تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 99 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 988

نام تاپيک: آرشیو / FIVB World League 2014 | با حضور ایران

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

انصافا ایران از سخت ترین مسیر ممکن به 4 تیم رسید . هم گروه یک سخت بود (3 تیمی که از گروه 1 صعود کردند الان جز 4 تیم اولند ) هم گروهش در مرحله فینال که در مقایسه با آمریکا و ایتالیا که فقط روی صدر نشینی رقابت داشتند گروه ایران واقعا سخت بود.
    اين ارزش بالاي كار بچه ها رو نشون ميده و به نظرم بايد به زودي منتظر جهش بزرگ در جدول رده بندي جهاني باشيم.

احتمال زيادي وجود داره بتونيم قهرماني را از آن خودمون كنيم البته نميخوام خودمونو از پيش برنده به حساب بيارم ولي انصافاً خيلي بايد موقعيت نشناس باشيم كه با اين بازي هايي كه ارائه كرديم نتونيم آمريكا رو از پيش رو برداريم.
    از طرفي بازي ايتاليا با برزيل هم ارزش برد ما مقابل برزيل را كاملاً مشخص ميكنه و همچنين بهمون نشون ميده آيا ميتونيم در بازي احتمالي در فينال برنده باشيم يا نه؟

مسابقات جهاني چند وقت ديگه در لهستان برگزار ميشه و با اين بازي ها ديگه انتظاراتمون خيلي بالا رفته و چيزي جز روي سكو رفتن ما رو راضي نميكنه. آخه ما رسماً تمام قدرتهاي مسلم واليبال دنيا رو به چالش كشيديم يا درست بگم برديمشون.
    Last edited by Pejvak61; 19-07-2014 at 12:35.

2. 7 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این bein sport چرا دیگه بازی ها رو نمیزاره !؟
    بابا دیگه اعصابمونو شبکه 3 خرد کرد ! امشبم فکر کنم باید از همین 3 ببینیم !

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بین اسپورت دیشب هیچ کدوم از 2 بازی رو نذاشت ولی rai sport 1 بازی ساعت 11 رو زنده پخش کرد و بازی ایران رو هم امروز صبح تکرارشو
    تو این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبکه های پخش کننده رو گفته ... فکر کنم نیمه نهایی رو دیگه اون دو شبکه پخش کنن
    Last edited by Iloveu-ALL; 19-07-2014 at 12:38.

5. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

امشب ظاهرا می ذاره ، پست های صفحه قبل رو ببین.

احتمال زيادي وجود داره بتونيم قهرماني را از آن خودمون كنيم البته نميخوام خودومونو از پيش برنده به حساب بيارم ولي انصافاً خيلي بايد موقعيت نشناس باشيم كه با اين بازي هايي كه ارائه كرديم نتونيم آمريكا رو از پيش رو برداريم.
    قهرمانی اصلا دور از دسترس نیست، فقط باید بچه ها همین روحیه جنگندگی رو حفظ کنن و حریفی رو هم دست کم نگیرن ، از جمله آمریکا در بازی امشب.
    به فرض برد احتمالی ایران و ایتالیا در بازی های امشب شرایط فینال می تونه کاملا متفاوت باشه، یعنی اونجا هر چقدر ایتالیا با تمام قدرت و امتیاز میزبانیش شانس داشته باشه ما هم بدون شک همونقدر شانس داریم.
    فعلا تمرکز رو رویه بازی سخت امشب بذاریم تا بعدش به موقع به حساب دیگر تیم فینالیست هم برسیم !

7. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بین اسپورت دیشب هیچ کدوم از 2 بازی رو نذاشت ولی rai sport 1 بازی ساعت 11 رو زنده پخش کرد و بازی ایران رو هم امروز صبح تکرارشو
    تو این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبکه های پخش کننده رو گفته ... فکر کنم نیمه نهایی رو دیگه اون دو شبکه پخش کنن
    بین اسپورت دیشب هر دو بازی رو از کانال 5 خودش پخش کرد و امشبم از کانال 2 خودش پخش میکنه که فقط با ----- مخصوص خودش باز میشه
    اگه دسترسی به مسیر ترکست 42 درجه دارین امشب بازی رو ان تی وی اسپور نشون میده که با کد بیس باز میشه

9. این کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان من میدونم از کانال های قفل خودش پخش میکنه ! منظورم اون کانال فری bein sport بود که بازی های قبل رو رایگان میزاشت !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو اون پست کانال رایگانش رو نزده ! همه اونایی هستن که قفلن که به درد ما نمیخوره خب !

11. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شبکه Raisport 1&2 نشون میده . با کد ه مباز میشه

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان من میدونم از کانال های قفل خودش پخش میکنه ! منظورم اون کانال فری bein sport بود که بازی های قبل رو رایگان میزاشت !
    کد:
    تو اون پست کانال رایگانش رو نزده ! همه اونایی هستن که قفلن که به درد ما نمیخوره خب !
    دیشب بازی ایتالیا-استرالیا رو بدون زدن بیس کد و اینا Rai Sport 1 پخش کرد... دو تا بازی امشب ممکنه همین شبکه و بین اسپورت بذارن. (بین اسپورت چندتا شبکه داره فقط یکیشون معمولیه و اچ دی/پولی نیست)
    Last edited by Iloveu-ALL; 19-07-2014 at 13:29.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این شبکه IRIB HD TEST هم انگار بعد از مسابقات جام جهانی فعلا تعطیل شد رفت پی کارش!
    مسابقات والیبال رو زنده پخش میکردن ولی این دو بازی اخیر رو دیگه پخش نکردن.لابد بخاطر کمبود نیروی انسانی برای سانسور کردن تصاویر هست؟!

15. 4 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کد:
    متاسفانه فقط دو روز اول رو از کانال رایگان پخش کرد و از دیروز از کانالهای پولی خودش پخش میکنه
    ان تی وی ترکست رایگان نشون میده(کد بیس داره)اگه دسترسی به ماهواره دارین پ خ بدین تا بیشتر راهنمایی کنم
    دیشب بازی ایتالیا-استرالیا رو بدون زدن بیس کد و اینا Rai Sport 1 پخش کرد... دو تا بازی امشب ممکنه همین شبکه و بین اسپورت بذارن. (بین اسپورت چندتا شبکه داره فقط یکیشون معمولیه و اچ دی/پولی نیست)
    این شبکه با کد بیس کد نمیشه با یک کدگذاری دیگه هست که از دیروز خوشبختانه به صورت فری در اومده و احتمال زیاد امروز هر دو بازی رو نشون بده
    این شبکه IRIB HD TEST هم انگار بعد از مسابقات جام جهانی فعلا تعطیل شد رفت پی کارش!
    مسابقات والیبال رو زنده پخش میکردن ولی این دو بازی اخیر رو دیگه پخش نکردن.لابد بخاطر کمبود نیروی انسانی برای سانسور کردن تصاویر هست؟!
    این شبکه رو ایران با فشار زیاد فدراسیون جهانی والیبال تاسیس کرد چون اگه مسابقات رو به صورت اچ دی پوشش نمیداد محروم میشد از مسابقات.دوربین ها و امکاناتشم از کشور المان کرایه شده بود
    صبیعتا با اتمام مسابقات این شبکه هم تعطیل شد
    حالا خیلی مونده زیرساخت ها اماده بشه تا صداو سیما بتونه شبکه اچ دی تاسیس کنه

17. 5 کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •