راموس در مورد خطرناک ترین بازیکنانی که تاکنون مقابلشان بازی کرده است، از سه بازیکن سابق بارسلونا نام برد.
"بازیکنان خطرناک زیادی بوده اند. رونالدینیو عملاً در زمان اوج خود چه به عنوان مهاجم و چه بازیساز، غیر قابل مهار و توقف ناپذیر بود. ساموئل اتوئو در روز خود، یا زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجمی که با توجه به جسه اش خیلی دردسر ساز می شد، به خوبی حفظ توپ می کرد، و پشت به دروازه نیز فوق العاده کار می کرد و سریع بود."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
|
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هافبک آمادهی تیم ملی اسپانیا در پیروزی دیشب این تیم برابر بلاروس در اوئلوا بسیار عالی ظاهر شد و گل سوم لاروخا را به ثمر رساند.
آی اسپورت- بازیکن 22 سالهی رئال مادرید و اسپانیا که در پیروزی 0-3 اسپانیا برابر بلاروس گل اول تیمش را به ثمر رساند، روزهای خوبی را سپری میکند و به بازیکن محبوب هواداران فوتبال اسپانیا تبدیل شده است.
او پس از بازی در مصاحبه با آس گفت: «یک فوتبالیست باید با انتقادات و تشویقها کنار بیاید. طبیعی است که از تشویق شدنم بسیار خوشحال ام و باید از حمایت گرم مردم اوئلوا تشکر کنم. از اینکه همهچیز برای من خوب پیش میرود بینهایت راضی هستم. سعی دارم تا از لحاظ فیزیکی و استقامتی پیشرفت کنم. هر چه بدنتان آمادهتر باشد، مغزتان فرمانهای بهتری صادر میکند.»
«میدانم که فوتبال دو رو دارد. ممکن است به همین سرعت افت کرده و مورد انتقاد قرار بگیرید. خیالم راحت است و از موفقیتهای اخیر ملی و باشگاهی خوشحال ام. شکی ندارم که روزهای سخت من نیز فرا میرسند. میخواهم هر روز بهتر شوم و این برای من از هر چیزی مهمتر است. نمیخواهم فکر کنم که این بهترین دورهی فوتبال من است. در حال حاضر از نوع فوتبالم راضی هستم و نمی خواهم سبک بازی خودم را تغییر دهم. جوری بازی میکنم که از فوتبال لذت ببرم.» |
توضیح اینکه ایسکو گل اول رو با یه ضربه فوق العاده از پشت محوطه جریمه ضد نه گل سوم. کلاً یه بازی فوق العاده از خودش نشون داد که همه تحسینش کردن.