تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 84 از 218 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دروازه بانی پست مورد علاقه منه
    بازیکنای مورد علاقم هم همشون گلر بودنو هستتند....دیوید سیمن پیتر اشمایکل وندرسار الیور کان و.......بوفونو هم که میپرستم
    من خیلی روی این پست دقت میکنم واقعا گلر خوبو حس میکنم حالا میخواد واسه هر تیمی باشه

سن من که به حجازی قد نمیده....تا جایی که سن من قد میده دنیام بودو عابدزاده....واقعا الگوی گلریه من توی ایران عابدزاده بود یعنی خدا خدا میکردم حریف موقعیت گیرش بیادو عابدزاده بگیره و حال کنیم اصلا در این حد یادش به خیر یه منمی میگفت طبقه دوم ازادی میلرزید....

توی ایران بعد از عابدزاده یه نفر اومد که میتونست کمی خاطرات عابدزادرو برام زنده کنه....وحید طالبلو....واقعا حسی که به عابدزاده داشتم دوباره با وحید زنده شد اوج گلری وحید جام جهانی 2006 بود که حقش خورده شد....وحید 23 ساله اون سال میتونست یک پدیده باشه ولی میرزاپور حقشو خورد.....میرزاپوری که به نظرم بدترین گلر تاریخ تیم ملی بود....ولی دیگه نمیدونم چی شدو طالبلو فوق العاده افت کرد و دیگه اون وحید 23 سالگی نشد...شاید اگه دستش نمیشکست دوباره خودشو پیدا میکرد چون توی شاهین داشت احیا میشد....به هرحال از طالبلوی اماده استفاده نکردیم....زمان افشین قطبی بهش فرصت داده شد ولی از همون موقع ها بود که دیگه افتش شروع شده بود.....

الان تا قبل از اینکه این قضایا برای رحمتی پیش بیاد بدون شک بهترین گلر ایران بود با وجود ضعف روی خروجاش....ولی الان هر دلیلی داره حالا یا بی انگیزگی یا هر چیز دیگه باید قبول کرد سید مهدی با سید مهدی فصل گذشته و زمانی که توی تیم ملی بود خیلی فرق کرده....به نظرم الان بعد از اون ماجراها دیگه گلر خیلی مطمئنی تو فوتبالمون نداریم....با این حال هم باز البته رحمتی از احمدیو مکانیو....بهتره اما به نظر من دیگه رحمتی مثل قبل مطمئن نیست البته این نظر شخصیه منه چون من قبلا وقتی رحمتی توی دروازه بود احساس امنیت میکردم ولی الان اصلا بهش اطمینان کامل ندارم....

من در حال حاضر هیچ گلریو توی ایران مطمئن نمیدونم .... نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه؟ ولی با این حال رحمتی از اونایه دیگه بهتره هرچند عالی نیست دیگه ولی خوبه....

در مورد داوری هم اصلا حرفی ندارم اصلا بهش اطمینان ندارم ...بعد از رحمتی بهترین گزینه رحمان احمدیه...رحمان خدایی خیلی از داوری مطمئن تره.....ولی خیلی واسم عجیبه داوری داره در سطح اول دنیا بازی میکنه و تمرین میکنه با بهترین تیمها و جلو بهترین مهاجما بازی میکنه...روی کاغذ که نگاه میکنی باید چند سرو گردن از همه گلرامون بالاتر باشه اما وقتی میبینمش وقتی به گلهای خوردش در تیم ملیو تیم باشگاهیش نگاه میکنم منو یاد ترکیبی از غلامپورو میرزاپور میندازه

به نظر من اگه قرار نیست رحمتی بخشیده بشه بهترین گزینه رحمان احمدیه

در اخر هم بگم من به اینده حسینی گلر دوم استقلال خیلی امید دارم ....به نظرم حتی همین الان از رحمتی هم کاملتره البته فقط تمریناتشو دیدم + 2 بازی که نمیشه از روی اینا قضاوت کرد اما اگه قدر خودشو بدونه شاید چیز خوبی از اب در بیاد......
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 08-03-2014 at 20:11.

2. 12 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

بازیکنی که بخاطر چند نفر ( کیروش و یه عده ... ) قهر میکنه و خواسته ی خودش رو به تیم ملی کشورش ترجیح میده
    آیا در مورد این شخص جای اظهار نظر و بحث وجود داره؟

باید رحمتی به اندازه ی کافی متنبه شه ....
    اگه تیم ملی براش مهم بود همچین رفتاری نمیکرد ... این افراد خودشون رو مهمتر و والاتر از تیم ملی میدونن و به فکر
    خودشون هستند ....

با کیروش و یه عده مشکل داشتی درست؟
    اما نمیتونستی بخاطر تیم ملی کشورت + بخاطر مردم این سختی ها رو تحمل کنی و حرفارو به جون بخری و از تیم کناره گیری نکنی؟

میتونستی اما چون خودت مهمتری ، تیم ملی کشورت کیلو چند؟

4. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان استقلالی و طرفدار رحمتی
    فکر کنم بحث رو ادامه ندیم بهتره بخصوص با این پست آخر از امیر عزیز
    فکر کنم اینجوری از بحث اصلی که تیم ملی هست دور میشیم

به هر حال سلایق مختلفن
    هر کسی دروازبان بود همگی دعا میکنیم روزهای خوبی در جام جهانی داشته باشه

اجازه بدین از پست کسایی استفاده کنیم که بیشتر توی این تاپیک پست دادن و فارغ از تیمهای باشگاهی همیشه تمرکزشون روی تیم ملی بوده

6. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان استقلالی و طرفدار رحمتی
    فکر کنم بحث رو ادامه ندیم بهتره بخصوص با این پست آخر از امیر عزیز
    فکر کنم اینجوری از بحث اصلی که تیم ملی هست دور میشیم

به هر حال سلایق مختلفن
    هر کسی دروازبان بود همگی دعا میکنیم روزهای خوبی در جام جهانی داشته باشه

اجازه بدین از پست کسایی استفاده کنیم که بیشتر توی این تاپیک پست دادن و فارغ از تیمهای باشگاهی همیشه تمرکزشون روی تیم ملی بوده
    بنده و چند تا از دوستان که اسقلالی هستند رحمتی رو تایید نکردن ولی شما....

ولی اون درواربان خارجی (داوری) که من اصلا یک ایرانی قبولش ندارم . ولی شما عملکردش رو توجیه کردید!! :|

8. 4 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

ولی اون درواربان خارجی (داوری) که من اصلا یک ایرانی قبولش ندارم . ولی شما عملکردش رو توجیه کردید!! :|
    دقیقا همینطوره و این دوستمون با پیش کشیدنِ بحثِ نیلسون و اینکه کاملترین دروازه بانِ دهه اخیر هستن! رنگ رو واردِ موضوع کردن.
    اما بهتر که تموم شه این کل کل
    راستی دوستان کسی هست بره برزیل؟ (۱۰۰ ٪ باشه ها! بلیط اینا هم تهیه کرده باشه)

10. 2 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من عملکردش رو توجیه نکردم
    پستهامم هستن
    گفتم همه دروازبانهای دنیا اشتباه میکنن بزرگ و کوچیک هم نداره
    هر چقدر هم بازیکن خوبی باشی خطای انسانی هیچ وقت رهات نمیکنه

منم از اینکه کی روش خیلی روی دعوت از بازیکنای دورگه با هر کیفیتی اصرار داشته باشه خوشم نمیاد
    اما چرا ما نباید از دروازبانی که توی بوندسلیگا بازی میکنه استفاده نکنیم

مهدوی کیا چند سال پیش توی یه مصاحبه میگفت توی آلمان پست دروازبانی خیلی بین بچه ها محبوبه
    و حتی دروبازبانهای دسته های پایینتر از بوندس لیگا هم دروازبانهای خوبی دارن

حالا ما یه دروازبان داریم که توی بالاترین سطح فوتبال آلمان بازی میکنه

چرا نباید ایرانی قبولش کنیم؟
    اگر آلمانیها هم داوری رو آلمانی قبول نداشته باشن تکلیف ایشون چی میشه؟
    یه بازیکن بی هویت و بدون ملیت؟
    داوری چه بخوایم چه نخوایم فارغ از اینکه میتونه فارسی حرف بزنه یا نه یه ایرانی هستش
    و اگر کیفیت مناسب رو داشته باشه میتونه توی دروازه ایران قرار بگیره
    ممکن هم هست توی بازیهای آینده نشون بده کیفیت لازم رو نداره اون موقع من اولین نفر هستم که ازش انتقاد میکنم

به هر حال من دیگه بحث رو ادامه نمیدم

12. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه THe DARk NighT .98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

خیلی جالبه رحمتی بده ولی چرا هر فصل بهش پیشنهاد ۳ میلیاردی میدن! حالا اگر رفته بود پرسپولیس میشد بهترین گلر دنیا!!! شک نکنید!

14. 5 کاربر از THe DARk NighT .98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دروازه بانی پست مورد علاقه منه
    بازیکنای مورد علاقم هم همشون گلر بودنو هستتند....دیوید سیمن پیتر اشمایکل وندرسار الیور کان و.......بوفونو هم که میپرستم
    من خیلی روی این پست دقت میکنم واقعا گلر خوبو حس میکنم حالا میخواد واسه هر تیمی باشه

سن من که به حجازی قد نمیده....تا جایی که سن من قد میده دنیام بودو عابدزاده....واقعا الگوی گلریه من توی ایران عابدزاده بود یعنی خدا خدا میکردم حریف موقعیت گیرش بیادو عابدزاده بگیره و حال کنیم اصلا در این حد یادش به خیر یه منمی میگفت طبقه دوم ازادی میلرزید....

توی ایران بعد از عابدزاده یه نفر اومد که میتونست کمی خاطرات عابدزادرو برام زنده کنه....وحید طالبلو....واقعا حسی که به عابدزاده داشتم دوباره با وحید زنده شد اوج گلری وحید جام جهانی 2006 بود که حقش خورده شد....وحید 23 ساله اون سال میتونست یک پدیده باشه ولی میرزاپور حقشو خورد.....میرزاپوری که به نظرم بدترین گلر تاریخ تیم ملی بود....ولی دیگه نمیدونم چی شدو طالبلو فوق العاده افت کرد و دیگه اون وحید 23 سالگی نشد...شاید اگه دستش نمیشکست دوباره خودشو پیدا میکرد چون توی شاهین داشت احیا میشد....به هرحال از طالبلوی اماده استفاده نکردیم....زمان افشین قطبی بهش فرصت داده شد ولی از همون موقع ها بود که دیگه افتش شروع شده بود.....

الان تا قبل از اینکه این قضایا برای رحمتی پیش بیاد بدون شک بهترین گلر ایران بود با وجود ضعف روی خروجاش....ولی الان هر دلیلی داره حالا یا بی انگیزگی یا هر چیز دیگه باید قبول کرد سید مهدی با سید مهدی فصل گذشته و زمانی که توی تیم ملی بود خیلی فرق کرده....به نظرم الان بعد از اون ماجراها دیگه گلر خیلی مطمئنی تو فوتبالمون نداریم....با این حال هم باز البته رحمتی از احمدیو مکانیو....بهتره اما به نظر من دیگه رحمتی مثل قبل مطمئن نیست البته این نظر شخصیه منه چون من قبلا وقتی رحمتی توی دروازه بود احساس امنیت میکردم ولی الان اصلا بهش اطمینان کامل ندارم....

من در حال حاضر هیچ گلریو توی ایران مطمئن نمیدونم .... نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه؟ ولی با این حال رحمتی از اونایه دیگه بهتره هرچند عالی نیست دیگه ولی خوبه....

در مورد داوری هم اصلا حرفی ندارم اصلا بهش اطمینان ندارم ...بعد از رحمتی بهترین گزینه رحمان احمدیه...رحمان خدایی خیلی از داوری مطمئن تره.....ولی خیلی واسم عجیبه داوری داره در سطح اول دنیا بازی میکنه و تمرین میکنه با بهترین تیمها و جلو بهترین مهاجما بازی میکنه...روی کاغذ که نگاه میکنی باید چند سرو گردن از همه گلرامون بالاتر باشه اما وقتی میبینمش وقتی به گلهای خوردش در تیم ملیو تیم باشگاهیش نگاه میکنم منو یاد ترکیبی از غلامپورو میرزاپور میندازه

به نظر من اگه قرار نیست رحمتی بخشیده بشه بهترین گزینه رحمان احمدیه

در اخر هم بگم من به اینده حسینی گلر دوم استقلال خیلی امید دارم ....به نظرم حتی همین الان از رحمتی هم کاملتره البته فقط تمریناتشو دیدم + 2 بازی که نمیشه از روی اینا قضاوت کرد اما اگه قدر خودشو بدونه شاید چیز خوبی از اب در بیاد......
    دقیقا نظر من و شما یکیه . قبلا که گفتم که هیچ دروازه بان معتمدی در حال حاضر نداریم و به نظر فعلا بهترین گزینه همین رحمتیه . و همچنین در مورد طالب لو ... واقعا حیف شد . واقعا . خیلی خوشم میومد اون زمان ازش . از استایلش و بازیش واقعا خوشم میومد اما حیف شد و بعد از اون دیگه هیچکس رو ندیدم که بشه بهش اعتماد کرد . فقط رحمتی بود که اون هم الان این اوضاع واسش پیش اومده . این حسینی رو هم هنوز ندیدم . امیدوارم وقعا به جایی برسه .

من عملکردش رو توجیه نکردم
    پستهامم هستن
    گفتم همه دروازبانهای دنیا اشتباه میکنن بزرگ و کوچیک هم نداره
    هر چقدر هم بازیکن خوبی باشی خطای انسانی هیچ وقت رهات نمیکنه

منم از اینکه کی روش خیلی روی دعوت از بازیکنای دورگه با هر کیفیتی اصرار داشته باشه خوشم نمیاد
    اما چرا ما نباید از دروازبانی که توی بوندسلیگا بازی میکنه استفاده نکنیم

مهدوی کیا چند سال پیش توی یه مصاحبه میگفت توی آلمان پست دروازبانی خیلی بین بچه ها محبوبه
    و حتی دروبازبانهای دسته های پایینتر از بوندس لیگا هم دروازبانهای خوبی دارن

حالا ما یه دروازبان داریم که توی بالاترین سطح فوتبال آلمان بازی میکنه

چرا نباید ایرانی قبولش کنیم؟
    اگر آلمانیها هم داوری رو آلمانی قبول نداشته باشن تکلیف ایشون چی میشه؟
    یه بازیکن بی هویت و بدون ملیت؟
    داوری چه بخوایم چه نخوایم فارغ از اینکه میتونه فارسی حرف بزنه یا نه یه ایرانی هستش
    و اگر کیفیت مناسب رو داشته باشه میتونه توی دروازه ایران قرار بگیره
    ممکن هم هست توی بازیهای آینده نشون بده کیفیت لازم رو نداره اون موقع من اولین نفر هستم که ازش انتقاد میکنم

به هر حال من دیگه بحث رو ادامه نمیدم
    فکر نمیکنم بازی کردن در بوندسلیگا معیار خوبی باشه واسه اینکه حتما باید تو تیم ملی فیکس بازی کنه .
    بازیکن باید به طور ثابت حالا با کمی هم نوسان همیشه عملکرد نسبتا خوبی داشته باشه تا بشه واقعا بهش اعتماد کرد .
    و اصلا هم بازی های باشگاهی ملاک نیست . عملکرد خوب یک بازیکن در سطح باشگاه فقط دلیلیه که بازیکن دعوت بشه به تیم ملی و اونجاست که عملکردش تو بازیهای ملی نشون میده این بازیکن باید ثابت فیکس باشه یا نه .
    شما نگاه کن دژاگه و قوچان نژاد هر دوشون بازی های باشگاهی رو تقریبا از دست میدادن و هر چند وقت یک بار هم که بازی میکردن خیلی خوب ظاهر نمیشدن اما تو بازی های ملی واقعا عالی بودن و بهترین بازیکنهای تیم ملی شدن .
    خوب اینجاست که باید حتما اینا فیکس باشن . اما اگه کسی مثل داوری تو باشگاهش عملکرد خوبی هم داشته باشه و تو سطح اول فوتبال المان بازی کنه ولی نتونه خودش رو با تیم ملی هماهنگ کنه دلیلی نداره تو بازی فیکس باشه .
    این جور چیزا رو هم مربی فقط با بازی تدارکاتی میفهمه که متاسفانه فرصت کمی واسه اینکار هست .

+

در ضمن به نظرم این ترکیب ترکیب ایده عالی باشه واسه تیم ملی . طبق بازی های اخیر

قوچان نژاد

دژاگه.....................صادقیان..... ............جهانبخش

نکونام................تیموریان

خسرو حیدری (بیت اشور).........بنگر.............حسینی. .........؟؟؟

؟؟؟

واقعا ازجناح چپ ضعیفیم و باید از راستی ها بزاریم واسه چپ .

16. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

کي‌روش: تا من هستم نه عقيلي نه رحمتي ! (دوشنبه 1392/02/30)

کارلوس کي‌روش در پايان تمرين صبح دوشنبه ملي‌پوشان فوتبال گفت: هادي عقيلي و سيدمهدي رحمتي حاضر به عذرخواهي نشدند و تا وقتي من هستم ديگر جايي در تيم ملي ندارند.

کارلوس کي‌روش امروز (دوشنبه) پس از تمرين تيم ملي با خبرنگاران گفت و گو او، با سوالي که درباره عقيلي، رحمتي و کريمي مواجه نشده بود، خودش اين موضوع را مطرح کرد و گفت: مي‌خواهم درباره اين بازيکنان صحبت‌هاي لازم و کاملي را انجام دهم تا همه از اين وضعيت آگاه شوند. در چند روز گذشته من پيغام‌ها و شايعات مختلفي را از کانال هاي خصوصي و عمومي مي شنيديم که از جانب اين دو انجام شده بود، ‌اما من به عنوان سرمربي تيم ملي وظيفه دارم ذهنيت بازي را داشته باشم تا بهترين تصميمات لازم را براي حفظ منافع تيم ملي بگيرم. به اين خاطر است که ما نمي‌توانيم بر اساس شايعات و پيغام‌هاي خصوصي تصميم بگيريم. بنابراين بر اساس دو فاکتور تصميم لازم را گرفتيم.

به گزارش ايسنا ، کي‌روش گفت: اول اين که اگر اين‌ها عقيده راسخ و صادقانه دارند که به تيم ملي برگردند مي‌بايست درخواست رسمي و کتبي از فدراسيون داشته باشند. اما فاکتور دوم اين است که اگر خواسته آنها براي بازگشت به تيم ملي از روي صداقت کامل است بايد در نامه عذرخواهي شان از چهار گروه عذرخواهي کنند، يک فدراسيون فوتبال، دو هم تيمي هايشان، سه کادر فني و چهار به ويژه از هواداران و طرفداران تيم ملي.

کي‌روش گفت: پس اينجا شفاف است که فدراسيون و کي‌روش اين فرصت را به آنها داده که بتوانند اين افتخار و فرصت را داشته باشند که از گروه‌هايي که گفته‌ام عذرخواهي کرده و در خدمت تيم ملي باشند بدوني هيچ قيد و شرطي.

سرمربي تيم ملي گفت: اما ما تا ساعت 17 ديروز صبر کرديم و متاسفانه هر دو بازيکن اين فرصت افتخارآميز را قبول نکردند و حاضر نشدند پاي بيانيه هاي تنظيم شده را امضا کنند. بنابراين از اين به بعد درهاي تيم ملي بر روي هادي عقيلي و رحمتي بسته خواهد بود و مطمئنا تا زماني که کي‌روش سرمربي تيم ملي است، آنها هيچ وقت به تيم ملي بر نمي‌گردند.
    منبع: ورزش سه
    Last edited by اورست; 09-03-2014 at 01:54.

18. 3 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

عقیلی: خام رحمتی شدم و جام جهانی را به گور می برم (یکشنبه 1392/04/09)

هادی عقیلی و مهدی رحمتی دو ملی پوش ایران بودند که در اواسط مسابقات مقدماتی جام جهانی اردوی تیم ملی را رها کردند. بعد از آن هم با وجود مصاحبه های فراوان برای بازگشت به تیم ملی ، نتوانستند پیراهن با ارزش تیم ملی را به دست بیاورند.

هادی عقیلی از این بابت بسیار ناراحت است و از اینکه نامه عذر خواهی را امضا نکرده است به شدت پشیمان است . او گفت: باور کنید خام مهدی رحمتی شدم. وقتی فهمیدم قرار است برای بازگشت به تیم ملی نامه ای امضا کنم خوشحال شدم و قصدم این بود که هرچه سریعتر این کار را انجام بدهم اما مهدی به من زنگ زد و گفت که نامه را امضا نکن .کی روش و فدراسیون بعد از بازی با قطر برای بازگشت ما التماس می کنند .

به گزارش مدال نیوز، هادی عقیلی که از دست دادن موقعیتش در تیم ملی بسیار ناراحت است در ادامه حرف هایش گفت: من خام حرف های مهدی رحمتی شدم و نامه عذرخواهی و بازگشت به تیم ملی را امضا نکردم. حالا هم تیم ملی به جام جهانی رفته و من هم که آرزویم حضور در جام جهانی بود با این شرایط باید این آرزو را با خودم به گور ببرم. مدافع سابق تیم ملی در ادامه صحبت هایش، گفت: کاش به حرف مهدی را گوش نکرده بودم . اکنون صادقی و منتظری در تیم ملی فیکس هستند و بعید است کی روش از آنان چشم پوشی کند.

ظاهرا مهدی رحمتی پیش بینی کرده بود ایران مقابل قطر می بازد و یا با مساوی به ایران بر می گردد آن وقت سرمربی تیم ملی با توجه به فشار ها مجبور می شود از او و عقیلی دعوت کند که به تیم ملی برگردند اما ملی پوشان ایرانی با سه برد متوالی به عنوان تیم اول به جام جهانی برزیل رسیدند و مهدی رحمتی در محاسبات و پیش بینی هایش مرتکب اشتباه شد تا تیم ملی را از دست بدهد.

منبع:‌ جام جم آنلاین
    Last edited by اورست; 09-03-2014 at 01:59.

20. 2 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •