اگر بودجه ی کافی دارید اولویت با N550 هست
در غیر اینصورت N56vv هم گزینه ی خوبیه. خوبیش اینه که سیستم عامل از قبل نصب شده نداره و بعبارتی بی جهت پول ویندوز اصل رو نمیدید
اگر بودجه ی کافی دارید اولویت با N550 هست
در غیر اینصورت N56vv هم گزینه ی خوبیه. خوبیش اینه که سیستم عامل از قبل نصب شده نداره و بعبارتی بی جهت پول ویندوز اصل رو نمیدید
دوستان n550jvمدل غیر لمسیش صفحه مات با گرافیک 2 دارای پنلIPSهست یا فاقد این پنله ؟
دوستان ایا ارزش داره به خاطر باتری n56vv نرم n550jv رو بگیرم و یه نکته n56vv لیتیوم یون هست ولی n550jv لیتیوم پلیمر هست
میشه بگید این دو لب تاپ از نظر باتری چند دقیقه با هم فرق دارن ؟؟؟
از لحاظ cpuهم فرق دارن..پردازنده n550jvنسل چهارم هاسول هست پردازنده n56نسل سوم
این سوال منم هست
سلام
من از داتیس گرقتم و پشت لپ تاپ مدل رو قید کرده N550JV-DB71
من چند جا خوندم که این صفحه IPS هست. شما هم میتونید تحقیق کنید.
داداش کیبوردش چطوره کیفیتش راضی کننده هست ؟ برا تایپ طولانی مدت و برنامه نویسی جواب میده یا باید واسه تایپ طولانی بیخیالش شد ؟
دوست من کیبورد عالی هست و از نظر من هیچ مشکلی نداره
به نظر من تو این رنج قیمت رو دست نداره.
داش مرسی که جواب دادی..من این لپ تاپو دو روز دیگه میگرم چندتا سوال دیگه داشتم 1.باتری ایا بعد اینکه اوردم خونه نیاز به 12ساعت شارژ نیازه یا نه ؟ 2.باتریش با توجه به اینکه در نمیاد آیا نرم افزار مدیریت باتری داره و کارایی نرم افزار به چه صورته مثلا رو چند درصد باتریش موقعی که با برق با لپ تاپ کار میکنی از مدار خارج میشه و اینکه بیشتر من تو خونه با برقش کار میکنم فقط در هفته دو بار به دانشگاه میبرمش ..3.و اینکه موقعی که باید به شارژ بزنی باتریش باید شارژش کامل خالی بشه یا وقتی رو یه درصد مشخص اومد باید به شارژ برنی 4.میخوام یه کولپد واسش بگیرم میگن اگه هارد و سی پی یوش یکی راسته یکی چپ باید دوفنه بگیری یا اگر هر دوتاش یه سمته یه فنه در کل چه کولپد مناسبی واسه این توصیه میکنی برا خنک موندش. این نکات واسم ابهامه چون تا حالا لپ تاپ نداشتم. ممنون میشم جواب بدید.
سلام دوستان ميشه دوستاني كه اين لب تاب رو دارن به سوالاي من جواب بدين
1- با توجه به اينكه خروجي هوا لب تاب پشتشه مانيتور موقع كار طولاني و سنگين مثل بازي زياد داغ نميشه؟ براي مانيتور ضرر نداره؟
2- موقع كار سنگين مثلا بازي كردن خيلي داغ نميكنه بعد چند ساعت؟ كجاهاش بيشتر داغ ميكنه و حدودا چند درجه؟
3- صفحه براقش زياد اذيت نميكنه؟
4- مدلي كه پشتش سياهه قشنگ تره يا پشت خاكستري؟
ممنون![]()
Last edited by salam45932; 20-12-2013 at 20:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)