تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 752 اولاول ... 347480818283848586878894134184584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام
    از این که حضور پررنگی نداشتم این چند روز صمیمانه پوزش می طلبم
    ببین اینی که میگی به نظر من فقط دو تا دلیل می تونه داشته باشه. یا این که بیس رو از روی موبایل یا پلیرت زیاد کردی (چون از یه حدی که بیشتر کنی به خر خر می افته. من خودم هدفونمو روزای اول که گرفته بودم و burn in نشده بود بیس که ازش میگرفتم خر خر میکرد. مجبور می شدم بیس رو کم کنم. الان خیلی خوب شده)
    یه دلیل دیگه هم این که شاید به چیزی وصل کردی که باعث شده به هدفون فشار بیاد (البته مسلما منظورم موبایل نیست. میگم شاید ولوم زیاد گرفتی ازش). هر چند این هم به نظر من منتفی میاد. چون یه بار تو هواپیما هدفون خودم رو وصل کردم به تلویزیونش. اونقدر صداش زیاد بود که با این که هدفون رو گوشم نبود کر شدم. گفتم فاتحه ش خونده شد. ولی هیچیش نشد. خلاصه این که سنهایزر سگ جون تر از این حرفاس که به این راحتی خراب شه.
    اتفاقا یه با 3/4 تا از رفیقام اومده بودن خونم من پای کامپیوتر دیدم صدای اروم اهنگ میاد و همشون یهو خقه شدن ( قبلش هدفونم دست یکیبشن بود)
    فلان فلان شده یعنی میخواسته تست بکنه هدفون رو وصلش کرد به سینمای خانگی من سریع دوییدم و با چک و اردنگی هدفون گرفتم و سیمشو کشیدم.
    فلان فلان شده میگفت 2/3 دقیقه داشتم باصدای بلند اهنگ گوش میدادم البته نه تا اخر ولی از نصف یکم بیشتر!
    میتونه مال این قضیه باشه؟
    اگه هست که برم پول هدفونو از رفیقم بگیرم!
    محمد جان اگه شوما هم میتونی کمکم کنی ممنون میشم

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

اتفاقا یه با 3/4 تا از رفیقام اومده بودن خونم من پای کامپیوتر دیدم صدای اروم اهنگ میاد و همشون یهو خقه شدن ( قبلش هدفونم دست یکیبشن بود)
    فلان فلان شده یعنی میخواسته تست بکنه هدفون رو وصلش کرد به سینمای خانگی من سریع دوییدم و با چک و اردنگی هدفون گرفتم و سیمشو کشیدم.
    فلان فلان شده میگفت 2/3 دقیقه داشتم باصدای بلند اهنگ گوش میدادم البته نه تا اخر ولی از نصف یکم بیشتر!
    فکر نمیکنم به خاطر اون باشه. مخصوصا اگه با صدای خیلی بلند نذاشته باشه. گفتم که. به این راحتی خراب نمیشه. حالا باز هر چی محمد گفت.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

اگه میشه کمک کنید یه ایرفون خوب در حد 20-30 تومن با صدای بلند و بیس قوی.کاربر حرفه ای نیستم و برای مصارف عمومی مثل فیلم و موزیک و بازی و اینا می خوام
    بهم ex32lp سونی رو پیشنهاد کردن ولی 2 مشکل داره : زمان عرضش قدیمیه و اینکه in-ear هست که زیاد راحت نیستم با این مدل ها.
    ممنون
    Ex32 که دیگه گیر نمیاد .. اما EX35 بعنوان یه جانشین براش موجوده و طراحی راحتی هم داره .. اما ظاهراً شما in ear نمی پسندی، در نظر بگیر که با کیفیت هدفون ها در این حدود قیمتی که مدنظر شماست (که بد نیست بدونی بودجه نسبتاً پایینی هم هست) همین کارای in ear هستند .. اما بهرحال سلیقه اس، و نمیشه که کسی رو زور کرد! ...

با اون حساب برو به نمایندگی های سونی و سراغ سری E رو بگیر (E11 و ED12) .. اگه هم سایز بزرگ میخوای که روی گوش رو بگیره XD100 و XD200 رو دنبال کن (مجددا از سونی)

EP480 از کریتیو هم یه ایرفون پرطرفدار محسوب میشه ..

میتونی یه سر به پاساژ ایران بزنی و همه اینا رو ببینی.
    سلام به مدیر انجمن و بقیه دوستان!

یه سوال دارم با این که میدونم تکراریه ولی من خودم الان کریتو مدل ep-630 رو دارم میخوام برم سراق مدلهای بالاترش

موندم بین Live و Dj کدوم یکی بهتره؟

اینطور که من تا الان صفحات قبل رو خوندم فهمیدم Live بهتره !
    درسته؟
    قبلاً در این مورد زیاد بحث شده که البته ظاهراً اونا رو خوندی ... هر دوی اینا خوب هستند (البته من حدود دقیق قیمتشون رو نمی دونم) ... اما بعنوان یه نکته کلی ، Live بهتر به نظر میاد چون صدای متعادل تری داره .. اینطوری برای سبک های مختلف یا مصارف مختلف مناسب تره ... اما DJ تاکید بیشتری روی تریبل داره که برای سلیقه مرسوم کاربر ایرانی که باس می پسنده شاید اندکی جور در نیاد.

نمی دونم بودجه ات چقدره یا قیمت اینا رو گرفتی یا نه، اما برای خرید بالای 100 تومن، سن هایزر رو هم در نظر داشته باش.

4. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر نمیکنم به خاطر اون باشه. مخصوصا اگه با صدای خیلی بلند نذاشته باشه. گفتم که. به این راحتی خراب نمیشه. حالا باز هر چی محمد گفت.
    من در مورد اون تجربه با موبایلم، منظورم این بود که مشکلی نداشته ام و چنین اتفاقی برای هدفون نیفتاده...

//

تنها موردیکه یه جور توافق نسبی درباره اش وجود داره و توصیه میشه که این کار رو نکنیم اینه که هدفون برای مدت ممتد و طولانی (مثلاً یه ساعت و بیشتر) با صدای خیلی بلند کار کنه .. power بالا به هدفون فشار میاره ..

یه حالت دیگه اینه که صدا رو بصورت burst در بیاریم .. یعنی مثلاً یه دفعه (بصورت انفجاری) طرف صدا رو از 0 تا 100 زیاد و کم کنه ... این هم میتونه آسیب بزنه به هدفون.

در مورد اون تجربه ای که پیش دوستات داشتی ... باید دقیقاً بدونیم مشخصات فنی اون سیستم چی بوده ..
    [/CODE]اقا یه مدل اسپرت میخوام که در حین ورزش ازش استفاده کنم البته به جر لاجیتک.
    کریتیو یه مدل ep150 داره ... چطوره ؟ کیفیت؟

این نایک ه خوبه کیفیتش یا نه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی سقف قیمت تا 50 تومن.
    سونی هم چند مدل جدید مناسب ورزش آورده که به نظر من از نظر طراحی و کیفیت ارجح هستند .. سری AS اش رو چک کن.

از این EP150 لینک بده .. ندیدمش ..

6. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من میخوام یه هدفون بخرم که برای فیلم دیدن و موزیک گوش دادن ایده آل باشه و میخوام پدهاش هم خیلی راحت باشه و گوش رو حتی پس از مدت زمان زیاد اذیت نکنه.
    بودجه ای رو هم که برای این کار گذاشتم زیر 50 تومان هست میدونم زیاد نیست ولی خواهشا دوستان بهترین انتخابهای ممکن و پیشنهادات خودشون رو به من بگن ممنون میشم

در آغاز فعالیت milad2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

Ex32 که دیگه گیر نمیاد .. اما EX35 بعنوان یه جانشین براش موجوده و طراحی راحتی هم داره .. اما ظاهراً شما in ear نمی پسندی، در نظر بگیر که با کیفیت هدفون ها در این حدود قیمتی که مدنظر شماست (که بد نیست بدونی بودجه نسبتاً پایینی هم هست) همین کارای in ear هستند .. اما بهرحال سلیقه اس، و نمیشه که کسی رو زور کرد! ...

با اون حساب برو به نمایندگی های سونی و سراغ سری E رو بگیر (E11 و ED12) .. اگه هم سایز بزرگ میخوای که روی گوش رو بگیره XD100 و XD200 رو دنبال کن (مجددا از سونی)

قبلاً در این مورد زیاد بحث شده که البته ظاهراً اونا رو خوندی ... هر دوی اینا خوب هستند (البته من حدود دقیق قیمتشون رو نمی دونم) ... اما بعنوان یه نکته کلی ، Live بهتر به نظر میاد چون صدای متعادل تری داره .. اینطوری برای سبک های مختلف یا مصارف مختلف مناسب تره ... اما DJ تاکید بیشتری روی تریبل داره که برای سلیقه مرسوم کاربر ایرانی که باس می پسنده شاید اندکی جور در نیاد.

نمی دونم بودجه ات چقدره یا قیمت اینا رو گرفتی یا نه، اما برای خرید بالای 100 تومن، سن هایزر رو هم در نظر داشته باش.
    مرسی از راهنماییتون !
    من بودجم همون 120 تومنه بدجوری رفتم تو کف Live

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان از این هدفونهای تو گوش برو سونی(رو گوشیهاشم هست ها)مدلی نداره که بلوتوث باشه؟
    فقط بدون سیم؟تو فیلم دید م و برام خیلی جالب اومد
    اگه هست قیمت و ادرس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان ببخشید ولی کسی پیدا نمیشه جواب بنده رو بده
    من میخوام یه هدفون بخرم که برای فیلم دیدن و موزیک گوش دادن ایده آل باشه و میخوام پدهاش هم خیلی راحت باشه و گوش رو حتی پس از مدت زمان زیاد اذیت نکنه.
    بودجه ای رو هم که برای این کار گذاشتم زیر 50 تومان هست میدونم زیاد نیست ولی خواهشا دوستان بهترین انتخابهای ممکن و پیشنهادات خودشون رو به من بگن ممنون میشم

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی از جوابتون

راستش من قبلا یکی 2 مدل sonun که یه مارک چینی ضایع هست رو مدلای in-ear رو ازمایش کردم که طوری بود که باید هدفون رو تا ته اعماق گوشت فشار بدی داخل که که یه حس عذاب اوری بوجود میاورد و گرنه هدفون ها خود به خود از گوشت میفته بیرون. حالا نمی دونم بقیه مارک های معروف مثل سونی و کریتیو هم مدلای in-ear شون همین طور هستن یا نه. برای همین گفتم که از مدل های in-ear خوشم نمیاد

ولی با این حال از مدلای رو گوشی و پشت گوشی هم خوشم نمیاد چون هم بزرگن هم معمولا صداشون زیاد به بیرون درز می کنه شاید ما خواستیم یه فیلم خصوصی ببینیم توی گوشیمون چون من هدفون رو هم برای کامپیوتر و هم برای mp3 و موبایلم و خلاصه همه کار می خوام. ولی بودجم حداکثر 32-30 تومنه. چون حرفه ای نیستم. پس فکر کنم اگه از همین معمولی ها باشن بهتره ولی خب بیس قوی و صدای شفافی و بلندی داشته باشه.

یه سوال دیگه : کجا میشه مدلای کریتیو و سونی رو ازمایش هم کرد؟ یعنی جنس باز شده داشته باشه برای ازمایش؟ چون معمولا فروشنده فقط می فروشن برخلاف خارج

بعد اینکه ادرس دقیق پاساژ ایران رو هم بگین
    مرسی
    Last edited by whitewolf; 11-01-2010 at 00:03.

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه میشه یه اطلاعتا مختصر درباره specification ی که پشت بسته هدفون ها نوشته بدین منظورم این هاست :

که مثلا هرکدوم بیانگر چیه.کدوم معنیش میشه بلندی صدا کدوم بلندی باس کدوم شفافیه صدا و اینجور چیزا که خودمون هر هدفونی رو دیدیم رو بتونیم ارزیابیش کنیم.
    مثلا گزینه اول روی بعضی دیگه نوشته 13.5mm ، فرقشون با این 10 میلیمتر چیه؟
    گزینه سوم که به اهم و مقاومت هست روی بعضی ها in-ear ها اعداد بالاتری رو نوشته. فکر کنم بلندی صدایی که یه هدفون تولید میکنه به به مقاومتش ربط داشته باشه همون طور که هدست های فول سایز مقاومت بیشتری دارن و یکی از رفیق های ما هم یه هدفون in-ear داشت که 64 اهم بود و صدای فوق العاده بلندی داشت
    اخریش هم که دسی بل هست فکر کنم برای شدت صداست؟ یه جا خوندم هرچی دسی بل بالاتر باشه صدا بیشتره ولی کیفیت موزیک کمتره درسته؟ اگه درسته چند باشه خوبه؟
    خلاصه یه توضیح کامل دیگه
    واقعا ممنون
    Last edited by whitewolf; 11-01-2010 at 14:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •