مرسی
ولی تعداد صفحات زیاده و حوصله میخواد
اگه شما یل بقیه دوستان اطلاعاتی از مشکلاتش دارین بهم بگین که خیلی ممنون میشم
بعد قضیه سوییچ چیه؟
چه مشکلی هست؟
به چه کار میاد؟
(اطلاعاتی ندارم)
مرسی
ولی تعداد صفحات زیاده و حوصله میخواد
اگه شما یل بقیه دوستان اطلاعاتی از مشکلاتش دارین بهم بگین که خیلی ممنون میشم
بعد قضیه سوییچ چیه؟
چه مشکلی هست؟
به چه کار میاد؟
(اطلاعاتی ندارم)
این لپناپ دو گرافیک داره هستع ی گرافیکی مجتمع intel و 7650
اولی برای کار های روزمره هست و دومی برای بازی سوییچ بین این دو کارت توسط درایور ای ام دی انجام میشه (7650 برای ای ام دی هست) البته اگه درایور ها رو درست نصب کنید
شما وقتی لپتاپ رو خریدی به فروشنده فقط اجازه نصب وین و پارتیشن بندی بده(ترچیها 8 pro x64)
این عکس گرافیک خودم
این هم لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم برای کارت شبکه
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=608919&p=7590710&viewfull=1#post7 590710
اونو که می دونم!
منظورم بدون وصل کردن سوکت 3.5 بود.
دوستان این لپ تاپ تا چند ساعت باتری نگه میداره؟
کلا باتریش چطوره؟
Last edited by Abdolreza2012; 16-07-2013 at 00:06.
شش ماهیه 4540دارم مشکلی نداشته.خصوصا مشکل گرافیک نداشته. گرمای تولیدی زیادنیست.بدون کول پد هم اسستفاده میکنم.
از نظر ظاهروزیبایی عالیه.
یکی از مشکلاتی که داره اینه که زاویه دید عمودیش کمه (یعنی اگه از بالا یا پایین نگاه کنید صفحه مات میشه) ولی زاویه افقی که معمولا مهمتره عالیه.
استفاده معمولی سه -چهار ساعت.
من دیروز یه 4540 خریدم سمت چپ تاچ پدش داغیش در حد آتیش گرفتنه، چرا اینجوریه؟ همشون همینطورن؟ 4520 هم یکی از دوستان داره و منم زیاد باهاش کار کردم همیشه خنکه رو همین حساب 4540 خریدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مبارکه
اول ببین گرافیک ati نصب کردی ؟
اگر نصبه تنظیمات نور صفحه لپتاپ بیار پایین
من خودم ویندوز 8 که نصب کرده بودم همون اوایل وارد شدن به محیط ویندوز با اینکه برنامه خاصی نصب نبود میدیدم چقدر داغ میکنه گفتم شاید ویندوز 8 اینطوریه بعد نصب درایور intel , ati مشکل حل شد
====================
بحث تاچ بد شد دیشب مادرمون واسمون یه لیوان شیر اورده بود هی میگم نمیخوام نمیخوام به زور میخواد بده اخر کمی از شیر ریخت رو تاچ پد اعصابمون خرد کرد سریع خاموش کردیم گرفتیم زیر کولر روشن کردیم دیدیم مشکلی نداره بعد چند دقیقه دیدیم کرسر موس نمیچرخه و خلاصه اعصابمون داغون شد لپتاپ خاموش کردیم گرفتیم خوابیدیم
صبح پاشدیم دیدیم دکمه ها خیلی نرم شده و سشوار گرفتیم و خلاصه با کلی دعا صلوات روشن کردیم دیدیم مشکلی نداره فقط دکمه ها یه مقدار سفت شده ولی کار میکنه
حالا اگر خراب شده بود چقدر باید هزینه الکی میدادیم
خلاصه گفتم که مواظب ریختن اب و مایعات باشید رو لپتاپ و نوشیدنی هم تعارفتون کردن همون دفعه اول قبول کنید![]()
با تشکر
آره درایورهارو نصب کردم خنک تر شدش. اما بازم یکمی داغ میشه در حالت Intel و زمانی هم که رو ATI هست در حد آتیش، چرا اینطوره؟ برای همتون وقتی رو ATI هست اینقدر داغ میشه؟
سلام خدمت همه ی دوستان.
من دلم رو کنده بودم از این لپ تاپ و تا امروز قصد خرید لپتاپ z500لنوو رو داشتم اما اون 2تا مشکل داشت و قابل حل هم نبود(1-باتریش بیشتر از 2ساعت جواب نمیداد و قابلیت جدا کردن از لپتاپ رو هم نداشت2-صفحه لپ تاپش خیلی مثله اینکه بی کیفیته نسبت به لپ تاپای دیگه)
اما این مدل 4540sباز منو طلبید که بیام سمتش.چون 1 مشکل داره و اون هم قابل حله.اون هم مشکل داغیش که میشه با یک کول پد اون رو حل کرد.
دوستان عزیز من میخوام این مدل رو با کانفیگ زیر بگیرم.نظر بدین که آیا ارزش داره یا نه؟(تو رو خدا منصفانه بگید)
cpu:core i7 ram:8gb hdd:750gb vga:2gb ati 7650 ddr5 up to 4
قیمتش:2.560.000
دوستان تورو خدا مشاوره بدین که این مدل رو بگیرم یا نه؟
چرا؟
البته اگه به من باشه که هیچی نمیذارم نصب کنه
همه رو خودم انجام میدم بهتره.
ولی میخوام بدونم دلیل خاصی داره که این حرف رو زدی؟
Last edited by Abdolreza2012; 18-07-2013 at 03:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)