باورتون میشه از most wanted قبلی تا الان دیگه من بازی نکرده بودم nfs
این سری واقعا جالب بود از هر لحاظ ولی بوگاتی اصلا باهاش حال نکردم
خوب نبود ولی از همه بهتر از همه لحاظ پاگانی بود.....
باورتون میشه از most wanted قبلی تا الان دیگه من بازی نکرده بودم nfs
این سری واقعا جالب بود از هر لحاظ ولی بوگاتی اصلا باهاش حال نکردم
خوب نبود ولی از همه بهتر از همه لحاظ پاگانی بود.....
هندلینگ که عالیه ! شما اگر Run رو بازی میکردید چی میگفتید ؟ هندلینگ دقیقا مثل Hot Pursuit هست با این تفاوت که بسته به تیونینگ ماشین بهتر و یا بدتر میشه . هر ماشینی هم هندلینگش با بقیه فرق داره و باید دستتون بیاد .
من 2 تا ماشین اولو با بوگاتی ازاد کردم
بدون اینکه تیونینگ بالا ببرم
حتی نیترو
الان حدود 5 میل sp دارم
بوگاتی لا مصب خدای سرعته
خداییش تو run خیلی هندلینگ افتضاح بود
اصلا نمیشد ماشینو کج کرد![]()
خوب اگه شبیه hot p هست پس باید محیطشم شبیه اون میبود.
ولی اگه میخواست تو شهر باشه باید از یه هندلیک دیگه(مثلا bo:paradise) استفاده میکرد.(ولی به نظر من hp خیلی بهتر بود)
شما هم نمیخواد سنگ بازی رو به سینه بزنی.بازی من و تو که نیست.![]()
این mrussia b2 هم ماشین خیلی عالیه..البته تا اینجا که من بازی کردم ( موست وانتد 3 رو ناک اوت کردم ) بهترین ماشین بوده به نظرم ولی حتما ماشینهای بهتر زیاده...
خیلی لذت بردم از این نسخه..بر خلاف چیزی که همه میگن شبیه نسخه ی قبلی ( mw 2005 ) نیست من فکر میکنم شباهت هایی داره..مثلا شتاب و سرعت و هندلینگ ماشینا به
مرور زمان زیاد میشه و اول کار سرعت اکثر ماشینا تقریبا پایینه...
.
یا تعقیب و گریز با پلیس ، سد راه کردنها و یه سری از مسیرها و جاده هاش منو خیلی یاده نسخه قبلی انداخت....
.
از نسخه قبلی بگذریم به نظرم این نسخه تنوع مسیر بسیار عالی داره و انصافا گرافیک بسیار خوبی داره...یکم مشکل لگ داره که احتمال زیاد با پچ کاملا بر طرف میشه..
هندلینگ ابتدای کار برام خیلی سخت بود ولی از همون اول مطمئن بودم خیلی زود بهش عادت میکنم..االان مشکلی با هندلینگش ندارم...
.
در کل بازی انتظاراتم رو تا حد زیادی بر طرف کرده و به همه پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنن..
the run بهترین بود
کی همچین حرفی زده ؟ کی گفته باید محیطش هم همون طوری میبود ؟ انجین یکیه - هندلینگ یکیه . خیلی هم خوبه .
من نمیدونم ایرانی جماعت چرا تا یک کسی از یک چیزی تعریف میکنه فوری برچسب سنگ به سینه زدن و ... میزنند ! واللا
گرافیک بازی میتونست بهتر باشه ولی به مراتب گیم پلی و هندلینگ ماشین ها از hp بهتر هست چون مثل عروسک ماشین ها دریفت نمیزنن و به نظرم هندلینگ بهتر از hp کار شده ونوعی هیجان ایجاد میکنه ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)