شما میتونی mvm315بگیری
شما میتونی mvm315بگیری
سلام
یه چیپ تمیز و فنی سالم حدود قیمتش چنده ؟
کلا می ارزه آدم جیپ بخره ؟
خرید جیپ بستگی به ملاک های شما داره
بیشترین طرفداران خودروهایی در کلاس جیپ افرادی هستن که علاقه به آفرود ( حرکت در مسیرهای ناهموار و جاده های خاکی و کوهستانی )
دارن. برخی افراد دیگه هم هستن که این نوع خودروهارو در حد عالی تیونینگ میکنن
جیپ هم انواع و اقسام مختلف داره که شما اگر موردی در نظر دارین باید مشخصاتش رو دقیق اینجا ذکر کنید تا به نتیجه برسید.
....................
Last edited by Mojtabaf; 23-04-2013 at 08:09.
سلام.
یه پارس ELX مدل 83 دارم که به دلیل مدل پایین بودن میخوام عوضش کنم و از اوونجایی که بودجم کمه (40 تومن) راهنمایی میخواستم .
در ضمن اینم بگم که هم از قیافه و هم از موتورش راضیم ولی برای تعویض یه تنوعی هم بشه خوبه .
آیا عاقلانس بجای پارس mvm بردارم ؟
1- MVM 315 یا 2- سورن ELX EF7 یا 3- باز هم پارس ELX ؟
اگه راهنماییه کلی کنین بدین ممنون میشم .
اگر کیفیت و امکانات بیشتر در قبال پولی که میخوای پرداخت کنی بخوای به نظر من MVM رو انتخاب کن
اما اگر میخوای خاطر جمع باشی و خودرویی چالاک جادار زیبا و راحت بخوای با کیفیت متوسط و امکانات متوسط پارس ELX
در ضمن اینم بگم MVM 315 خودروی تازه واردی هست که از نظر خدمات سپس از فروش و لوازم یدکی و قطعات به گستردگی پارس نیست.
نظر من روی پارس ELX هست که واقعا تا به امروز یکی از بهترین های ایرانی بوده
خیلی ممنونم . تا حدود قیمت 5 تومن جیپ به درد بخوری میشه پیدا کرد به نظرتون ؟
سلام دوستان.
یه سوناتا 2007 از این 3300 سی سی ها ولی کم کارکرد زیر 60000 حدودن 60 تومن میتونم بخرم. نظرتون چیه؟ میارزه؟
سلام محمد جان .
دیروز رفتم 315 رو قیمت گرفتم 38 تومن ، تحویل 1 ماهه . دیدم صندوقدارشم داره که بنظر بهتر از هاچ بکش بود . در کل ماشین جالبی بود ولی آخرشم میگن چینیه دیگه ! در مورد کیفیتش جواب پس داده ؟
سورن هم که منتفی شد .
پارس ELX هم که دارم ، میخواستم تنوعی باشه که متاسفانه با این بودجه نمیشه . حق با شماست بنظر باز هم باید ELX بردارم که خوش اسپورت هم هست .
پارس ELX دوگانه داره ؟ چند قیمته ؟
دیروز یه Vitara مدل 2006 با کارکرد 130000 که صندووقش به اندازه یه کف دست رنگه رو گفتن 55 . میارزه ؟ راستش میخوام از مدل پایین فرار کنم نه اینکه دوباره پایینی بگیرم ! گفتم نظر اساتید رو هم بپرسم .
در ضمن نظرتونو در مورد Geely EC7 هم بگین ممنون میشم .
Last edited by infernal_a; 24-04-2013 at 11:39.
سلام دوست من
در مورد MVM باید بگم کیفیتش حتما از محصولات داخلی بهتر هست بدون شک ما هنوز امتحانش رو پس نداده تو بازار
پارس ELX نمونه دوگانه سوز نداره فقط در نوع بنزینی موجود هست و اصلا نیازی به دوگانه سوز شدن نداره.
در مورد سوزوکی مدل 2006 هم بگم انتخابش اشتباه هست.
اگر قصد خرید سوزوکی دارین فقط سری های 2400 CC و مدل 87 به بالا رد مد نظر قرار بدین اما خوب قیمتش هم بالای 85 میلیون تومان هست
پارس ELX مدل بالاتر خریدش معقولانه تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)