من دستگاه پرو ويژن دارم اما فقط يك usbدر جلوي دستگاه وجود دارد!ودر ورژن قبليt-7 در پشت دستگاه قرار داشت!
فكر كنم شما عكس دستگاه رو ديدي!!!!!!!!![]()
من دستگاه پرو ويژن دارم اما فقط يك usbدر جلوي دستگاه وجود دارد!ودر ورژن قبليt-7 در پشت دستگاه قرار داشت!
فكر كنم شما عكس دستگاه رو ديدي!!!!!!!!![]()
آقا شما 100 ساله داری تبلیغات پروویژن میکنی !!! ولی نمیدونی که 2تا پورت یو اس بی داره !!؟؟؟ یکیش جلو که باید درب رو بازکنی که کارت هم میخوره ( برای کانالهای احتمالی پولی ) و دیگری هم پشت دستگاهه !
جالبه !
کسی نمی دونه از کجا باید بپرسیم منطقه ی ما(یکی از شهرستان های استان اصفهان) تحت پوشش است یا نه؟
خسته نباشن اولا که عجب اطلاعات کاملی از محصولشون گذاشتندوما که ما چقدر بیچاره ایم که باید از STB ساخت امارات و ترکیه استفاده کنیم.
من یکی که تا کاملا این سیستم پخش دیجیتالی جا نیفته و ایرادهاش گرفته نشه و تعداد و تنوع STB های بازار زیاد نشه دنبالش نمیرم .![]()
حتما به شما يه دستگاه تقلبي به اسم t7 دادند. چون t7 دو تا پورت يو اس بي داره . در ضمن اولين كسي كه تو اين تايپيك t7 خريد من بودم .برو پست 164 رو نگاه كن متوجه مي شي.
Last edited by mohsen121; 16-03-2010 at 16:35.
سلام دوستان
خسته نباشید
ضوابط انتشار پستها چیه ؟
من سوال مهم و ضروری داشتم اما هنوز منتشر نشده !!!
این واقعا چیز عجیبیه ! مگه اینجا محیط عمومی نیست ؟!؟!؟!
ممنون میشم یکی پیدا بشه جواب منو بده
نه دوست عزيز، فكر كنم شما خوب دقت نكردين دستگاه t7 فقط يك پورت يو اس بي داره(درجلوي دستگاه) احنمالا پورت HDMI پشت دستگاه رو با يو اس بي اشتباه گرفتين.
از دوستاني كه t-7دارند مي خوام كه تعداد پورت usbرو دستگاهشون رو بنويسند!
تا معلوم بشه حرف كي درسته!
اول مال خودم :يكusb
2 تا usb یکی جلو ، یکی هم پشت
آقای کریمی این فریمور جدید دستگاه چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای من هم دو تا دارد . البته آن که در جلوی دستگاه است، جلویش یک در است که طریقه باز شدن آن چنین است:
در سمت راست بالا یک فرورفتگی کوچک ( کنار آرم پروویژن) است که با کشیدن آرام آن به طرف خود، در را به صورت بالا به پایین (موازی سطح افق) باز می کند.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)