تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 444 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

دوستاني كه ميگن دمو نسبت به نسخه سال پيش تغيير نكرده قطعا يا دمو رو اشتباه دانلود كردن ، يا با كمال احترام كلا دمويي انجام ندادن !
    كنترل توپ كلا عوض شده ، براي حركات تكنيكي ديگه نياز به نگه داشتن LT نيست و استيك راست براي feint ها كافيه ، دكمه LT به نبرد هاي تن به تن و شيلد كردنِ بدن و هل دادن مدافع حريف وقتي اونا دارن بازيكن رو شارژ مي كنن اختصاص داده شده ... حالا به اينكه فيزيك توپ كه كاملا تغيير كرده و بهترين فيزيك توپ بين بازي هاي شبيه ساز رو در اين نسخه مي بينيم ، دفاع كردن بازي بهبود پيدا كرده ، برخورد ها بسيار بهتر شدن ، ايمپكت انجين بهبودش عالي بوده و هزار تا پيشرفت ريزديگه كاري ندارم ، همون سيستم جديد درگيري ها كه ديگه مهاجم در حين حمل توپ هم ميتونه با دست شارژ كردن مدافع حريفو دفاع كنه خودش به قدري بازي رو تغيير داده كه اينكه بگيم نسخه كارنت بازي تغييري نكرده بي انصافي هست و نشون ميده يا fifa 13 رو بيشتر از چند دست بازي نكردين يا اين دمو رو
    دوستاني كه fifa رو زياد بازي كردن مطمئن باشن اين سري شايد حتي به اندازه پيشرفت نسخه 11 به12 پيشرفت كرده باشه ، سيستم هاي جديد حمل توپ ، كنترل توپ ، استوپ هاي در حين حركت كه كاملا اصلاح شدن و ديگه جوري نيست كه مهاجم 5متر هم از مدافع ماركش جلوتر باشه تا اوپ رو كنترل كنه دفاع بهش ميرسيد ، هوش مصنوعي ياران خودي كه در فاز حمله بي نظير شدن و از هر فضايي كه باز بشه نفوذ مي كنن و ديگه نيازي به فشردن هاي پياپي LB براي مجبور كردنشون به فرار نباشه ... اينا تغييراتي هستن كه هر فيفا بازي در همون نيمه ي ٣ دقيقه اي اول ميتونه بهشون پي ببره .

البته يه مشكل كه بازي بنظرم داره ( شايد به خاطر اين باشه كه هنوز با ساختار جديد گيم پلي بازي مانوس نشدم ) اينه كه توپ بر خلاف نسخه قبل كه انگار به پاي بازيكنا چسبيده بود اينبار حتي بازيكني مثله مسي هم وقتي استارت ميزنه كنترل توپ بسيار سخت ميشه و نميشه مثله قبل حركات ريز رو راحت انجام داد ؛ بازم ميگم البته شايد اين هم ضعف نباشه و با توجه به تمرين كمم تنها ضعيف بودن من در انجام گيم پلي جديد باشه

پ:ن:
    سرعت بازی خیلی خیلی زیاده حتی روی حالت اهسته هم میزاری بازم تغییر چندانی نمیکنه گرافیک و نوع شوت زدن ها هم که افتضاح یعنی وقتی شوت میزنی مثل pes بهت حال نمیده یه یکجواری بادکنکی هستش حرکت توپ فک کنم امسال هم باید قید فیفا رو بزنیم چندان چنگی به دل نمیزنه این نسخه
    دوست عزيز بيسِ بازي در اين نسل ثابت مونده ، شما با نسخه هاي قبلي اگه نتونستي كنار بياي حتي دانلود دمو هم اشتباه بوده چون اين نسخه بر اساس همون نسخه هاي قبلي ساخته شده و هر سال يسري پيشرفت در جهت بهبودِ تجربه گيم پلي و پيشرفت حس شبيه سازي ... شما كنسول هاي نسل بعد هم اومد فيفا رو تجربه كن ، اگه اونم دو نسخه اول نتونستي باهاش كنار بياي باز هم فيفا رو بزار كنار چون قطعا تا اخر نسل بعد باز هم نميتوني باهاش كنار بياي چون بيس ثابت ميمونه
    Last edited by amin 2010; 12-09-2013 at 11:24.

2. 7 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اورجین نمیخواد که
    برو تو پوشه Game بعد یه فایل هست fifa 14_demo اون رو run as administrator کن
    درست میشه
    نمیدونم چرا نمیشه
    هر کاری هم میکنم لوگین اوریجین میاد واسم
    اوریجین هم پاک میکنم ولی میگه باید نصب باشه
    لوگین هم نمیشه تو اوریجین با اکانتم
    عجب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آموزش نصب و دانلود نرم افزار در ادامه مطلب …
    آموزش نصب :
    فایل رو در پوشه Game دمو کپی کنید و اکسترکتش کنید !! به همین راحتی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پسورد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    من دقیقا همین کارا رو کردم نشد

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

نمیدونم چرا نمیشه
    هر کاری هم میکنم لوگین اوریجین میاد واسم
    اوریجین هم پاک میکنم ولی میگه باید نصب باشه
    لوگین هم نمیشه تو اوریجین با اکانتم
    عجب

اتصال به اینترنت رو قطع کنید
    اورجین رو پاک کنید!
    آنتی ویروس رو غیرفعال کنید!
    نمیدونم والا....

6. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستاني كه ميگن دمو نسبت به نسخه سال پيش تغيير نكرده قطعا يا دمو رو اشتباه دانلود كردن ، يا با كمال احترام كلا دمويي انجام ندادن !
    کاملا موافقم.تغییرات انقدر زیاده که من که از 07 دارم بازی میکنم، هیچوقت انقدر تغییر ندیده بودم.بازی به هیچ وجه شبیه به 13 نیست. هیچکدوم از خوبی ها و مشکلات 13 رو نداره و نکات منفی و مثبت جدید خودشو داره.من بخاطر اینکه ea نسخه فعلی رو فراموش کرده بود و بخصوص تو کریر مود تغییرات زیادی ایجاد نکرده بود، خیلی ازش ناراحت بودم، ولی با این دمویی که بازی کردم کلی امیدوار شدم.حتی تو کریرم هم تاثیر زیادی داره و با بازیکنای جوون و ضعیف نمیشه اومد و بازیا رو برد.واقعا بی انصافی یا نا اگاهی هست که بگیم تغییرات کم بوده.

8. 3 کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

سلام
    من دقیقا همین کارا رو کردم نشد
    نمیدونم تو سایتش برو بپرس

10. این کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا تکنیک ها رو کسی نمیگه؟پا عوض کردن و دربیل های ریز

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

اگه کسی بگه ماهم یاد میگیریم

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

تو خوده منو یه بخش آموزش درییل ها رو داره دیگة!

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

آقا تکنیک ها رو کسی نمیگه؟پا عوض کردن و دربیل های ریز
    شما تو يوتوب feint هاي بازي رو سرچ كن ، كامل توضيح ميده و نشون هم ميده چجوري بايد هر تكنيك رو اجرا كرد ؛ راه ديگه هم اينه تو منو يه بخش هست كه تكنيك ها رو به تفكيك تعداد ستاره ي تكنيك بازيكن ها توضيح داده ، شما اونو بخونيد بعد practice arena رو بريد و خودتون اونجا با حركت دادن استيكِ راست دريبل ها رو ياد بگيريد ، زمان فيفا 08 بشخصه از همين راه دوم استفاده كردم و كاملا هم به تكنيك ها مسلط شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •