تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 197 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آزموده را ازمودن خطاست این اقا یک بار امتحان خودش تو پرسپولیس پس داده یکی از پر مهره ترین تیمهای پرسپولیس در لیگ برتر دستش بود و نتایج خیلی بدی کسب کرد من که بعید میدونم با اضافه شدن این اقا به کادر فنی پرسپولیس بتونه چیزی به بار فنی تیم اضافه کنه من که اصلن حس خوبی نسبت به این آدم ندارم اوردنش فقط پول هدر دادنه
    Last edited by clau; 31-12-2012 at 21:46.

2. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اول از همه : تیم باز هم متفاوت و روونتر بود نسبت به ژوزه ولی هنوز مشکل توپ داری هنوز توی هافبکا مونده . قیاس نمیشه کرد با تیمای اروپایی ولی تیم نشون میده میخواد یه کارایی بکنه توی حمله ( همون نمایش تاکتیک هجومی ) ولی بین گل اول تا دوم پاسهایی که از کریمی و حقیقی برا تغذیه مهاجما داده میشد اکثرا یا به اوت دستی رفت یا رفت واسه دفاع حریف . بابرنامه تریم چون روحیه از دست رفته برگشته ولی هنوز تیم برا تیم شدن کار داره . اگه بخوایم آسیایی شیم کریمی و میونه میدونیم باید شش دانگ تر باشه . تیم خوب شده و ایشاا... بازیای بهتری از تیم ببینیم .

با دیدن نود امشب : فرق مدیر عامل فوتبالی و سیا.. همینه !!! کسی که دم از کم کردن میزنه به همه بهتره به طلبکارا و بازیکنای قبلی که طلب دارن میکرد تا دعای قبلیا پشت سر تیم باشه نه ناله نفرینشون .

نود شده آفت فوتبال و امثالهم شدن ژان والژانای فوتبال ! برای یه نیم فصل اینهمه پول کسی ای رو دادن که جلوی تیم سابقش خنثی ترین بازیش رو انجام داد !! حقیقی بازیکن خوبی بود ولی اینقدر ارزش نداشت !

کارای زیرساختی ای انجام شده که لزوم نمیبینه به کسی بگه : کلآ هوادار منتظر روشن شدن همین قضیه هستن که دلیلی نمیبینه بگه اونوقت !!؟؟

عادت کردیم تا کسی براش بیماری حائل میشه چشمون به خبری باشه که کریمی و باقی بزرگای تیم برن دنبال کاراشون الا سران باشگاه که به راحتی بریز بپاش میکنن و اهمیتی به بازیکنای قدیمی و اسطوره های باشگاه نمیدن . برنامه قبلتر نود وقتی جباری و سرطلایی فوتبال رو آوردن باعث شرم تیم نبود ؟! به همین سادگی از داشته هامون چشم پوشی میکنیم . ادعای کمگری و علی وارزندگی داریم بهتر بود که اینقدر توی برنامه زنده نگیم من به این حال کردم کمک کنم با اینکه میدونستم بازیکن آزاد میشه یا به گهر کمک کردم ... مرد بودی حق الناس کسایی که از قبل طلب دارن رو میدادی

........................

بگوویچ به درد تیمای پایه میخوره . روحیاتش با جوونا اخت داره نه بزرگسالا . اگه توی فولاد موفق نشون داد بعضآ واسه تفاوت سن و نبود باند فوتبالیه ! کمک گر تیم نمیتونه باشه . آوردنش به تیمای پایه باعث میشه بازیکن سازی رو خودمون انجام بدیم و مجبور نشیم که چشمون دنبال ستاره های دیگه باشه

4. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

رویانیان چه گرد و خاکی کرد تو نود
    عادل همینطور مونده بود
    حق داشت رویانیان هر کی از راه میرسه میاد میگه پرسپولیس فلان قدر خرج میکنه و از این حرفا
    بقیه تیما خیلی بیشتر از پرسپولیس خرج میکنن ولی چون خالی بندی زیاد میکنن مدیر عامل هاشون و هزار دوز و کلک میزنن کسی نیست چیزی بگه ولی رویانیان راستشو میگه این میشه
    خلاصه امشب ارادتم به رویانیان بیشتر شد از معدود دولتی هاست که خوشم میاد ازش
    Last edited by Greedy; 01-01-2013 at 01:09.

6. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ایول سردار خیلی عالی صحبت کرد
    از روزی که برنامه منحوس نود تاسیس شده پرسپولیس و استقلال تضعیف شدن چون شخص کثیف فردوسی پور همش این دو تیم رو کوبونده

آقای فردوسی پور موزی نمیاد بگه سپاهان چقدر خرج گرده نمیاد بگه مس چرا 4 تا مربی اخراج کرده

همش داره برای این دو تیم پرطرفدار و مردمی حاشیه درست میکنه چون نمیخواد این دو تا تیم قوی باشن
    چرا تراکتور رو با این همه خرج میلیونی و سرباز زوری کردن جوونا زیر سوال ببره

واقعا سواله برای من

باید بریم از مدیرعامل زحمتکشمون حمایت کنیم با حمایت وحشتناک کم کم 50 هزارنفری حمایت کنیم

8. 4 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دم سردار گرم

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظر من به قوله شما سردار اصلا هم کاره خوبی نکرد خیلی بد صحبت کرد و شخصیت خودشو نشون داد
    میتونست مثله همیشه بیاد و زیر همه چی بزنه نیاز نبود که اونجوری صحبت کنه
    بعد اگه 1 میلیارد داده باشه تعجب داره دیگه چه خبره اگه پوله خودشم باشه همین جوری خرج میکنه

11. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من اگه یه مدیر عامل تو این سالها اومده باشه پرسپولیس باهاش حال کرده باشم اونم فقط سردار رویانیان بوده
    برای چی کار بدی کرد چرا عادل هیچوقت نمیره گیر بده بدونه قرارداد خلعتبری با تیم سپاهان چقد بوده یا سال قبل که برونو سزار نیم فصل اومد سپاهان چقد بهش دادن حتمن اونجا سقف قرارداد رعایت کرده بودن این پولی که امسال پرسپولیس خرج کرد در برابر خرجهایی که تیمهای اصفهانی تو این سالهای اخیر کردن پول خوردم حساب نمیاد داداش - از همون اول گیر داده به رقم قرارداد مانویل خوزه چرا یکبار تو برنامش مبلغ قرارداد سرمربی پرتغالی تراکتور نپرسیده بدونه چقد بهش دادن
    Last edited by clau; 01-01-2013 at 01:47.

13. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

12

به نظر من به قوله شما سردار اصلا هم کاره خوبی نکرد خیلی بد صحبت کرد و شخصیت خودشو نشون داد
    میتونست مثله همیشه بیاد و زیر همه چی بزنه نیاز نبود که اونجوری صحبت کنه
    بعد اگه 1 میلیارد داده باشه تعجب داره دیگه چه خبره اگه پوله خودشم باشه همین جوری خرج میکنه

دوست عزیز تو 1 سال بهت بگن دزد یک سال بهت بگن پوله ملت رو میخوری یک سال هرچی دوس داشتن بهت بگن چکار میکنی ؟؟؟

من خودم جای سردار بودم خودکشی میکردم اینقدر واسم حرف در میاوردن

سردار بهترین کارو کرد هیچکس دستش به پول ملت نمیرسه که سردار برسه

همیشه از ته دل ارزو میکنم سردار سالهای سال بمونه دقیقا همون کارایی که تو اروپا میکنن داره تو پرسپولیس کم کم داره میکنه

دمت گرم سردار با غیرت شما چرا نوکر ما باشی ما نوکرتیم

15. 2 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رویانیان چه گرد و خاکی کرد تو نود
    عادل همینطور مونده بود
    حق داشت رویانیان هر کی از راه میرسه میاد میگه پرسپولیس فلان قدر خرج میکنه و از این حرفا ؟؟؟
    بقیه تیما خیلی بیشتر از پرسپولیس خرج میکنن ولی چون خالی بندی زیاد میکنن مدیر عامل هاشون و هزار دوز و کلک میزنن کسی نیست چیزی بگه ولی رویانیان راستشو میگه این میشه
    خلاصه امشب ارادتم به رویانیان بیشتر شد از معدود دولتی هاست که خوشم میاد ازش ؟؟؟
    من اگه یه مدیر عامل تو این سالها اومده باشه پرسپولیس باهاش حال کرده باشم اونم فقط سردار رویانیان بوده ؟؟؟
    برای چی کار بدی کرد چرا عادل هیچوقت نمیره گیر بده بدونه قرارداد خلعتبری با تیم سپاهان چقد بوده یا سال قبل که برونو سزار نیم فصل اومد سپاهان چقد بهش دادن حتمن اونجا سقف قرارداد رعایت کرده بودن این پولی که امسال پرسپولیس خرج کرد در برابر خرجهایی که تیمهای اصفهانی تو این سالهای اخیر کردن ؟؟؟پول خوردم حساب نمیاد داداش - از همون اول گیر داده به رقم قرارداد مانویل خوزه چرا یکبار تو برنامش مبلغ قرارداد سرمربی پرتغالی تراکتور نپرسیده بدونه چقد بهش دادن
    ایول سردار خیلی عالی صحبت کرد
    از روزی که برنامه منحوس نود تاسیس شده پرسپولیس و استقلال تضعیف شدن چون شخص کثیف فردوسی پور همش این دو تیم رو کوبونده

؟؟؟
    آقای فردوسی پور موزی نمیاد بگه سپاهان چقدر خرج گرده نمیاد بگه مس چرا 4 تا مربی اخراج کرده
    ؟؟؟
    همش داره برای این دو تیم پرطرفدار و مردمی حاشیه درست میکنه چون نمیخواد این دو تا تیم قوی باشن
    چرا تراکتور رو با این همه خرج میلیونی و سرباز زوری کردن جوونا زیر سوال ببره
    ؟؟؟
    واقعا سواله برای من

باید بریم از مدیرعامل زحمتکشمون حمایت کنیم با حمایت وحشتناک کم کم 50 هزارنفری
    ؟؟؟حمایت کنیم
    اونوقت دلیل نگفتن اینکه پولا از کجا اومده چیه ؟ تیم خلاصه پول داره یا نه ؟ چرا طلب طلبکارا داده نشد اگه داره ؟ اگه نداره کمک به تیمای دیگه صرف اینکه سردار به هم خدمتیاش داره از بغل تیم پرسپولیس حال میده و کجاش به نفع تیم ماست !!!!!! چیه ؟؟

برنامه منحوس نود با ذکر منبع صحبت کرده : دوستانی که بی منبع و بدون سند صحبت میکنن لطف کنن اسناد حرفاشون رو رو کنن . توی تموم سالها به همه تیمها گیر ش رو داده ! مخصوصا سپاهان و قراردادش با رحمتی که از اونجا باب شد برا چی اینهمه پول فوتبالیست پول میگیره و بدون بازدهی کافی .... همین که جسارتش رو داره که از داماش توی بازی با اس اس دفاع میکنه بازی بعدتر میاد حقایق رو میگه . همین امشبم به مجیدی و قرارداد مشکوکش پرداخت ! اینارو هم ببینین بد نیست !
    همیشه موقع اخراج مربیا هم مفصل با طرفین صحبت کرده
    همیشه توی انتخابها و رای گیریهای انتسابات هم به طور مفصل صحبت کرده که
    اگه فرقی بین یک سال خرج ما و خرج سالهای تیمای دیگه نبینیم که .... از سپاهان شاید متنفرباشم ولی خرجهایی که که کرده توی این سالها باعث شده توی آسیا هم نتایج خوبی کسب کنه و نتایجش توی لیگ هم بیانگر تعادل توی روند رو به رشدشه . برعکس ما و استقلالیا هرچه خرج شده برا لیگ بوده و به آسیا فکری نکردیم و بی برنامه ترین دوران فوتبالیمون رو داریم میگذرونیم که چند ساله داریم منحنیش رو صعودی میبریم بالا و ربطی به همین الان سردار نداره و از قبل شروع شده و به کی ختم شه معلوم نی
    من هنوز موندم این زحمتی که سردار کشیده برا تیم که اینهمه مرید دار شده چیچیه : البته مث سردار برا اینکه ریا نشه احتمالا سالای دیگه هم گفته نمیشه ! سردار درست گو چرا خودش اینهمه داره له میشه زیر بار افتراهایی که بهش نسبت میدن نمیاد نمیگه واقعآ چقدر داده به حقیقی و خلاص !
    هنوز دوستان مضمون برنامه نود رو توی این سالها واقعا متوجه نشدن ؟ همیشه نقاط قوت و ضعف فوتبال رو گفته ؛ خیلی وقتها هم همین نود بوده که امثال سردار رو بزرگ نشون داده ! اگه چندسال دور و بر فوتبال بود میدونست که چرا مدیر عاملای قبلی اینهمه حواشی دنبال خودش و تیمش نمیومد . به ضم خیلی از موافقای سردار این شرایط کنونی پرحاشیه ترین تیم این سالها رو در پی داشته . اون از وضع مصاحبه هاش در مورد کریمی اون در مورد اخراج ژوزه اون از وضع یارگیری بدون فکر اول فصل و ... همه و همه نشون میده که ایشون مدیریت فوتبالی ضعیفی دارن و همش باید از اطرافیان و حتی متاسفانه از خبرنگارا در مورد عملکرد و تقویت تیمش بهره ببره . وقتی ژوزه توی تیم بود نه پولادی بود نه کریمی . از وقتی رفته همه میگن یحیی تیم رو متحول کرده و خواهد کرد . تا حدودی درسته ولی بازگشت کریمی به تیم باعث شده بازیکنا روحیشون بره بالاتر . تیم که همون تیم بود و در عرض یه هفته یحیی به تنهایی به بازیکنا چی تونست اهداء کنه که جلوی ملوان اون نمایش خیره کننده رو داشته باشن >؟! بازگشت کریمی هم بی تاثیر نبوده

بین عابدینی و سردار پس این سردار بوده که هم توی نتیجه و هم توی یارگیر ی و هم منافع تیم خوب عملکرده !

لحن سردار و امثالهم باعث شده لحن سایر دوستان هم سرداری بشه ! با توهین به اشخاص شان اون شخص پایین نمیاد و برعکس ...
    Last edited by MoJtaBa.R; 01-01-2013 at 04:34. دليل: اضافه کردن بعضی صحبتها

17. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

متن کامل مجادله رویانیان و فردوسی پور؛ برای اونا که برنامه دیشب رو ندیدن : شما بیخود کردی - ایشون هم بیخود کرده

سایت گل- "ایشون بی خود می کنه . شما هم بی خود می کنی!" این عین عبارتی بود که عصبانی ترین محمدرویانیان تاریخ ، خطاب به عادل فردوسی پور به زبان آورد. مجری نود ، عزیزکرده بینندگان تلویزیون که اعتبار بی پایانش زمینه ای برای شیطنت های گاه و بیگاه است. او در اواسط برنامه ، بعد از مصاحبه با وحیدهاشمیان ، با بولد کردن خبری که روز گذشته به نقل از سرپرست فجر سپاسی در مهر منتشر شده بود ، قرارداد یک میایاردو دویست و پنجاه میلیون تومانی رضا حقیقی را با سبک خود، (گردی چشم و لب های جمع شده)پول گزافی قلمداد کرد که تیم هایی مثل گهر با ان می تواندد وضع خود را عوض کنند.
    او که سرهنگ عاری ، سرپرست فجر را به عنوان شاهد روی خط آورده بود ، مدیرعامل پرسپولیس را هم روی خط آورد تا یکی از یکی به دوهای مرسوم برنامه 90 را پیش ببرد . جالب اینکه اول کار هم ، لحن عادل شوخ و از موضع بالا بود. او به میزش کوبید و گفت:بزنیم به تخته ...وضعتان خوب است ها!
    اما مکالمه به طرز عجیبی برخلاف نظر مجری نود پیش رفت. رویانیان ، عصبانی از این انگ مالی (چیزی که برای او و تیمش هزینه های جانبی بسیاری به ارمغان آورده است)با لحنی بسیار تند و عصبانی به تکذیب این رقم پرداخت و مثل یک بوکسور عصبانی تمام ضرباتش را به سمت فردوسی پور پرتاب کرد. این مواجهه ، ابتدا با واکنش عادل ، مواجه شد:آقای رویانیان، آرام تر. داریم فوتبالی حرف می زنیم... اما آرامشی در کار نبود. عادل گفت:آقا ما که از خودمون نگفتیم. سرهنگ عاری گفته. و رویانیان بی ملاحظه جواب تندش را به زبان آورد:ایشون بیخود می کنه. شما هم بیخود می کنی!...و این دومین باری بود چشم های عادل گرد می شد. این بار اما او به موضع دفاعی رفته بود. اتفاقی که تقریبا در طول تاریخ 13 ساله برنامه نود ، دوبار و در مکالمه او با واعظ آشتیانی و محسن صفایی فراهانی رخ داده بود.
    عادل:ما داریم فوتبالی حرف می زنیم
    رویانیان:فوتبالی یعنی چی یعنی دروغ؟آقای فردوسی پور من برای شما متاسفم . مربی خارجی تیم ما را که در آستانه توافق با او بودیم ، آن جور به او یاد دادید که چه طور علیه ما بشود...

فردوسی پور:به ما چه ارتباطی دارد؟ یعنی یک مربی که 40 سال در همه جای دنیا کار کرده قرارداد بستن را بلد نیست و نگاهش به برنامه ماست فقط؟
    رویانیان :شما 13 سال است که دارید برنامه اجرا می کنید آن وقت وضع فوتبال ما این است.در این 13 سال کدام کار خوب نشان داده شده؟ فقط دروغ است و دلالی .کدام پدیده را بها دادید تا رشد کند؟
    فردوسی پور : بیایید فوتبالی حرف بزنیم . ما با هم دعوا نداریم. ما خبر خبرگزاری معتبر مملکت را اعلام کردیم من فردوسی پور که این رقم را از خودم جنریت (استخراج) نکرده ام.
    رویانیان: این نصیحت ها را برای هم سن و سالهای خودت بکن.شما با آن حالت و آن قیافه ای که بعد از اعلام رقم می گیری حرف خودت را می زنی .
    من اشتباه کردم که روی خط شما آمدم.دیگر این کار را نخواهم کرد.من به عنوان یک پاسدار شان خودم را حفظ می کنم.من نه فوتبال شما را می خواهم نه 13 سال برنامه شما را .یک دهم کارهایی را که من کرده ام را نمی دانید،فقط می خواهید مدیرها را نابود کنید.من همین فردا حقیقی را به فجر می دهم و پولم را پس می گیرم.
    فردوسی پور: آقای رویانیان شما چقدر اگرسیو هستید.
    رویانیان:شما همه لیوان را نمی بینید. فقط دنبال یزرگنمایی این چیزها هستید.
    فردوسی پور:آقا ما فقط به شما پرمان نگرفته. در موضوع نکونام هم ما بارها این بحث را مطرح کردیم تا نهایتا خود جواد آمد اینجا و موضوع را روشن کرد.
    رویانیان:آخر با چه استدلالی این حرف را می زنید؟شما خبر دارید؟؟
    فردوسی پور :آقای عاری گفتند. آقای یاوری گفتند.
    رویانیان:آقای یاوری کجا این حرف را زد. چرا مغلطه و سفسطه می کنید؟
    فردوسی پور:حالا شما بگویید چقدر. یک میلیاردو دویست و پنجاه نه .یک میلیارد و صد که دادید.
    رویانیان:شما این پول را از جیب مبارک پرداخت کردید؟ خبر دارید؟
    فردوسی پور:600 میلیون پول رضایتنامه دادید.
    رویانیان:این خیلی با چیزی که شما اعلام کردید فرق می کند.
    فردوسی پور:آقای قدوسی گفته اند 350 میلیون هم به بازیکن دادیم
    رویانیان:این رقم خیلی فرق می کند. من یک پاسدارم و با افتخار به فجر سپاسی کمک کردم چون یک تیم ارزشی است و صادر کننده فرهنگ است . من مدیرپرسپولیس هم نباشم این کار را می کنم . به خدا من این رقم را قبول نمی کردم اما اقای سرهنگ جغفری مدیرعامل فجر از من خواستند و گفتند شرایط ان خوب نیست و من به عنوان یک پاسدار پذیرفتم. شما من را مقابل آقای عاری قرار دادید.
    فردوسی پور:من ؟ شما خودتان ...
    رویانیان : آخر چه کسی می تواند به عنوان کارمند دولت این همه پول بیاورد؟مگر مملکت حساب و کتاب ندارد؟پرسپولیس چند سال گرسنه بود و تا کمی پول به خودش دیده همه این تهمت ها را می زنند.این تهمت ها را می زنید و مردم هم باور می کنند و می شود پایه فشار های بعدی به ما ...من شرمم می آید از این فوتبال.مردم هم دارند تمام اینها را باور می کنند.من از استقلال بیشتر خرج نکردم.همه اش سکوت کرده ام،همه اش خندیده ام،کوه هم که باشد زیر این همه فشار آب می شود.آقای فردوسی پور؟چکش نشو روی اعصاب من.می خواهی پشت پرده فوتبال را بگویم؟من می توانستم بهترین هافبک دفاعی های دنیا را بیاورم اما برای بازیکن ایرانی ارزش قائل شدم.من کمک کردم و متهم شدم.
    فردوسی پور :چرا مثل بارسلونا حمله می کنید سردار؟ از همه جهت ها دارید می زنید .یک لیوان آب بخورید...بخورید تا دوباره با هم حرف بزنیم.
    رویانیان گر خسته شده ام.همه دارند من را می زنند.من شرمنده ام که این حرف را می زنم اما گهری ها روزی که به تهران آمدند پول هتل و اتوبوس را نداشتند.من پول دادم و آنها آمدند و در تهران ما را بردند.داور گل آنها را قبول نکرد و من با جرات می گویم که آنها برنده بودند.این مدیریت است آقای فردوسی پور.این اخلاق است.کارهایی که من کرده ام در 50 سال پیش هرگز انجام نشده است.من از این فوتبال می روم تا تو از دست من راحت شوی!

فردوسی پور: آقا من چه کار دارم؟شما آدم دوست داشتنی ای هستید .
    رویانیان: چرا...باور کنید 99 درصد دوست دارم بروم و یک درصد می خواهم بمانم.آن هم به خاطر هواداران.آنها آمدند و گفتند تازه تیم ما دارد جان می گیرد.به خاطر ذوق آنها ماندنی شدم.اما ماندن در فوتبال مثل خوردن زهر است.من بر می گردم به کار قبلی ام و در لباس خودم شهید می شوم.
    رویانیان : ماندن در فوتبال برایم مثل خوردن زهر است...به هر حال من از همه عذر خواهی می کنم که سرشان را درد آوردم.من نوکر همه هستم.اما همه یک سال من را زدند،زدند و زدند!
    فردوسی پور:و شما هم من را زدید و زدید و زدید»

19. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •