دوستان سلام
چطور میتونم تنظیمات کومودو رو به تنظیمات پیش فرض برگردونم بطوریکه همه چیز توش پاک بشه و دقیقا مثل اینکه الان نصب شده
باشه
ممنونم علی
دوستان سلام
چطور میتونم تنظیمات کومودو رو به تنظیمات پیش فرض برگردونم بطوریکه همه چیز توش پاک بشه و دقیقا مثل اینکه الان نصب شده
باشه
ممنونم علی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون راهنمای comodo بود گفتی دارم می نویسم تا اونجا که نوشتی تا پنجشنبه بهم برسون باید برم جایی تدریس Comodo![]()
سلام
میتونید یک بکاپ از بخش گزارشها (حفاظت + فایروال) به همراه یک بکاپ از تنظیمات فعلی کومودو از طریق پیغام خصوصی به من بدید؟ بزار یه نگاهی بندازم ببینم چیزی دستگیرم میشه.....
مرسی
از روش صفحه قبل به نتیجه نرسیدید؟ شاید یک اشکال باشه......
خیلی باحالی
![]()
سلام من از آنتي ويروس ديگه اي استفاده ميكنم ميخواستم ببينم كدوم امنيت بيشتري به من ميده فايروال كومودو دركنارآنتي ويروس خودم يانسخه سكوريتي كومودو باآنتي ويروس غيرفعال دركنار آنتي ويروس خودم .ضمنا گهگاه فايروا درتست زير شكست ميخوره وپورتهايي مثل 135 ساپورت نميشه .ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگر کومود مد نظر باشه همون اینترنت سکیورتیش خوبه، اگرهم فقط به خاطر فایرالش میخواهید نصب کنید، باید بگم که همین فایروالهای سایر آنتی ویروسها هم خوب هستند و جوابگوی نیازیهای یک کاربر خانگی هستند. مگر اینکه به مقوله فایروال علاقه و حساسیت خاصی داشته باشید.... وگرنه همین فایروال ویندوز رو هم من قبول دارم.
در مورد اون تست من با فایروال خاموش همون نتیجه ای را میگیرم که با فایروال فعال!! در صورتیکه نباید اینجوری باشه!!!!، تست واقعی اینه که وقتی فایروال را خاموش کرید دیگه نتایج باید فرق بکنه. اگه پینگ دفع میشه با فایروال روشن؛ اینبار وقتی فایروال را غیر فعال کردید دیگه دفع نشه، بهترین تست فایروال روی شبکه های LAN هست. من خودم تست کردم که دارم این حرفو میزنم، کاملاً نظارت میشه، کومودو راحت هر پورتی که بخواهد را باز میکنه یا میبنده.پورت 135 هم یکیش هست، فرقی نداره که، کلاً اگه با کومودو روی شبکه کار کنید تازه متوجه خیلی چیزها میشید، وقتی برای پیغامهای ورودی پیغام دریافت کردید تازه متوجه میشید که داستان چیه. وقتی برای تست پورتها را بستید وقتی اونها را باز کردید وقتی برنامه ها را روی شبکه با هم مرتبط میکنید، وقتی فایل/پرینتر شیر میکنید وقتی..... اونوقت نظارت را میبیند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوخی نمی کنم دارم به دو نفر Comodo رو معرفی و درس می دم جزوه هم میگم![]()
آقا من آپدیت آفلاین COMODO Cleaning Essentials که همراه با 6 COMODO Firewall هست رو از کجا باید دانلود کنم؟ همین آپدیت آفلاینی که دوستان آپلود کردن برای نسخه اینترنت سکیوریتی رو بگیرم میشه براش استفاده کرد یا نه آپدیت آفلاین جداگانه ای داره برای این نسخه؟
اینم بگم که من نسخه فایروال کومودو رو سیستم نصب دارم و نسخه اینترنت سکیوریتی نصب نیست
یه چیز جالبه دیگه اینکه من تا الان Comodo Essentials رو آپدیت نکردم ولی وقتی میخواد یه فولدر رو اسکن کنه پیغامی مبنی بر آپدیت نبودن دیتابیس نمیده و شروع میکنه به اسکن فایل ها! در صورتی که من تو سیستم دیگه ای که نصب کردم قبل از اسکن پیغام آپدیت میداد و شروع میکرد به دانلود دیتابیسش که حدود 110 مگ بود
Last edited by fb.atheist; 26-02-2013 at 22:38.
سلام :
آپدیت کلینینگ اسنشیال همون فایل آپدیت ورژن 5 کومودو هست و میتونید از خود سایت دانلود و به نرم افزار معرفی کنید...اگر هم فایل آپدیت ورژن 5 رو از قبل دارید همونو استفاده کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by aylar6888; 27-02-2013 at 01:28.
سلام علی جان :
این نقل قول از یکی از دوستان توی یه فروم دیگه ست که با من در میون گذاشتن اما من فعلا کومودو 6 نصب ندارم ....شما اگه میشه این مسئله رو تست کنید و ببینید این مشکل عمومیه ؟؟؟
ممنون
آقا این Comodo 6 یک اشکال خیلی مهم توش یافتم! من دوباره کمی وقت آزاد پیدا کردم! که روی آن تستهایی انجام دهم. وقتی داشتم روی محدود کردن svchost ویندوز کار میکردم متوجه شدم: وقتی که فقط تک request ها را Allow و remember میکنم، درون تنظیمات قوانین این برنامه کلن میزنه Allow any MAC at any Address و ...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)