تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 203 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

این ایتالیا چرا اینقدر نحسه ؟؟؟
    هروقت یکی از بازیکن هامون جلوی ایتالیا بازی کرد مصدوم شد !!

پارسال خدیرا تو بازی با ایتالیا اون مصدومیت لعنتی واسش پیش اومد و 6 ماه مصدوم بود
    و الان مودریچ مصدوم شد !!

1 ماه آینده بازی سختی نداریم و شانس آوردیم
    تو لیگ با ایبار - مالاگا و سلتاویگو بازی داریم
    که سخت ترینش بازی با مالاگا تو خونه مالاگا هست !!

امیدوارم مصدومیت کار دستمون نده !!

2. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راموس در مورد خطرناک ترین بازیکنانی که تاکنون مقابلشان بازی کرده است، از سه بازیکن سابق بارسلونا نام برد.

"بازیکنان خطرناک زیادی بوده اند. رونالدینیو عملاً در زمان اوج خود چه به عنوان مهاجم و چه بازیساز، غیر قابل مهار و توقف ناپذیر بود. ساموئل اتوئو در روز خود، یا زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجمی که با توجه به جسه اش خیلی دردسر ساز می شد، به خوبی حفظ توپ می کرد، و پشت به دروازه نیز فوق العاده کار می کرد و سریع بود."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    +

دی ماریا درباره جدایی از رئال مادرید: "من در منچستر خیلی خوشحالم، هرچند سبک بازی در اینجا با فوتبال اسپانیا فرق دارد. من هیچ پشیمانی از بابت ترک رئال مادرید ندارم. من همراه با رئال مادرید به هر عنوانی که می خواستم دست یافتم: لالیگا، چمپیونزلیگ و کوپا دل ری."

هافبک آماده‌ی تیم ملی اسپانیا در پیروزی دیشب این تیم برابر بلاروس در اوئلوا بسیار عالی ظاهر شد و گل سوم لاروخا را به ثمر رساند.

آی اسپورت- بازیکن 22 ساله‌ی رئال مادرید و اسپانیا که در پیروزی 0-3 اسپانیا برابر بلاروس گل اول تیمش را به ثمر رساند، روزهای خوبی را سپری می‌کند و به بازیکن محبوب هواداران فوتبال اسپانیا تبدیل شده است.

او پس از بازی در مصاحبه با آس گفت: «یک فوتبالیست باید با انتقادات و تشویق‌ها کنار بیاید. طبیعی است که از تشویق شدنم بسیار خوشحال ام و باید از حمایت گرم مردم اوئلوا تشکر کنم. از اینکه همه‌چیز برای من خوب پیش می‌رود بی‌نهایت راضی هستم. سعی دارم تا از لحاظ فیزیکی و استقامتی پیشرفت کنم. هر چه بدنتان آماده‌تر باشد، مغزتان فرمان‌های بهتری صادر می‌کند.»

«می‌دانم که فوتبال دو رو دارد. ممکن است به همین سرعت افت کرده و مورد انتقاد قرار بگیرید. خیالم راحت است و از موفقیت‌های اخیر ملی و باشگاهی خوشحال ام. شکی ندارم که روزهای سخت من نیز فرا می‌رسند. می‌خواهم هر روز بهتر شوم و این برای من از هر چیزی مهم‌تر است. نمی‌خواهم فکر کنم که این بهترین دوره‌ی فوتبال من است. در حال حاضر از نوع فوتبالم راضی هستم و نمی خواهم سبک بازی خودم را تغییر دهم. جوری بازی می‌کنم که از فوتبال لذت ببرم.»

توضیح اینکه ایسکو گل اول رو با یه ضربه فوق العاده از پشت محوطه جریمه ضد نه گل سوم. کلاً یه بازی فوق العاده از خودش نشون داد که همه تحسینش کردن.

4. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

روز شمار رئال مادرید :

– 17 نوامبر 1999 ویسنته دلبوسکه پس از سالها خدمت به باشگاه رئال مادرید به عنوان بازیکن و مربی آکادمی ، سرمربی رئال مادرید شد . دلبوسکه یکی از برترین تیمهای تمام تاریخ فوتبال را ساخت و تا سال 2003 چند عنوان قهرمانی مختلف از جمله 2 چمپیونز لیگ را برای رئال به ارمغان آورد .

– 17 نوامبر 2006 فرانس پوشکاش در سن 79 سالگی در گذشت . پوشکاش افسانه ای یکی از اسطوره های بزرگ باشگاه رئال مادرید بود .

17 نوامبر 1929 رئال مادرید 2-1 اتلتیکو مادرید
    17 نوامبر 1936 رئال مادرید 6-0 اسپانیول
    17 نوامبر 1940 رئال مادرید 3-1 سویا
    17 نوامبر 1946 رئال مادرید 3-1 سلتاویگو
    17 نوامبر 1956 رئال مادرید 6-0 بیلبائو
    17 نوامبر 1963 رئال مورسیا 0-3 رئال مادرید
    17 نوامبر 1970 رئال مادرید 2-0 بورگوس
    17 نوامبر 1974 اشتوتگارت 1-1 رئال مادرید
    17 نوامبر 1985 رئال مادرید 3-1 کادیز
    17 نوامبر 1990 والنسیا 1-2 رئال مادرید
    17 نوامبر 1991 بورگوس 0-2 رئال مادرید
    17 نوامبر 1996 سویا 1-3 رئال مادرید
    17 نوامبر 1998 لاس روزاس 1-5 رئال مادرید
    17 نوامبر 2001 رئال مادرید 2-1 سویا
    17 نوامبر 2007 رئال مادرید 1-0 رئال بتیس
    17 نوامبر 2012 رئال مادرید 5-1 اتلتیک بیلبائو

منبع : مای رونالدو

6. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بنا به گفته پزشکان باشگاه رئال مادرید این هافبک دچار پارگی تاندون پروگزیمال ران پای راست شده است. این یعنی او به مدت 12 الی 16 هفته دور از ترکیب اصلی تیم خواهد بود و به احتمال زیاد طبق گفته منابع نزدیک به باشگاه رئال مادرید تا فوریه سال 2015 به میادین بازنخواهد گشت.

این بازیکن عصر روز دوشنبه به فرودگاه باراخاس مادرید رسید. از آنجا به کلینیک سانیتاس لا مورالخا رفت تا توسط پزشکان باشگاه مورد بررسی قرار گیرد و روی ران پای خود MRI انجام داد.

او قبل از دانستن نتیجه آزمایشات، با لحنی اندوهگین گفت: "در قسمت بالای رانم احساس درد شدیدی کردم. هنوز هم درد می کند. این مایه تأسف است، اما فوتبال همین است."

بدین ترتیب او جام باشگاه های جهان را از دست خواهد داد. بازیکن سابق تیم تاتنهام ممکن است در 20 مسابقه برای رئال مادرید غایب باشد. در حال حاضر، در سال 2014، او برای دیدار مقابل ایبار، مالاگا، سلتا، آلمریا و سویا در لالیگا غایب خواهد بود، مقابل بازل و لودوگورتس در چمپیونزلیگ و مقابل کورنیا در کوپا دل ری هم به همین ترتیب.

سپس در سال جدید او ممکن است در 8 مسابقه لالیگا نیز غایب باشد، و دیدار های مرحله یک هشتم نهایی و یک چهارم نهایی کوپا دل ری را هم از دست بدهد. چمپیونزلیگ بعد از پایان مرحله گروهی در اواسط ماه فوریه دوباره به جریان خواهد افتاد و در آن زمان است که مودریچ می تواند بازگردد.

8. 12 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

درست موقعی که همه چی داره خوب پیش میره باز این مصدومیت های ملی... البته ایسکو می تونه به جاش بازی کنه. تعطیلات کریسمس هم خوب موقعی افتاده وسط مصدومیتش.

10. 5 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ای بابا ، شانس نداریم اصلا
    4 ماه دوری از میادین اونم مودریچ ، اصلا یه بار نشده این بازی های ملی به رئال ضرر نرسونه
    امیدوارم نبود مودریچ به رئال ضربه نزنه ، بازیکنان جانشین داریم که خیلی خوووبن ولی به پختگی و صلابت مودریچ نیستن به نظرم

12. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبر خیلی بدش بودش
    متاسفانه تاثیرش خودشو حتما می ذاره چون مودریچ جزو بازیکنای تاثیرگذاره و توی یه پست مهم هم بازی می کرد
    الان جای اون میشه ایسکو رو استفاده کرد که فقط از نظر دفاعی فک کنم یکمی از مودریچ ضعیفتر باشه ولی پیشرفتش در این زمینه هم خوب بوده
    یعنی الان بهترین فرصته که ایسکو توی این پست هم بیشتر استفاده بشه و شاید توی پست هم جواب داد
    شاید قبلا هم هافبک وسط بازی کرده باشه ولی زیاد نه و اگه بوده هم بیشتر هافبک وسط نفوذی بوده

ولی کلا توی پست هافبک وسط گزینه ها زیاد نیستن
    شاید بهتر باشه توی ژانویه رئال به فکر بازیکن گرفتن در این پست باشه

14. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

برخلاف دوستان من فکر کنم خدیرا گزینه مناسبتری واسه این پست باشه
    ایسکو حالت تدافعی زیادی نداره و تو این پست بخواد بازی کنه احتمال داره مشکل ساز بشه
    ولی خدیرا به هیکل و قدرتی که داره میتونه به کمک خط دفاعی بیاد !!

باید دید چی میشه
    شاید از ایسکو استفاده بشه
    ولی خدیرا یه جورایی واسه این پست مناسبتره !!

16. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با توجه به بازی هایی که پیش رو داریم، جز سویا، تو بقیه بازی ها میشه حتی از ایرامندی استفاده کرد، خدیرا هم هست. فکر نکنم مشکلی پیش باید.

18. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

قرارداد تجاری رئال و مایکروسافت...همکاری غولها

20. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •