تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 84 از 328 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این تفکر به نظرم خیلی ایده آلیستیه ؛ وبا کمال احترام خیلی نمیشه در مناسبات روز مره ی اجتماعی از این تفکر استفاده کرد مگر اینکه طرف مقابلمون هم ایده آلیست باشه .

دوستان اشاره کردند که برخورد اول خیلی مهمه ؛ چیزی که اکثر ماها در برخورد اول با افراد غریبه سعی میکنیم انجامش بدیم تحلیل رفتار متقابل هست ؛ یعنی از روی رفتار ، حرکات ، گفتار و در نهایت کارایی که انجام نمیده طرف مقابل بفهمیم که جزو کدوم دسته از تیپها قرار میگیره .

نکته ی مهم اینه که همراه داشتن یک شاخه گل به مراتب بسیار بهتر از همراه نداشتن یک شاخه گل هست در برخورد اول /

در مورد مکان هم من کافه نادری رو پیشنهاد میکنم ؛ فضایی کلاسیک و فوق العاده .
    چرا ایده آل هست؟این حرف شما یکم تعجب بر انگیزه.اینکه به ادا و اطوار طرف(چه دختر چه پسر)توجهی نداشته باشی و فقط این مدنظرت باشه که طرز فکر چطوریه؟اخلاقش چطوریه؟یه چه چیزایی تو زندگی اعتقاد داره و به چه چیز هایی اعتقاد نداره و خیلی مسائل بنیادی دیگه کجاش ایده آلیسته؟
    اینکه طرف بخواد با یه شاخه گل بگه که من خوبم طرف هم باهاش زندگی کنه و در زندگی مشترک تازه متوجه بشه که این بابا به هیچ عنوان اون کسی نیست که میخواسته و تمام آرزوها و اهدافشون با هم فرق داره ،این طوری خوبه؟
    برخورد اول خیلی مهمه اما اگر کسی قراره با شاخه گل داشتن یا نداشتن کسی رو انتخاب کنه واقعا براش متاسفم.به شخصه حاضرم طرفم تو زندگی هیچی نداشته باشه اما جفتمون دیدگاه های نزدیک به هم داشته باشیم.بدی ما ایرانی ها اینکه همیشه از روی ظاهر انتخاب میکنیم.شاید طرف گل نخریده،لباس شیک نداره بپوشه اما وقتی باهاش حرف میزنی از همنیشینی با طرف لذت میبری و کیف میکنی که مثلا بگی این آقا یا خانوم همسر منه.این میشه مصداق همون شعری که گفتم.از این دست موارد زیاد بودن که میگم

بعضی از دوستان گفتن که متاهل ها پخته تر هستند و غیره که من این حرف رو هم با اجازتون قبول ندارم.یعنی اینکه بگیم همه متاهل ها از همه مجردها پخته تر هستند حرف کاملا خنده داریه.
    شاید یکی از معیار های پختگی ازدواج باشه اما همش نیست

به هر حال هر تصمیمی که شما بگیری متینه و انتخاب کننده نهایی خودت هستی.هر کسی هم نظری داره و دوستان نظراتشونو خدمتتون عرض کردن.منم سعی کردم که با مثال و منطق (البته مهندسی که فکر میکنم شیوه بسیار خوبیه در اکثر زمینه ها) دلیل نخریدن هدیه رو در شرایط شما رو بگم.
    اما اینم بگم که اگه نظر ایشون نسبت به شما بعد از این جلسه مثبت بود(من هنوز هم فکر میکنم نظر ایشون نسبت به شما معلوم نیست) حتما در جلسات بعدی خرید گل و در آینده خرید کادو فراموش نشه.مخصوصا در روزهایی که طرف اصلا انتظار خرید کادو یا یه شاخه گل ناقابل رو از شما نداره
    اصولا خانوما بسیار انسان های پیچیده ایی هستن و به نظر من یکی از تفاوت های بزرگشون با مردا اینکه هیچ وقت رو بازی نمیکنن.سیستم به در میگن که دیوار بشنوه بازی میکنن.حواست جمع این چیزا باشه
    گاهی یه خسته نباشید ساده از طرف شما در وقت خودش به خانومت به اندازه یه دنیا برای طرف ارزش داشته باشه و عشقش نسبت به شما چندین برابر باشه

محتوای مخفی: یکم تعریف از خود :دی 
    من ازدواج کنم فکر کنم خانومم به کسه دیگه ایی حتی فکر هم نکنه(ببین من چه آدم شاخیم)
    Last edited by sms11; 24-12-2012 at 23:04.

2. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

برخورد اول خیلی مهمه اما اگر کسی قراره با شاخه گل داشتن یا نداشتن کسی رو انتخاب کنه واقعا براش متاسفم
    کاملا تایید میشه .... صاف ساده برو جلو بدون هیچ تشریفاتی ... بعدا به وقتش اینقدر باید گل بخری که عاصی شی

4. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببینید اینکه ما وارد متر و معیار های طرف مقابل این دوستمون بشیم کمکی به تاپیک و موضوعش نمیکنه ؛ استارتر تاپیک صرفا دو سوال مطرح کردن که :

حالا سوالي که من رو درگير خودش کرده اينه که آيا براي اين جلسه بهتره (و يا بايد و يا نبايد) هديه اي براي خانم تهيه کنم، اگر بله، پيشنهادتون چيه؟
    در ضمن به نظر شما براي يک چنين ديداري کافي شاپ جاي مناسبي هست و يا پيشنهاد بهتري داريد؟
    حالا اینکه ما صحبت کنیم راجع به اینکه انتخابی که بر اساس هدیه گرفتن باشه و دست خالی رفتنی که منجر به نظر منفی باشه اصلا بدرد نمیخوره و ... به نظرم کمکی به کسی نخواهد کرد .

من مشخصا یک سوال دارم و یا سوال دوستمون رو به نحو دیگه ای میپرسم :

با یک شاخه گل رفتن سر همچین قراری بهتره یا بدون شاخه گل رفتن ؟

به نظرم مبادی آداب بودن بد نیست خیلی ، فارغ از اینکه بخوایم حسابگری کنیم در این زمینه که چشم طرف به هدیه گرفتن ما نیست یا هست ...

6. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

من خودم به عنوان یک خانم برخورد همسرم روز اول حتی نوع گلش جایی که برای صحبت رفتیم خیلی مهم بود.به نظر من این ها همه یه بخشی از شخصیت ادم هاست.مقدار و قیمت گل برای من مهم نبود.ولی همین که گل باشه و انقدر طرف سلیقه داشته باشه که بده یه گل فروش تزئینش کنه برای من اهمیت داشت.من شخصا به گلی که تزئین نشده میگم طرف از باغچه کنده
    کادو برای روز اول اصلا مناسب نیست چون باعث میشه طرف فکر کنه شما یه خرده هول هستید (ببخشید رک گفتم)
    جایی که برای صحبت می روید هم به نظر من اصلا پارک نروید.چون این روزها هوا حساب کتاب نداره.یا خیلی سرده.یا الوده است.یا یهو سر ظهر گرم میشه.بهتره یک کافی شاپ قرار بذارید.حتی به نظر من از قبل خودتون تنهاییبه اون کافی شاپ بروید و یه قهوه ای کافه گلاسه ای چیزی بخورید ببینید کیفیت مواد انجا مقدار سر و صدا و... چه جوریه.اینجوری خیالتان از بابت جایی که می روید راحت هست.وگرنه ممکنه برای اولین بار با خانم بروید و مثلا ببینید اصلا نمیشه حرف زد.بخواهید بیایید بیرون باران هم بگیره خلاصه کل روزتون خراب میشه

در هر حال من قصد تحمیل عقایدم رو نداشتم.فقط نظرم رو به عنوان یک خانم مطرح کردم

8. 11 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببینید اینکه ما وارد متر و معیار های طرف مقابل این دوستمون بشیم کمکی به تاپیک و موضوعش نمیکنه ؛ استارتر تاپیک صرفا دو سوال مطرح کردن که :
    حالا اینکه ما صحبت کنیم راجع به اینکه انتخابی که بر اساس هدیه گرفتن باشه و دست خالی رفتنی که منجر به نظر منفی باشه اصلا بدرد نمیخوره و ... به نظرم کمکی به کسی نخواهد کرد .
    به نظرم مبادی آداب بودن بد نیست خیلی ، فارغ از اینکه بخوایم حسابگری کنیم در این زمینه که چشم طرف به هدیه گرفتن ما نیست یا هست ...
    آقا Soroush دستت درد نکنه . تاپیک داشت به زد و خورد و دعوا کشیده میشد . بیا شما به عنوان بزرگتر و من هم به عنوان مادر بچه ها ! اینا رو یه کم آروم کنیم !
    دوست عزیز sms11 شما هم حرف من رو اشتباه متوجه شدید . منظور من این نبود که چون متاهلم پس پیشنهادم بهتره و پخته تره . منظورم این بود که با تجربه ام از روی حرفای دوستان میتونم حدس بزنم ( نه به صورت قطعی ! ) که مجردند یا متاهل . همین ( خواهشا سر این دیگه دعوا راه نندازیم . حوصله ندارم )
    همون طور که Soroush جان گفت معیارهای این کار رو بی خیال ! فقط بگین بخره یا نخره ! کجا برن ؟ کجا نرن ؟
    یه نکته هم من ( باز هم با تکیه بر تجربه خودم میگم ) دوباره به نظرم رسید که آقای استارتر ( دیگه اسمت همین شد ! ) با اینکه توی کلیپ ها و کارت پستال های عاشقونه یه گل رز هست ولی مطمئن باش یه دسته گل که حداقل 4-5 شاخه داشته باشه خانما رو بیشتر خوشحال میکنه . البته بعدا بین هر چند دفعه یه بار یه تک شاخه بگیری صفای خودش رو داره . در کل برای دفعه اول پیشنهادم بیشتر از یه شاخه هست .
    بای بای

10. 2 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز پس من از صفحه اول دارم چی میگم.منم دقیقا جواب این سوال ایشون رو با دلیل منطق دادم دیگه.شما متن صحبت های منو فکر کنم نخوندی
    من خودم به عنوان یک خانم برخورد همسرم روز اول حتی نوع گلش جایی که برای صحبت رفتیم خیلی مهم بود.به نظر من این ها همه یه بخشی از شخصیت ادم هاست.مقدار و قیمت گل برای من مهم نبود.ولی همین که گل باشه و انقدر طرف سلیقه داشته باشه که بده یه گل فروش تزئینش کنه برای من اهمیت داشت.من شخصا به گلی که تزئین نشده میگم طرف از باغچه کنده
    [حذف شد]
    این به نظرم خوب نیست

درضمن یوزرتونم جالبه.هم از نظر اسمی که گذاشتید هم از نظر اینکه شما خانم هستید
    Last edited by Ezel; 25-12-2012 at 12:45. دليل: عدم رعایت احترام لازم

12. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوست عزیز پس من از صفحه اول دارم چی میگم.منم دقیقا جواب این سوال ایشون رو با دلیل منطق دادم دیگه.شما متن صحبت های منو فکر کنم نخوندی

[حذف شد]
    این به نظرم خوب نیست

درضمن یوزرتونم جالبه.هم از نظر اسمی که گذاشتید هم از نظر اینکه شما خانم هستید
    حالا خوبه ملانصرالدین عزیز خط اخر پستشون گفتن نظر شخصیشونه اونوقت الان شما میخوای با تحلیل ایشون احیانا به چه نتیجه ای برسید؟
    در کمال احترام خیلی خیلی بنظرم استارتر تاپیک میتونن روی نظرات خانوما حساب کنن!
    مگه نمیگید خانوما پیچیدن؟
    من خیالتون رو راحت کنم از 10تا خانم 9نفرشون موافق با گل و هدیه هستند و خواهند بود
    حالا شما یا دیگران مطلوب بودن این کار رو به هرحسابی که دوست داشتی بزار!!!
    Last edited by Ezel; 25-12-2012 at 12:46. دليل: حذف بخش نقل قول گرفته شده از پست اصلی

14. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزيز، خدايي نکرده با اين سوال ما بين شما کدورتي پيش نياد که اونوقت من خيلي شرمنده ميشم!
    تا اينجا که نظر اکثريت دوستان اينطور بوده که حداقل بايد گل بگيرم (البته با احترام به نظر دوستاني که مخالف هستند)، در مورد محل ملاقات هم يکي از دوستان مجموعه کاخ موزه سعدآباد رو پيشنهاد دادن که ظاهراً رستوران و کافي شاپ هم داره، به نظر انتخاب خوبي مياد، البته اينطور که از پيش بيني هاي هواشناسي معلوم شده ظاهراً جمعه هم هوا آفتابي خواهد بود و با اين حساب ميشه رو قدم زدن در محوطه هم حساب کرد. البته باز هم اگر محل بهتري به ذهن دوستان با تجربه ميرسه ما رو در جريان قرار بدن.
    باز هم تشکر مي کنم که راهنمايي مي فرماييد.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

حالا سوالي که من رو درگير خودش کرده اينه که آيا براي اين جلسه بهتره (و يا بايد و يا نبايد) هديه اي براي خانم تهيه کنم، اگر بله، پيشنهادتون چيه؟
    در ضمن به نظر شما براي يک چنين ديداري کافي شاپ جاي مناسبي هست و يا پيشنهاد بهتري داريد؟

مثل اینکه من دیر رسیدم ولی حالا نظرم رو میگم راستش نمیدونم این دوستمون بالاخره چی کار کردن و رفتن سر قرار یا نه ولی خلاصه در مورد اون دو تا سوال که پرسیده بودی :

دوست عزیز خرید یک شاخه گل یا نخریدنش زیاد مهم نیست و مهم تر از اون قرار نیستش که یک شاخه گل آنچنان تغییری رو توی انتخاب همسرتون از نظر شما یا برعکس انتخاب شما از نظر ایشون برای یک عمر زندگی بزاره نمیخواد یه دسته گل بخری (نظر شخصی) اگر قرار بر این باشه که محبت شما رو و یا توجهتون رو به طرف مقابل برسونه یک شاخه گل هم کافیه مهم نفس عمل هستش حالا به اینجا میرسیم با فرض اینکه این رابطه به جایی هم نرسه مگه یه شاخه گل چنده ؟ 5 هزار تومن ؟ این میتونه مهم باشه ... ؟ در حالی که خیلی ها در مورد خیلی رابطه هایی که چندان اهمیتی هم نداره و از ابتدا انتهاش مشخصه خرج های آنچنانی میکنند ... در مورد رابطه شما که حداقل نیت شروع رابطه مشخصه و ازدواج هست دیگه به سلامتی پس دیگه بردن یک شاخه گل اونم به نشونه ابراز محبت و البته در جلسه اول چه اشکالی داره ؟

و اگر بحث سر این هستش که کسی که میخواد انتخابتون کنه بدون شاخه گلی هم انتخابتون میکنه نکنه مهم اینه که شما سعی کن به شناخت بهتری از طرف مقابلت برسی از راه های مختلف و متوجه این بشی که چقدر شما براش مهمی و برعکس وگرنه اگر قرار باشه یک شاخه گل باعث تغییر در انتخاب بشه که دیگه ...

و اگر این رابطه با نیت دوستی هایی بود که از ابتدا انتهاش مشخص بود من صد در صد میگفتم که لازم نیست چیزی بخری

برای محل ملاقات هم ببینید که کجا راحتر هستید هم شما و هم ایشون مثلا کافی شاپ و یا رستوران به نظر من شلوغه و شاید به راحتی نتونید با هم صحبت کنید من خودم پارک رو ترجیح میدادم یه پارک خلوت که توی اون چند ساعتی که اونجا هستید بتونید اکثر سوالاتون رو بکنید و مهمتر از همه اینا :

سعی کنید خودتون باشید و صادق و البته کار سختر اینکه سعی کنید طرف رو با انواع سوال ها بهتر بشناسید آخه دوست عزیز بلا نسبت شما و این جمع آدم ها این روز ها همه نقاب دارن

به هر حال امیدوارم موفق باشید و نتیجه رو هم به ما بگید تا درس عبرتی باشه برای آیندگان

راستی اگر رفتین پارک مواظب گشت هم باشید

17. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قبلاً عرض کردم که خانم مد نظر ما از اقوام هستند و همديگرو ار قبل مي شناختيم (البته تا حدودي)، در حال حاضر هم اين قرار ملاقات به خواست سرکار خانم هست و خانواده ها هم در جريان هستند. نکته بعد هم اين هست که از شواهد مشخص شده که خانواده ايشون با اين وصلت موافق هستند و نظر خود خانم هم مثبته و حالا اين پيشنهاد بيرون رفتن هم بيشتر براي صحبت هاي تکميلي هست. با اين حال و بعد از چند صفحه نظرات همه دوستان گرامي نظر بنده فعلاً اين هست که حداقل چند شاخه گل بگيرم و هديه و اينطور چيزا باشه براي دفعات بعد.
    بهرحال فعلاً تا جمعه چند روز فرصت باقيست و من هم هنوز در مورد محل ملاقات به نتيجه نهايي نرسيدم و دارم سبک سنگين مي کنم. با توجه به صحبت هاي برخي از دوستان ميشه به اين نتيجه رسيد که کافي شاپ جاي خوبي براي صحبت کردن زياد نيست و بايد جايي باشه که بازتر باشه.
    حالا بايد باز هم در موردش فکر کنم.

19. این کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •