ممنون میشم لینکش رو بگذارید. این فدورای من رو انگار بقال سرکوچه درست کرده هیچی توش نیست. توی سی دی هم که قربونش برم هرچی میزنیم میگه نمیتونی نسب کنی.
سپاس
ممنون میشم لینکش رو بگذارید. این فدورای من رو انگار بقال سرکوچه درست کرده هیچی توش نیست. توی سی دی هم که قربونش برم هرچی میزنیم میگه نمیتونی نسب کنی.
سپاس
تو بخش نرم افزارا خیلی وقته گذاشتم، همون موقع که پرسیدم گفتم ضرر که نداره!
بالاخره شد که ما بتونیم intel536ep رو در فدورا نصب کنیم؟
هر چی فایل که سروس هست از philipp vouter فکر کنم بود میگیرم جواب نمیده!
مگه قبلا نمی شد؟
شما که یادم میاد نصب کرده بودی
توی تاپیک modems faq جستجو کن
نه. در نسخه های قبلی فدورا(5،6 و 7) هر چی سعی کردم نشد.
در این نسخه جدید فدورا 9 هم هر چی نصب میکنم نمیشه فقط یه جا نوشت که احتیاج به kernel source داره که انگار باید اول اون رو نصب کنم. درسته؟ ولی از کجا معلوم که بعدش کار کنه. خیلی نصب این مورد درده سر شده واسم!
فدورای ۹ رو از روی چی نصب کردی؟
توی dvd باید بسته کرنل سورس وجود داشته باشه
به هر حال به نظر من اولین چیزی که بعد از نصب لینوکس باید انجام بشه دسترسی به اینترنته
از روی چی؟ از روی دی وی دی که یک دونه بود.
گشتم تو فولدر پکیج ها.
فقط کرنل هیدر بود.
کرنل سورس نبود. ولی لینک دانلودش رو برای این نسخه کرنل اصلیم پیداش کردم منتها حجمش زیاده. حالا دانلودش میکنم ببینم چی میشه.
rootnt جان بعد از اون کار خاصی لازم نیست؟
با همون کرنل هیدر هم جواب می ده
امتحانش کن
کرنل هیدر رو نصب کن (اگر نصب نیست) قبل دانلود
اگر نشد ...
والا چی بگم
وابستگیه دیگه
بستگی داره که روی سیستم شما چی نصبه چی نیست
کرنل هیدر رو رو نصب کردم ولی باز هم در هنگان نصب درایور نوشته شده که احتیاج به نصب کرنل سورس هست!
با سلام به دوستان
من مدتی است که با لینوکس کار می کنم. اماتا حالا نتونستم dial-up وصل بشم.من لپ تاپ dell vostro دارم و مودمم conexant از نوع hsf است.
البته من تمام روش های موجود رو امتخان کردم اما هیچ کدوم نتیجه ای نداشته.
اولا خروجی دستور lspci به این صورته:
ثانیا خروجی دستور wvdialconf هم اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و دیگه اینکه من پکیج مربوط به کرنل خودم رو نصب کردم. اما موقع نصب به مشکل برمی خوره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر می کنم مشکل از alsa -driver هست (چون کارت صدا هم نصب نیست و نمی دونم باید چه کارش کرد!) درایور اون(alsa) رو هم از سایت linuxant گرفتم و نصب کردم. اما هنگام نصب باز هم با مشکل مواجه میشه.این هم خطاهاش:(هنگام نصب alsa)
راستی ubuntu 7.1 دارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش می کنم اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی بکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)