تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 146 اولاول ... 347480818283848586878894134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با عرض سلام خدمت آقا بابك، استاد گرامي
    ممنونم از همه راهنماييهاي خوب و سازندتون.
    در مورد تهيه موتور با قيمتي كه فرمودين از كجا ميتونم اقدام كنم ؟ (دو موتوره 100 هزار تومان).ضمناً اينكه من ساكن شهر تهران هستم.
    يه سوال ديگه هم داشتم و اون اينكه وبكم هايي كه فرموده بودين معمولاً هم خيلي تو بازار كم هستند و هم قيمتشون به نسبت خيلي بالاست. با وبكم هاي لنز CMOS نميشه تصوير خوبي از اجرام آسماني داشت؟ حد اقل اونقدري كه لذت عكاسي نجومي رو به آدم بچشونه.
    پيشاپيش از پاسخهاي راهگشاي شما ممنونم. دست حق به همراهتون.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    فروشگاه آسمان شب تو تهرانه و داره موتور.
    بله میشه از هر نوع وب کمی استفاده کرد. بهتره 1 مگاپیکسل به بالا باشه. فقط باید لنز خود وب کم برداشته بشه و یه راه ابتکاری هم برای اتصالش به تلسکوپ طراحی کنید.

3. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hamidrezabehzadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت آقا بابك
    از بين دو تلسكوپ دابسوني با مارك Orion و SkyWatcher كداميك بهتره؟
    دابسوني لوله جمع شونده بهتره يا معمولي؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    نظر خاصی روی این مارک ها ندارم. من تو یه تست معمولی ( بهش نمیگن تست در واقع، با دو تا ماکستوف مشابه با همین مارک ها یه جرم رو همزمان نگاه کردم) فرقی ندیدم. البته قطعات اوریون به وضوح بهتر ساخته شدن.
    چشمی ها و چپقی های اوریون هم به وضوح کیفیت بهتری دارن.

لوله بسته محکم تره و کمتر احتمال خارج شدن از هم خطی توش هست.
    لوله باز ظریف تره نسبتا و بیشتر از هم خطی در میاد. اما حمل و نقلش به مراتب آسون تره.
    در مقیاس 10 اینچ به بالا من نظرم روی لوله بازه.

در آغاز فعالیت mobile-enj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان و مخصوصا بابك عزيز
    يه چند مدت غايب بودم ولي خيلي براي نجوم وقت گذاشتم و حسابي مشغول اون بودم ( تحقيقات تكميلي )
    توي اين مدت تلسكوپ شكستي هم دو تا دونه ساختم كه آخرين محصولم بزرگنمايي 22.5 داشت. بگذريم ....

متاسفانه به اطلاع دوستان مي رسونم وضع فروش تلسكوپ خيلي ناجورشده - آسمان شب كه دابسوني 6 اينچ رو گفت 450 + 10% كه ميشه حدود 500 تومن كه قيمت 8 اينچ دابسوني بود البته گفت چهار ماه ديگه جنس ميرسه !!!!!
    ايران اپتيك هم كه حرفشو نزن !!! به من گفت كه تا يك سال فروش نداريم !!!!! چون وضعيت بازار مشخص نيست . واقعا نااميد كننده هست

من با اين وضع ديگه ميخوام بيخيال خريد شم و ميخوام يه تلسكوپ 8 اينچي دابسوني خودم بسازم چون گرون شدن تلسكوپ برام غيرقابل تحمل شده از طرفي اغلب منجما تلسكوپ دست ساز يا homemade دارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من یه تلسکوپ 12 اینچ نیوتنی دارم و تصمیم دارم برای این تلسکوپ یه چشمی خوب و با میدان دید بالا تهیه کنم . بودجه ی من حدودا 400 ، 500 تومن هست .
    تو سایت های مختلف گشتم ، راستش اول دنبال چندتا چشمی بودم که برام بزرگنمایی های 60 تا 250 برابر رو درست کنه ، تا اینکه در فروشگاه آسمان شب به این مورد برخوردم
    می خواستم نظر اساتید رو در مورده این چشمی بدونم
    این یه چشمی با فاصله کانونی متغیره از 7.5 تا22.5 اینچ ویلیام اپتیک از سری UWAN که رو تلسکوپ من بزرگنمایی 66 تا 200 برابر رو ایجاد می کنه
    سوالم از اساتید این هست که ، اصلا این چشمی با فاصله کانونی متغیر چیز خوبی هست یا نه و کیفیت و میدان دید این چشمی در چه حدیه ؟
    ارزش این رو داره که به جای چندتا چشمی فقط از این چشمی استفاده کرد ؟ و با تغییر فاصله کانونی اون بزرگنمایی دلخواهمون رو بدست بیاریم ؟
    به غیر از این چشمی آیا مورده دیگری را دوستان توصیه می کنند یا ... ؟
    و سوال دیگرم اینکه در تهران به غیر از فروشگاه آسمان شب جای دیگری نیز هست که لوازم با کیفیت تلسکوپ بفروشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون ...

در آغاز فعالیت Parand_52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز
    ديروز اين دستگاه رو خريدم http://telescope.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=238&proid=2381
    ميشه راهنمايي كنين چه چيزهايي رو ميشه با اين دستگاه و در چه حدي ديد ؟
    Last edited by Parand_52; 04-11-2010 at 00:36.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ببخشید با 300هزار تومان چه دوربینی خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این دوربینهای تک چشمی آسمان شب چطوره؟
    بزرگنماییش دقیقن همینیه که میگن؟چون به نسبت قیمت خیلی خوبه.مثلا ویژن کینگ با بزگنمایی 90 حدود 350.
    کیفیتاش خوبه؟میشه برای کارای آماتوری و دیدن ماه با بودجه کم ازش استفاده کرد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    من یه تلسکوپ 12 اینچ نیوتنی دارم و تصمیم دارم برای این تلسکوپ یه چشمی خوب و با میدان دید بالا تهیه کنم . بودجه ی من حدودا 400 ، 500 تومن هست .
    تو سایت های مختلف گشتم ، راستش اول دنبال چندتا چشمی بودم که برام بزرگنمایی های 60 تا 250 برابر رو درست کنه ، تا اینکه در فروشگاه آسمان شب به این مورد برخوردم
    می خواستم نظر اساتید رو در مورده این چشمی بدونم
    این یه چشمی با فاصله کانونی متغیره از 7.5 تا22.5 اینچ ویلیام اپتیک از سری UWAN که رو تلسکوپ من بزرگنمایی 66 تا 200 برابر رو ایجاد می کنه
    سوالم از اساتید این هست که ، اصلا این چشمی با فاصله کانونی متغیر چیز خوبی هست یا نه و کیفیت و میدان دید این چشمی در چه حدیه ؟
    ارزش این رو داره که به جای چندتا چشمی فقط از این چشمی استفاده کرد ؟ و با تغییر فاصله کانونی اون بزرگنمایی دلخواهمون رو بدست بیاریم ؟
    به غیر از این چشمی آیا مورده دیگری را دوستان توصیه می کنند یا ... ؟
    و سوال دیگرم اینکه در تهران به غیر از فروشگاه آسمان شب جای دیگری نیز هست که لوازم با کیفیت تلسکوپ بفروشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://www.telescope...proid=1055</a>

ممنون ...
    سلام
    من با این چشمی رصد کردم اما اصلا به خاطر نمیارم نتیجه کارش رو. کلا اما در تمام محصولات اپتیکی غیر زوم ها در سایز خودشون بهتر جواب میدن. من پیشنهادم خرید دو چشمی معمولیه به جای اینها. با یاد اوری اینکه در چشمی های موجود ویلایم بهترین کیفیت رو میده. منظورم اینه که چشمی زوم ویلایم سر وگردنی از چشمی های اوریون و اسکای واچر بالتره. البته گرون هم هست خب.

عملا در سطح ایران غیر از آسمان شب و صا ایران اصفهان فروشنده عمده تلسکوپ نداریم. علاوه بر اینکه در مورد قطعات جانبی و پشتیبانی آسمان شب تنها گزینه است.

با سلام خدمت دوستان عزيز
    ديروز اين دستگاه رو خريدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ميشه راهنمايي كنين چه چيزهايي رو ميشه با اين دستگاه و در چه حدي ديد ؟
    این یک تلسکوپ اولیه اسن ( فرست اسکوپ) و نباید انتظار بالایی ازش داشته باشین. در سال جهانی نجوم به هدف این که همه بتونن تلسکوپ دار بشن تولید شد و وقتی قیمت رو تا این حد پایین میارن ( سال قبل 50 دلار قیمت جهانی) قطعا باید توقع رو هم در این حد قیمت کم کرد.
    با این تلسکوپ به راحتی حلقه زحل همراه 2 - 3 قمرش در شرایط خوب رو تشخیص میدید. اقمار مشتری و در شرایط خوب میتونید کمربند های سطح مشتری رو ببینید. اهله زهره و عطارد هم دیده میشه و ماه خیلی خوب و عالی. اجرام غیر ستاره ای تعریفی ندارن. شاید چند جرم پر نور فهرست مسیه مثل سحابی جبار و ام 13 و کهکشان اندرومدا. و خوشه های ایکس و اچ. همه اینها جمع در علاقه و دقت شما. چون دیدم کسانی رو که بالاتر از توانایی اسمی تلسکوپشون میبینن اینو گفتم.

ببخشید با 300هزار تومان چه دوربینی خوبه
    نجومی یا طبیعت گردی ؟

این دوربینهای تک چشمی آسمان شب چطوره؟
    بزرگنماییش دقیقن همینیه که میگن؟چون به نسبت قیمت خیلی خوبه.مثلا ویژن کینگ با بزگنمایی 90 حدود 350.
    کیفیتاش خوبه؟میشه برای کارای آماتوری و دیدن ماه با بودجه کم ازش استفاده کرد؟
    سلام
    بله بزرگنمایی ها درسته. این ها مشخصا تک چشمی های طبیعت گردی هستن و کاربرد محبوبشون در دنیا پرنده بینی.

کیفیت دید هم خوبه در حد خودشون. فقط خاطرتون باشه همه اپتیک ها با افزایش بزرگنمایی کیفیت تصویر کاهش پیدا میکنه و خطا ها افزایش. بین بزرگنمایی کم و زیادشون تفاوت هست. ماه رو خوب جواب میدن اما تا حالا برای اجرام اعماق آْسمان تست نکردمشون.

برای مطالعه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •