوستان
اگر سوالم تکراریه پیشاپیش عذرخواهی میکنم
مشکل من اینه که :
وقتی یک مدتی از بازی کردن میگذره مخصوصا زمانی که سیستم over داره کار میکنه یکدفعه تصویر بازی میره و کل صفحه رو یک رنگ میگیره...مثلا خاکستری نارنجی آبی.... و گه گداری هم بعد از این اتفاق blue screen میاد و سیستم ری استارت میشه
یجورایی سیستم کامل هنگ میشه و باید ری استارت کرد
کرکم هم 3dm هست...
آیا مشکل از کرکه یا باگ بازیه ؟
خودم شکم به کارت بود...کارتم gtx 460 هست اما دوستم با gtx 980 هم همین مشکل رو داره !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
سلام دوستان
اگر سوالم تکراریه پیشاپیش عذرخواهی میکنم
مشکل من اینه که :
وقتی یک مدتی از بازی کردن میگذره مخصوصا زمانی که سیستم over داره کار میکنه یکدفعه تصویر بازی میره و کل صفحه رو یک رنگ میگیره...مثلا خاکستری نارنجی آبی.... و گه گداری هم بعد از این اتفاق blue screen میاد و سیستم ری استارت میشه
یجورایی سیستم کامل هنگ میشه و باید ری استارت کرد
کرکم هم 3dm هست...
آیا مشکل از کرکه یا باگ بازیه ؟
خودم شکم به کارت بود...کارتم gtx 460 هست اما دوستم با gtx 980 هم همین مشکل رو داره !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
کسی نمیدونست !!!
سلام دوستان
من این بازی رو تازه نصب کردم.همین اول بازی بعد از این که دو تا ماشین رو از جلوی خونه ی یه بابایی بر میدارن و راه می افتن بازی ارور میده!چچجوری میشه درستش کرد؟
تو تاپیک گشتم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)