فولدر Definitions رو کپی کردید؟
فولدر Definitions رو کپی کردید؟
دوستان پیغام دادنهای نورتون در چه حده؟ مثل کومودو زیاد وجزییه و فقط به درد کاربرهای حرفه ای میخوره؟ یا نه؟
وقتی فایلی رو مشکل دار نشحیص بده میپرسه چیکارش کنه؟ یا خودش عمل میکنه؟ واسه حذف فایلها سوال میکنه؟ یا کلا میزنه از ریشه نابود میکنه و دیگه نمیشه برش گردوند؟
واسه لپتاپ با ویندوز 7 و چهارگیگ رم که زیاد وبگردی میکنه بنظرتون اینترنت سکیوریتی بهتره یا 360؟
VirusDefs و WebProtectionDefs و IPSDefs
قبلیا رو پاک کردم اینا رو کپی کردم
بعدش وقتی از Safe Mod اومدم بیرون آیکون NIS رو نشون داد با یه علامت تعجب بغلش روش هم که کلیک کردم باز نشد
اگر ممکنه سریال NIS برام بذارید.
ممنونم.
درخواست سریال در تاپیک پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مورد عجیب غریب پیش اومده!!
بعد از اینکه مورد بالا برام اتفاق افتاد کل برنامه رو حذف کردم بعد رفتم محل نصب برنامه تا اگه فایلی مونده دستی حذف کنم
و چون آپدیتها رو دستی کپی کرده بودم انتظار داشتم فایلا باقی مونده باشن ولی کلا حتی فولدر نصبی رو ندیدم (احتمال میدم به حالت Hidden رفته بوده)
بعدش که دوباره نصبش کردم دیدم نوشته که آخرین آپدیتش مال دیروزه!! (فایلای آپدیت دستی که بهش داده بودم مال امروز بود) (اولش فکر کردم چون فایل نصبی رو دیروز دانلود کردم حتما آپدیتهاش هم همراهش بوده)
بعد که گذاشتم دانلود 16 مگ دانلود کرد
به فولدر Definitions که نگاه کردم دیدم حجمش 574 مگ هست!!
دوباره پاک و نصبش کردم همینطوری شد
تا اینکه همون فایل نصبی رو روی یه سیستم دیگه ریختم و دیدم حجم آپدیتهاش 250 مگ هست و آخرین آپدیتش مال 94 روز قبل!!
نتیجه گیریم اینه که اون فایلای آپدیتی که به صورت دستی کپی کرده بودم بعد حذف برنامه تو همون فولدر باقی موندن ولی به صورت مخفی که من ندیدم و بعد از نصب دوباره برنامه باعث آپدیت NIS شدن!!
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم!
سوال
چطوری میشه از تنظیمات بکاپ گرفت؟
Last edited by TurkOglu1993; 04-01-2014 at 23:47.
[QUOTE=alinasrollahi;8046336]با سلام
یکی از دوستام که براش نورتون اینستال کردم یه مشکلی داره
وقتی کامپیوتر را روشن میکنه نورتون بالا نمیاد و باید یه بار کامپیوتر رو ریستارت کنه اونوقت نورتون هم باهاش بالا میاد حتی یه بار نورتون رو بکلی پاک کردم و یه ورژن دیگه از نورتون رو اینستال کردم ولی باز مسئله از بین نرفت کسی میدونه مسئله چیه؟
فرستاده شده از طریق تاپاتالک آیفون علی نصرالهی[/QUOTE
اگه میشه یکی یه جوابی بمن بده لطفأ
ممنون
1- پیغام دهی در حد صفر! به درد همه اقشار میخوره!
2-اکثر مخربها رو قرنطینه میکنه. اما یه تعداد محدود رو کاملا پاک میکنه بطوریکه قابل بازگشت نیستن! سوالی در کار نیست.خودمختار عمل میکنه!
3-هر دو خوب هستن. میتونید از NIS استفاده کنید.
جالب شد!
نسخه های NIS و N360 چی بود؟
من نمیدونم چه محصولی و چه نسخه ای نصب شده اما این راه حل رو پیشنهاد میکنم :
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر روی ویندوز 8 نصب کردید ، Boot Time Protection رو غیر فعال کنید.
توجه کنید که هیچ گارد فعال دومی نباید روی سیستم در حال اجرا باشه.(MBAM و ...)
این تنظیمات رو اعمال کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by *Batman*; 05-01-2014 at 01:08.
جفتشم آخرین ورژن یعنی 21.1.0.18 هستند
الان جالب تر هم شد!!
چند بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم بازم حجم فولدرDefinitions 570 مگ بود!!حتی یه بارم از Safe Mode این فولدرو حذف کردم بعدش پاک کردم ولی پس از نصب بازم همون بود!!
فولدر های بکاپ آپدیتی که کپی کرده بودم کنار فایل نصاب بود ظنم به اونا رفت (ربط و بی ربط!!) پاکشون کردم
بعد برنامه رو با Advanced Uninstaller پاک کردم که اونم فقط رجیستری رو پاک کرد و فولدر های باقی مونده ای که نشون داد نتونست پاک کنه البته اون فولدر ها همون محل نصب برنامه بودن که بعد ریستارت پاک شدن
این دفعه که نصب کردم همه چی حل بود!!
به نظرم مشکل از اون فایل های آپدیت کنار فایل نصاب بود!!
یعنی میشه با قرار دادن فولدر های آپدیت کنار نصاب اونو آپدیت کرد؟!!
شایدم Advanced Uninstaller یه فولدری رو پاک کرده من متوجه نشدم!!
اگه کسی تست کرد اطلاع بده
کنار فایل نصاب فولدر هایVirusDefs و WebProtectionDefs و IPSDefs بودنو البته فولدر
Definitions که مال یه ماه پیش بود
Last edited by TurkOglu1993; 05-01-2014 at 01:47.
ممنونم
واسه دانلود نسخه اصلی باید از سایت تریالش رو دانلود کنم و با یوزرپس فعالش کنم؟ یا کلا نسخه کامل رو باید از جای دیگه دانلود کنم؟ (میخوام مطمئن باشه)
اخرین نسخه ی 360 رو میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)