به نظرم اگه expeed4 و حذف low pass filter اشتباه بود، نیکون این اشتباه رو در D5500 و D7200 تکرار نمیکرد.
به نظرم اگه expeed4 و حذف low pass filter اشتباه بود، نیکون این اشتباه رو در D5500 و D7200 تکرار نمیکرد.
بحث اشتباه و درست نیست
این دوستمون با توجه به نیازش یه سوال پرسیده بود!
معقولانه ترین انتخاب همون D5200 هستش
من 5300 و 5200 رو باهم مقایسه کردم. هیچ فرقی نکرده!
LowPass اگه ید میبود روی D810 استفاده نمیکردن!
نظرتون محترم.
من هم نظر خودمو گفتم.
بیشترین کار Low pass filter حذف پدیده Moire از عکسهاست جالبه که کانن توی سری جدید دوربینهاش 5DS/5DSR که 50 مگاپیکسلی هستن این رو به صورت اپشنال قرار داده و 5DS داره در حالی که روی 5DSR حالت self canceling داره. نبودش یه مزیت می تونه باشه و یه ایراد .تو سری D3300 و مدلهایی ندارن گله زیادی نشده (شاید به علت افزایش رزلوشن کمتر پیش میاد) ولی می تونه در بعضی موارد آزار دهنده باشه
هر چند منم موافقم که یه لنز شارپتر و سریعتر می تونه تاثیر زیادی در کیفیت خروجی عکس این سری دوربینها که 24 مگاپیکسلی هستن داشته باشه.
یه نکته خیلی مهم در مورد این دوربینها نحوه استفاده از رزلوشن بالای اونهاست. چون اگر خوب بهره گیری نشه جز دردسر ذخیره عکسهای با حجم بالا نتیجه ی دیگه ای نداره. به طور فرض اینکه وقتی عکس تو ایزوهای بالا گرفته می شه و نیاز به کوچکتر شدن داره این فرایند به چه شکلی صورت می گیره چون اگر صرفا ریسایز بشه نتیجه جالبی بدست نمی یاد و بهتره حساب شده تر باشه که یا Downscale بشه. من رو عکس ایزو 1600 نیکون D3200 این کار رو انجام دادم تا نتیجه رو ببینید کل مراحل پردازشی که رو دو عکس صورت گرفته یکیه . یکی ریسایز معمولی شده و اون یکی هم در اصل ریسایز شده ولی با روشی حساب شده تر . من وقت زیادی نذاشتم و از مد اتو نرم افزار paint shop pro استفاده کردم .اگر دوستان از تجربیات خودشون بهره بگیرن و تو فوتوشاپ حتما نتیجه ی بهتری می گیرن.
![]()
Last edited by naamre; 08-03-2015 at 19:24.
اصل مقاله توی لینک زیر پیوست شده ولی به طور خلاصه کاری که من کردم
1- پردارزشهای مورد نیاز رو اعم از اشباع رنگ - کنتراست -کراپ کردن تصحیحات مربوط به لنز و ... رو عکس انجام دادم
2- یه مرحله skin smoothing و بعد نویز ریداکشن
3-ریسایز کردن عکس (bicubic)
4- افزایش شاپنس در دو مرحله
همون طوری که گفتم من از paintshop استفاده می کنم اگر از فوتو شاپ یا لایت روم استفاده می کنید می تونید طبق تنظیماتی که تو مقاله اومده مرحله به مرحله پیش برید.
Last edited by naamre; 08-03-2015 at 19:24.
سلام دوستان با 6 ملیون چه دوربینی پیشنهاد میدین...مصرفم واسه عکسای پرتره و اتلیه ای و از این عکسای مدلینگ که تو فضای ازاذ میگیرن
این کل هزینه ای که در نظر گرفتید یا اینکه تنها برای بادی می خوایید 6 میلیون بدید در ضمن تجهیزات عکاسی و لنز دارید یا اینکه می خوایی اونها رو تهیه کنید. به هر حال از نیکون D610/600 و D750 و از کانن 6D که جزو دوربینهای فول فریم حساب می شن بهترین گزینه ها هستن. ولی از اونجایی که برای آتلیه می خوایید و نورپردازی و امانات جانبی دیگه در دسترس خواهد بود می تونید یه بادی با رزلوشن بالا 24 از سری دوربینهای نیکون تهیه کنید و بقیه پول رو صرف لنز باکیفیت مناسب کنید. مثلا d3200 با نصب آداپتور جانبی این امکان رو به شما می ده که از طریق اپلیکشن اندرویدیش از روی گوشی همراه هم کنترل بشه. قیمت بادیشم 1100 تا 1150 هست. انتخابهای دیگه از این سری D3300 , D5200, D5300 هستن. از سری D7100/D7200 هم که چون موتور داخلی داره امکان استفاده از لنزهای قدیمی تر و ارزون تر رو می ده و حرفه ای ترم هست غافل نشید.
Last edited by naamre; 14-03-2015 at 14:57.
توی این رده از کانن 600D , از نیکون D3200/D3300 و D5200/D5300 رو می تونید انتخاب کنید سری های بالا تر کانن با سری لنزهای STM به بازار اومدن و بهبود نحوه ی فیلم برداری بیشتر هدف قرار دادن و گرنه کیفیت عکسشون بهتر نشده. ولی توصیه اینه که با توجه به خواسته هاتون یه بادی مناسب بخرید و سرمایه ی بیشتری رو به لنز اختصاص بدید.
Last edited by naamre; 14-03-2015 at 14:55.
سلام
دوستان من تصمیم دارم D5300 بخرم و برای استفاده نسبتا عادی (عکس های خانوادگی و کمی هم از طبیعت).
حالا به نظرتون کیت 18-55 رو بخرم یا 18-140 ؟؟ از نظر هزینه مشکلی ندارم ولی میخوام بدونم واقعا برای کار من اون 700 تومن اختلاف هزینه ارزشش رو داره یا نه؟
بعد لنز 18-55 جدار چند هست؟
با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)