فرض کنید فدورا نصب شده وبخوایم درایوهای مثل cکه تو ویندوز هست وفرمت fat رو بخوایم تو محیط لینوکس بینیم چی کارباید کرد>؟؟
ویا اصلا می شه یه اهنگ یا فایل از محیط ویندوز رو زمانی که تو لینوکس فدوراهستیم رو ببینیم؟؟؟/
فرض کنید فدورا نصب شده وبخوایم درایوهای مثل cکه تو ویندوز هست وفرمت fat رو بخوایم تو محیط لینوکس بینیم چی کارباید کرد>؟؟
ویا اصلا می شه یه اهنگ یا فایل از محیط ویندوز رو زمانی که تو لینوکس فدوراهستیم رو ببینیم؟؟؟/
سوال بعدی که مهمتر ازهمه سوالهان تا الانه
کدهای لینوکسه
کدهایی که لینوکس روبااون نوشتن رومی خواستم
توهیچ کتابی پیدا نکردم توسایت فارسی پیدانکردم وسایتهای انگلیسی با سوادمن همخوانی نداره
اگه ما این کدها رودارد به من هم بدید
هرچند که هیچی ازشون فعلا سردرنمیارم ولی نیاز دارم تا 4تیر
اخر امتحاناتم
سلام
بصورت پیش فرض در مسیر زیر قرار داره
usr/src/linux2.6.x.x/
مستندات مخصوص کرنل در مسیر زیر قرار داره
/usr/src/linux-2.6.22.5-31/Documentation/
حدود ۷۰٪ کدها به زبان C هستش
چه جوري ميتونم پسوورد root رو پيدا كنم اگه يه وقت فراموشش كردم.
مشکل حل شد
Last edited by khatat; 27-05-2008 at 18:07.
من ميخوام fedora core رو نصب كنم اما وقتي به سي دي سوم ميرسه ميگه كه package hdtig رو نميتونه باز كنه بايد چيكار كنم؟
آقا سلام
شرمنده ام چون تعداد پستها زياده نمي تونم همش رو بخونم. چند تا سوال داشتم كه اگه قبلا جواب داده شده لطفا آدرس پستشو بزارين
1.براي پخش multimedia چه كار كنم
2.يه مدم اينتل دارم مدل 536 ولي وقتي درايورش رو نصب ميكنم خطا ميده.ميشه راهنماييم كنيد چون سيستم عامل بدون اينترنت مهني نداره
غافل مباش ار عاقلی دریاب گر صاحبدلی
باشد که نتوان یافتن دیگر چنین ایام را
احتمالا cd مشکل داره
cdها رو چطور تهیه کردید؟
1- برنامه Codeina رو بهت معرفی می کنم:
۲- در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بارها در موردش بحث شد
من هم مثل شما باید بگردم
حالا برو اونجا رو بگرد اگر پیدا نکردی بگو
سلام به همه
من یه مشکل دارم اون هم اینکه من نمیدونم چرا kaffeine و xine برای من کار نمیکنند (بعد از ارتقا سیستم به fc9)(من که ازش راضیم تا حالا واقعا ترکونده ) حالا شما هر کار بگید من کردم . من کدک های mplayer رو تو تمام شاخه ها نصب کردم (/usr/lib/codec &win32 /usr/lib/local /sin32 & codecs) راستش رو بخواهید تو نسخه 7 نمیدونم چه کار کردم که کار کرچ تو فورم ها هم همشون یا یه برنامه دیگه پیشنهاد میدند یا میگند که ازکدک هست
ممنون میشم کمکی به این بینوا بنمایید
سلام
برنامههای مورد نظر از طریق ترمینال اجرا کنید تا بفهمید چه پیغامی میده
inux:/home/majrix # xine
This is xine (X11 gui) - a free video player v0.99.6cvs.
(c) 2000-2007 The xine Team.
linux:/home/majrix # kaffeine
kbuildsycoca running...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)