دوستان این ویدئو رو از دست ندین!! ویدئو 4 دربیه که تیم ..... رو چوبله میکنیم! ببینید مجیدی و جباری چه میکننن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این ویدئو رو از دست ندین!! ویدئو 4 دربیه که تیم ..... رو چوبله میکنیم! ببینید مجیدی و جباری چه میکننن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش تمرين آبيپوشان تمرين تيم فوتبال استقلال پس از استراحت يک روزه در حضور مربيان تيم ملي برگزار شد. [گزارش تمرين آبيپوشان] به گزارش فارس، تيم استقلال از ساعت 15 امروز درحالي برنامه هاي آماده سازي خود را پيگيري کرد که عباس محمدرضايي تنها غايب تمرين امروز اين تيم بود. * قبل از آغاز تمرين امروز طرفداران استقلال بنري را روي زمين چمن پهن کرده و بازيکنان نيز آن را امضا مي کردند. جالب اينجاست که چند تن از بازيکنان استقلال در خصوص امضاي اين بنر مخالفت مي کردند. روي اين بنر نوشته شده بود ما طرفداران و بازيکنان و کادرفني استقلال تشکر خود را از محمود احمدي نژاد و محمد عباسي به خاطر اعطاي ورزشگاه کشوري به استقلال اعلام مي کنيم. *سياوش اکبرپور و هاشم بيک زاده پس از دو هفته غيبت در تمرينات آبي پوشان از امروز کار خود را آغاز کردند. اين دو بازيکن قطعا به بازي مس نخواهند رسيد. * حدود 200 نفر از طرفداران تيم استقلال براي تماشاي تمرينات آبي پوشان به کمپ زنده ياد حجازي آمده بودند. * امير قلعه نويي که به دليل مراسم عزاداري به مشهد سفر کرده بود خود را به محل تمرين رساند و در ابتدا حدود 10دقيقه با بازيکنان صحبت کرد. * درحالي که تمرين آبي پوشان آغاز نشده بود سيموئز، دنگاسپار و مارکار آقاجانيان با حضور در کمپ زنده ياد حجازي مورد استقبال کادرفني آبي پوشان قرار گرفته و تمرينات اين تيم را نظاره گر شدند. * شاهرخ بياني، سيروس دين محمدي، منصور پورحيدري و مهدي فنوني زاده در تمرين امروز حضور داشتند. ضمن آنکه ميرشاد ماجدي به دليل سفر به مالزي در تمرين آبي پوشان غايب بود. * محور اصلي تمرينات تيم استقلال دويدن دور زمين، ارسال پاس هاي کوتاه در فواصل نزديک و فوتبال درون تيمي بود که در حين اين تمرين سرمربي تيم استقلال متوجه شد که از روي سکوها در حال فيلمبرداري از تمرين آبي پوشان هستند البته تصويربردار فوق از گروه اعزامي شبکه جهاني جام جم بود و بلافاصله کار خود را قطع کرد. سرمربي تيم استقلال از مدافعان تيمش در حين تمرينات تاکتيکي مي خواست که تيم را به جلو هدايت کند و اين قدر عقب بازي نکند. * هر گاه فرهاد مجيدي صاحب توپ مي شد و يا دروازه را باز مي کرد طرفداران اين تيم نسبت به اين موضوع واکنش نشان داده و او را تشويق مي کردند. * قلعه نويي در پايان تمرين از مسئولان کمپ خواست تا هواداران را به بيرون هدايت کنند چون استقلال قصد داست تمرينات تاکتيکي خود را برگزار کند. * تيم استقلال روز دوشنبه از هفته بيست و يکم به مصاف مس کرمان مي رود. آخرين تمرين آبي پوشان فردا ساعت 13 برگزار مي شود.
امیر خان گفته که فرهاد تو لیست 18 نفره برای بازی با مس هست .
دوستانه تهرانی, تیم داره هم داره خوب بازی میکنه هم خوب نتیجه
می گیره , فرهاد هم که هست پس دیگه بهانه ای واسه ورزشگاه نرفتن نمونده ...
![]()
دوستان جان من برید ورزشگاه، ما که شهرستانیم امکانش نیست شما که میتونید برید، حیفه از این تیم فوقالعاده حمایت نشه![]()
تأیید اتفاقات دربی سال 78 از سوی فائقی:از عبداللهی خواستم تا ملاحظه پرسپولیس را بکنند
معاون اسبق سازمان تربیت بدنی گفت:"در دربی رفت فصل 79_78 از سرپرست استقلال خواهش کردم تا در نیمه دوم ملاحظه پرسپولیس را بکنند."
به گزارش اوج نیوز،سعید فائقی،درباره اظهارات اخیر فتح الله زاده درباره مسابقه رفت دو تیم استقلال و پرسپولیس در فصل 79_78 مبنی بر اینکه از استقلالی ها خواسته شده بود تا مقابل پرسپولیس 9 نفره در نیمه دوم آرامتر بازی کنند،اظهار داشت:"بله این بحث درست است.از آقای فتح الله زاده ممنون هستم که این بحث را حالا مطرح کرده نه آن موقع تا جوی علیه من به وجود نیاید.ایشان مردانگی کردند که این همه سال صبر کردند."
وی درباره اتفاقات آن مسابقه افزود:"داور عربستانی در نیمه اول دو بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد.من یادم هست که علی پروین می خواست تیم را بکشد بیرون.من رفتم و به پیروانی ،کاپیتان پرسپولیس،گفتم که این کار را نکند.بعد هم رفتم سراغ داور عربستانی و به او توپیدم.به او گفتم که اوضاع و احوال ما را نمی دانی؟آقای دادرس هم شاهد بود."
فائقی ادامه داد:"یادم هست از نصرالله عبداللهی که سرپرست استقلال بود خواهش کردم در نیمه دوم ملاحظه پرسپولیس را بکنند.البته دستوری حرف نزدم و نگفتم چون معاون سازمان هستم پس باید این کار را انجام دهید.این گونه نبود که بشود به بچه ها چنین حرفی زد.من خواهش کردم و غیر مستقیم از آنان خواستم تا در نیمه دوم جلوی پرسپولیس سفت بازی نکنند..به هر حال باید سکوها را مدیریت می کردیم."
وی در پاسخ به این سوال که آیا با این درخواست در حق هواداران استقلال اجحاف نشد،چرا که آنها می توانستند آن باخت با 6 گل را جبران کنند،گفت:"نه این گونه نبود،علی پروین نمی گذاشت چنین اتفاقی بیفتد.اگر استقلال دو سه گل می زد پروین تیم را می کشید بیرون."
نمیدونم دقیقا مطلب بالا واقعیت داره یا در حد شایعه است اما خون من رو به جوش اورد.
اما جالب ترین بخش اون این نکته بود که جناب حضرت رادمرخان بزرگ پروین هرگز اجازه نمیده که تیمش مقابل استقلال6تایی بشه اون هم به شیوه..........استغفرالله شیطونه میگه بگم و6ماه بن بشم
فرق بین سیاه وسفید،مرد و ....،جوانمرد وناجوانمرد اینجا مشخص میشه.ما اگه نه6تا بلکه16تا گل هم میخوردیم دم نمیزدیم اما آقایان تحمل2یا3گل خوردن رو هم ندارن...بنازم به این همه جوان مردی...علی پروین نمی گذاشت چنین اتفاقی بیفتد.اگر استقلال دو سه گل می زد پروین تیم را می کشید بیرون."![]()
Last edited by yuseph; 13-01-2013 at 15:32.
لیست 18 نفره تیم استقلال برای دیدار با مس کرمان را مشخص شد
فوتبال ایران/کادرفنی استقلال لیست 18 نفره این تیم برای دیدار با مس کرمان را مشخص کرد.
به گزارش اوج نیوز، سید مهدی رحمتی، حسین حسینی، امیرحسین صادقی، پژمان منتظری، علی حمودی، خسرو حیدری، هاشم بیک زاده، حسن اشجاری، جواد نکونام، جی لوید ساموئل، میثم بائو، مجتبی جباری، آرش برهانی، فرهاد مجیدی، فرزاد حاتمی، ایمان موسوی، ویسنته آرزه و کیانوش رحمتی نفراتی هستند که امیر قلعه نوعی نام آنها را در لیست 18 نفره بازی فردا قرار داده است.
عباس محمدرضایی و سیاوش اکبرپور به علت مصدومیت و حنیف عمران زاده به علت محرومیت در این دیدار غایب خواهند بود. همچنین هاشم بیک زاده که به تازگی از بند مصدومیت رها شده است، به لیست 18 نفره بازگشت.
4 بازیکن استقلال در آستانه از دست دادن دربی
4بازیکن استقلال 2 اخطاره هستند و این احتمال وجود دارد که اگر با همین وضعیت از بازی با مس کرمان بیرون بیایند در بازی هفته آینده مقابل ملوان کارت بگیرند و آنگاه دربی را از دست بدهند. جوادنکونام، امیر حسین صادقی، عباس محمدرضایی و خسرو حیدری بازیکنانی هستند که احتمال می رود در بازی با مس کرمان عمدا کارت بگیرند تا دربی را از دست ندهند. البته این کار با هماهنگی امیر قلعه نویی انجام خواهد شد و سرمربی استقلال در این بازی تصمیم های خواهد گرفت. میان همه بازیکنان دو اخطاره استقلال احتمال کارت زرد گرفتن عمران زاده در بازی با مس کرمان بیش از دیگران است. سابقه نشان داده امیر حسین صادقی هرکاری می کند تا دربی را از دست ندهد.
منبع:قدس آنلاین
عجیبه من دقیقا یادمه
توی اون بازی پرسپولیسیا جمع شدن کنار زمین و تنها کسی که بهشون گفت برن داخل میدون و به بازی ادامه بدن پروین بود
این رو تمام روزنامه ها نوشتن و حتی گزارشگر اون بازی هم متوجه شد و گفت
بعد هم استقلال توی اون بازی فکر کنم دقیقه 80 یه تک به تک توسط مجیدی خراب کرد
اگر استقلالیها با پرسپولیس تبانی کردن که نیمه دوم رو بازی نکنن که باید قبل از پرسپولیسیها استقلالیا و اسطوره هاشون جواب کار غیر اخلاقیشون رو به طرفدارای استقلال بدن
پرسپولیس توی اون بازی با تمام وجودش دفاع میکرد
کسایی که بازی یادشونه میتونن تایید کنن که استیلی چقدر توی اون بازی دوید بعد از بازی غش کرد
اگر استقلال قرار بود مراعات کنه پس استیلی و سایر بازیکنای پرسپولیس به خاطر چی اینقدر میدویدن
بعد هم برای چنین کاری باید با تمام 11 بازیکن استقلال حرف میزدن و هماهنگ میکردن
Last edited by گرافيكار; 13-01-2013 at 17:35.
خوب بچه ها بیخیال این بحث ها شید بهتره . علیرضا جان ممنون که مثل همیشه منطقی بحث کردی
از دوستان هم میخوام ادامه ندن . هر پستی هم دیدید گزارش بزنید و کلا دیگه راجع به این موضوع صحبت نکنید .
ممنون
برای دوری از این بحث بپردازیم به هفت مقدس . به نظرتون فردا امیر بهش اجازه ی بازی میده یا نه؟
Last edited by Amir M.ohAma.D; 14-01-2013 at 12:00. دليل: حاشیه ساز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)