تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 720 اولاول ... 347480818283848586878894134184584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من ديروز از بانه قيمت 42 اينچ پلاسمای v20 رو گرفتم. 950 هزار تومان!فروشنده هم همه چيز که آکبند باشه و اصلی تأييد کرده.پول هم 100 تومان بايد ريخت به حساب ايشون و 60 تومان هم هزينه کرايه ميشه تا تهران.ميخوام تا دوشنبه سفارشم رو بدم به فروشنده.
    حالا به نظرتون دليل خاصی نمياد که چرا انقد ارزون هست؟من که هرچی به ذهنم رسيد از طرف پرسيدم.
    راستی رنگ قاب v20 چی هست؟نقره ايی يا خاکستری
    شاد باشيد

سامی خان

والا به نظر من که قیمتت از بس خوبه، عجیبه... من بانه رو زیر و رو کردم (تلفنی البته) اما زیر 1250 پیدا نکردم. چون پست شما دو هفته ای ازش می گذره، تا الان باید تی وی رو دریافت و تست کرده باشی.... ممنون می شم من رو هم از نتیجه بی خبر نگذاری... اگر همه چیش مرتبه، لطفا شماره این مغازه رو واسه من هم پ خ کن... ببینیم قضیه چیه؟؟

2. این کاربر از Schahab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با کابل HDMI ورژن 1.4 گویا هنوز در بازار باب نشده است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان مدل 50 اینچ تو بانه موجوده؟ میشه لطف کنین شماره یه فروشنده معتبر رو تو بانه pm کنید
    ممنون
    والا منم دنبال v20 50 اینچ هستم
    اگه منو راهنمایی کنید که تو بانه هست یا نه خیلی ممنون میشم
    اینجا قیمتش 2.450.000 هست با 15 ماه گارانتی
    می خوام ببینم اگه قیمت بانه با اینجا زیاد فرق داره بپرم برم از اونجا بگیرم
    یه گردشیم کرده باشیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    منم میخام وی 20 بخرم میشه آدرس و تلفن فروشگاه بانه رو برام پ خ بفرستين!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سامی خان

والا به نظر من که قیمتت از بس خوبه، عجیبه... من بانه رو زیر و رو کردم (تلفنی البته) اما زیر 1250 پیدا نکردم. چون پست شما دو هفته ای ازش می گذره، تا الان باید تی وی رو دریافت و تست کرده باشی.... ممنون می شم من رو هم از نتیجه بی خبر نگذاری... اگر همه چیش مرتبه، لطفا شماره این مغازه رو واسه من هم پ خ کن... ببینیم قضیه چیه؟؟
    این قیمت مال U20 هست عزیز!! منم سئوال کردم اینا(بانه ایها) زبونشون u , v رو مثه هم میگن!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سامی خان

سلام دوست عزيز
    من وقتی پيگيری کردم،فروشنده به من گفت که اشتباه بوده قيمتی که داده، چون قيمت رو از کس ديگه اي ميگرفته!طرفش قيمت U20 ميداده!
    متأسفانه من تهيه نکردم هنوز،چون چند روزی که تعطيل بود عيد قربان،قيمتها رفتن بالا!و الان همون فروشنده که به من قبل از عيد 1.210.000 قيمت داده بود،الان ميگه 1.270.000!به همين دليل چون قيمت 1.210.000 رو ديدم،دلم نمياد حتی 60 هزار تومان بيشتر بدم(يه کم خصيص بازی دارم در ميارم)منتظرم که باز هم قيمت بياد پايين.
    باز هم اگه دوست داشتی که باهاش تماس بگيری،بگو تا شماره و سايتش رو برات بفرستم
    شاد و پيروز باشی

داره خودمونی میشه abcdwxyz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بر همه دوستان.
    1_آیا V20 قابلیت ضبط روی حافظه جانبی داره ؟
    2_اگه جای این سوال اینجا نیست ببخشید چون خیلی با انجمنها و تاپیکها آشنا نیستم . اگه میشه همینجا دوستان جواب بدن اگه هم نه بگن تو کجا عنوان کنم .من تا چند روز پیش میخواستم مدل جدید 4 رنگ شارپ بگیرم ولی حالا میبینم تو اینترنت همه دارن از V20 تعریف میکنند . اگه کسی از دوستان هر دوی این دو تا رو از نزدیک امتحان کرده خیال ما رو راحت کنه بگه کدومشون ؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام بر همه دوستان.
    1_آیا V20 قابلیت ضبط روی حافظه جانبی داره ؟
    2_اگه جای این سوال اینجا نیست ببخشید چون خیلی با انجمنها و تاپیکها آشنا نیستم . اگه میشه همینجا دوستان جواب بدن اگه هم نه بگن تو کجا عنوان کنم .من تا چند روز پیش میخواستم مدل جدید 4 رنگ شارپ بگیرم ولی حالا میبینم تو اینترنت همه دارن از V20 تعریف میکنند . اگه کسی از دوستان هر دوی این دو تا رو از نزدیک امتحان کرده خیال ما رو راحت کنه بگه کدومشون ؟
    نه دوست عزیز، چنین قابلیتی حداقل توی مدل های آسیایی نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام
    دو سئوال درباره V20 داشتم :
    1) آیا mode خاصی در تنظیمات تصویر وجود دارد که تصویر قطع باشد و فقط صدا از بلندگو ها شنیده شود ؟
    2) آیا امکان نصب بر روی دیوار وجود دارد ؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    من وقتی پيگيری کردم،فروشنده به من گفت که اشتباه بوده قيمتی که داده، چون قيمت رو از کس ديگه اي ميگرفته!طرفش قيمت U20 ميداده!
    متأسفانه من تهيه نکردم هنوز،چون چند روزی که تعطيل بود عيد قربان،قيمتها رفتن بالا!و الان همون فروشنده که به من قبل از عيد 1.210.000 قيمت داده بود،الان ميگه 1.270.000!به همين دليل چون قيمت 1.210.000 رو ديدم،دلم نمياد حتی 60 هزار تومان بيشتر بدم(يه کم خصيص بازی دارم در ميارم)منتظرم که باز هم قيمت بياد پايين.
    باز هم اگه دوست داشتی که باهاش تماس بگيری،بگو تا شماره و سايتش رو برات بفرستم
    شاد و پيروز باشی
    sami جان اگه امکان داره pm خصوصی کن برا من هم تلفن و هم سایت و هم اگه اسمه طرف میدونی
    من میخوام حضوری برم تست کنم بخرم
    اینجوری میتونم برا 2 ..3 نفرم تست کنم بگم بفرسته براشون
    حضوری برم فکر کنم یه تخفیف کوچول موچولم میشه گرفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •