چرا ایده آل هست؟این حرف شما یکم تعجب بر انگیزه.اینکه به ادا و اطوار طرف(چه دختر چه پسر)توجهی نداشته باشی و فقط این مدنظرت باشه که طرز فکر چطوریه؟اخلاقش چطوریه؟یه چه چیزایی تو زندگی اعتقاد داره و به چه چیز هایی اعتقاد نداره و خیلی مسائل بنیادی دیگه کجاش ایده آلیسته؟
اینکه طرف بخواد با یه شاخه گل بگه که من خوبم طرف هم باهاش زندگی کنه و در زندگی مشترک تازه متوجه بشه که این بابا به هیچ عنوان اون کسی نیست که میخواسته و تمام آرزوها و اهدافشون با هم فرق داره ،این طوری خوبه؟
برخورد اول خیلی مهمه اما اگر کسی قراره با شاخه گل داشتن یا نداشتن کسی رو انتخاب کنه واقعا براش متاسفم.به شخصه حاضرم طرفم تو زندگی هیچی نداشته باشه اما جفتمون دیدگاه های نزدیک به هم داشته باشیم.بدی ما ایرانی ها اینکه همیشه از روی ظاهر انتخاب میکنیم.شاید طرف گل نخریده،لباس شیک نداره بپوشه اما وقتی باهاش حرف میزنی از همنیشینی با طرف لذت میبری و کیف میکنی که مثلا بگی این آقا یا خانوم همسر منه.این میشه مصداق همون شعری که گفتم.از این دست موارد زیاد بودن که میگم
بعضی از دوستان گفتن که متاهل ها پخته تر هستند و غیره که من این حرف رو هم با اجازتون قبول ندارم.یعنی اینکه بگیم همه متاهل ها از همه مجردها پخته تر هستند حرف کاملا خنده داریه.
شاید یکی از معیار های پختگی ازدواج باشه اما همش نیست
به هر حال هر تصمیمی که شما بگیری متینه و انتخاب کننده نهایی خودت هستی.هر کسی هم نظری داره و دوستان نظراتشونو خدمتتون عرض کردن.منم سعی کردم که با مثال و منطق (البته مهندسی که فکر میکنم شیوه بسیار خوبیه در اکثر زمینه ها) دلیل نخریدن هدیه رو در شرایط شما رو بگم.
اما اینم بگم که اگه نظر ایشون نسبت به شما بعد از این جلسه مثبت بود(من هنوز هم فکر میکنم نظر ایشون نسبت به شما معلوم نیست) حتما در جلسات بعدی خرید گل و در آینده خرید کادو فراموش نشه.مخصوصا در روزهایی که طرف اصلا انتظار خرید کادو یا یه شاخه گل ناقابل رو از شما نداره
اصولا خانوما بسیار انسان های پیچیده ایی هستن و به نظر من یکی از تفاوت های بزرگشون با مردا اینکه هیچ وقت رو بازی نمیکنن.سیستم به در میگن که دیوار بشنوه بازی میکنن.حواست جمع این چیزا باشه
گاهی یه خسته نباشید ساده از طرف شما در وقت خودش به خانومت به اندازه یه دنیا برای طرف ارزش داشته باشه و عشقش نسبت به شما چندین برابر باشه
محتوای مخفی: یکم تعریف از خود :دی