سلام....../
چگونه تاپیکی مهم میشه.؟
سلام....../
چگونه تاپیکی مهم میشه.؟
. . . . . .
ممنون....../
یه سوال دیگه:
وقتی تو پروفایلتون پیغامی رو حذف می کنید میشه دو باره برشگردوند......./
کاربران عادی این دسترسی رو ندارن ولی مدیران ارشد سایت میتونن برش گردونن
موفق باشید
سلام.../
وقتی کسی رو در لیست سیاهمون قرار میدیم بعدشچی میشه......../
درود
از آموزش لیست تماس ها ، لیست دوستان ، لیست سیاه نوشته شده توسط F l o w e r :
لیست سیاه
همونطور که با استفاده از "لیست تماس" و "لیست دوستان" شما میتوانید به عده ای از دوستان خود دسترسی سریع و آسان داشته و با آنها در ارتباط باشید
امکانی در انجمن وجود دارد که بتوانید با آن کاربرانی که به هر دلیلی تمایل ندارید که در انجمن حضورشان را مشاهده کنید ، از دید خود خارج نمایید
برای این کار کافی است کاربرانی که برای شما به هر نحوه ی ایجاد مزاحمت میکنند و یا پست ها و فعالیت هایشان باعث آزاد شماست به لیست سیاه خود اضافه کنید.
در این صورت :
1- شما پست های ارسال آن کاربر در انجمن ها مشاهده نمی کنید.
2- آن کاربر نمیتواند پروفایل شما را ببیند
3- آن کاربر نمیتواند برای شما پیغام پروفایل ارسال کند
4- آن کاربر نمیتواند برای شما پیغام خصوصی ارسال کند
5- آن کاربر پست های ارسالی شما را در انجمن ها مشاهده می کند.
- با قرار دادن افراد در لیست سیاه، نمیتوان ارسال های خود را در محیط های عمومی ( انجمن ها ، تاپیک ها ، گروه ها و ارسال های شما در پروفایل سایرین ) مخفی و از دید سایرین خارج کرد.
- امکان قرار دادن افراد حاضر در تیم مدیریت انجمن ها در لیست سیاه وجود ندارد.
موفق باشید![]()
سلام.
آیا بهتر نیست برای بخش بازارچه انجمن سیستم ثبت امتیاز بازارچه اضافه بشه تا کاربران بیشتر تشویق بشن و هم اینکه کاربرای معتبر تر مشخص بشن ؟
من نظر خودم و میگم ولی برای پیشنهاد و انتقاد لطفا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام کنید.
منظورتون اینه که اعتبار کاربران و مدیران از میزان خریدشون سنجیده بشه ؟ ایده جالبیه ولی من فکر نمیکنم کاربران خوششون بیاد .
حتی بعضی کاربران خارج از کشور هستن پس هیچ امتیازی بهشون تعلق نمیگیره ...
ممکنه یکی برای خرید و فروش عضو سایت شده باشه و دیگری مثلا برای پر کردن اوقات فراغتش در انجمن ادبیات و ورزش و دیگری برای افزایش علمش و ...
و همینطور یه کاربر تازه کار ممکنه از یه مدیر باسابقه اعتبار بیشتری داشته باشه و همه فقط به اعتبار مالی همدیگه توجه میکنن !
یک پلاگین داره فکر کنم مربوط به trading
خوب ببینید الان کسی که بخواد از کسی چیزی بخره توی فروشگاه چطوری باید به طرف اعتماد کنه ؟
خوب می بینه طرف 50 تا معامله کرده خوب مسلما کسی که همچین امتیازی داره و دیگران نظرات + بهش دادن برای نفر 51 که میخاد ازش خرید کنه کار رو راحت میکنه .
ولی یکی که 0 امتیاز بازارچه داره موقع خرید ازش بحث اعتماد پیش میاد . که اول پول رو واریز کنه یا نه یا اول طرف بفرسته یا .....
آیا امکانش هست که وقتی به پستی جواب داده میشه به نحوی مثلا از طریق ایمیل اطلاع رسانی بشه؟ این قضیه در مورد پستهای قدیمی تر شاید اهمیت پیدا کنه و از طرفی دیدم این امکان رو در انجمن های دیگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)