تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 308 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: پرواز زوریخ-بارسلونا و توپ طلایی که دست به دست می شد

در جریان این پرواز، جشن و شادی به راه بود و مسی خوشحال از کسب چهارمین توپ طلایش شادترین مسافر این پرواز بود...

سایت گل- بعد از اتمام مراسم برترین های فوتبال سال 2012 در شهر زوریخ و اهدای جایزه توپ طلا به لیونل مسی و همچنین انتخاب 5 نفر از بازیکنان بارسلونا در تیم منتخب یازده نفره سال دنیا، کاروان اعزامی باشگاه بارسلونا با پروازی اختصاصی از زوریخ سوئیس به کاتالونیا بازگشت.

محتوای مخفی: ادامه 
    در جریان این پرواز، جشن و شادی به راه بود و مسی خوشحال از کسب چهارمین توپ طلایش شادترین مسافر این پرواز بود... در کنار او آندرس اینیستا، چابی ارناندس، دانی آلوس و جرارد پیکه و البته اعضای خانواده و نزدیکان آنها هم سوار بر هواپیما بودند. علاوه بر آنها، افرادی مثل ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، جوزپ ماریا بارتومئو، نایب رئیس تیم کاتالان و آندونی سوبی سارتا، مدیر ورزشی باشگاه از جمله سران باشگاه بارسا هم در این پرواز آنها را همراهی می کردند.

پرواز برگشت به بارسلونا با پرواز رفت همین هواپیمای جت از بارسلونا به زوریخ کاملا متفاوت بود و پرواز برگشت حاوی چندین جام و جایزه ارزشمند هم بود.

کمی بعد از شروع این سفر بود، که توپ طلای مسی که قطعا مهمترین مسافر این پرواز هم بود، دست به دست می شد. مونتسه، مادر جرارد پیکه کسی بود که بیشتر از سایرین از توپ طلا عکس می گرفت و لحظه ای متوقف نمی شد و البته علاقه زیادی هم داشت تا یک عکس ویژه از مسی و توپ طلایش در کنار هم بگیرد.

دانی آلوس، ستاره برزیلی بارسلونا هم برای دقایقی توپ طلا را در دست گرفت و بوسه ای بر آن زد و عکسی را هم با توپ طلای سال 2012 به یادگار گرفت. شاید به این خاطر که می داند که شاید هرگز نتواند خودش این جایزه را کسب کند ولی دست کم می تواند توپ طلای کسب شده توسط دوستش لیونل عکسی به یادگار بگیرد. چابی ارناندس هم که برای دقایقی توپ طلا ی سال 2012 را در دست داشت، در حالی که کنار نامزدش نوریا نشسته بود، با این توپ ارزشمند عکس می گرفت.

پیکه هم درکنار پدرش خوان با توپ طلا عکس گرفت و از اینکه می توانست این جایزه معتبر را نوازش کند لذت می برد.

بعد از فرود آمدن هواپیما، لیونل مسی همراه با پدرش، خوان مسی و برادرش رودریگو از هواپیما پیاده شد و به سمت خانه رفت. او دائما با موبایلش کار می کرد و گویا به خانواده اش گزارش لحظه به لحظه می داد و بی صبرانه در انتظار دیدار با آنها بود.

لازم به یادآوری است که در جریان این پرواز، ساندرو روسل، بارتولومئو و سوبی سارتا در جریان این پرواز جلسه ای بی سر و صدا برگزار کرده بودند و با هم صحبت می کردند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روسل: دل بوسکه؟ او را تحسین می کنم ولی ما تیتو را داریم؛ روزی عدالت در مورد چابی و اینیستا رعایت می شود

رئیس باشگاه بارسلونا معتقد است که دروازه بان بارسا بودن یکی از سخت ترین کارهای دنیاست

سایت گل- ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا بعد از انتخاب لیونل مسی به عنوان برنده توپ طلای سال 2012 و انتخاب بیسنته دل بوسکه به عنوان برترین سرمربی دنیا در سالی که گذشت در این باره به صحبت پرداخت. او در گفتگو با برنامه ال مون شبکه راک 1 و رادیو کاتالونیا اتفاقاتی که در چند روز اخیر رخ داد را مرور کرد. دراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های او را به نقل از آ.اس مطالعه کنید

محتوای مخفی: ادامه 
    * چهارمین توپ طلای مسی: هیچ کسی مثل مسی نخواهد آمد. او واقعا خوشحال بود. مسی نه تنها یک فوتبالیست بزرگ است، بلکه یک انسان بزرگ نیز هست و کاملا ارزشهای لاماسیا را درک می کند. می داند بازیکن بارسلونا بودن یعنی چه و زندگی در کاتالونیا به چه معناست. مسی در آینده به ارزشهای این مسائل پی خواهد برد. نمی دانم که سقف موفقیت ها برای مسی کجاست؛ او هر سال با بهبود بازیهایش ما را متعجب می کند و سالی که می آید شاید او دنبال پنجمین توپ طلایش باشد. من بر این باورم که او پنجمین توپ طلایش را هم خواهد گرفت

* شوخی در مورد لباس مسی: مسی یک انسان ساکت و کم حرف است و هیچ وقت دوست ندارد که زیاده روی بکند ولی با این لباس یک پیغام داشت. در هواپیما ما در مورد لباس مسی کلی با هم شوخی کردیم و کلی خندیدیم. پشت چهره یک فوتبالیست بزرگ، یک روحیه بچه گانه نهفته است. یک بچه خجالتی

* تصویر و وجهه بارسا: احترامی که همه دنیا برای بارسلونا و البته مسی قائلند فوق العاده است. امیدوارم که این احترام سالیان سال باقی بماند. فقط کافی است که به سرتاسر دنیا سفر کنیم و پیراهن بچه هایی که در خیابانها فوتبال بازی می کنند را ببینیم. یکی از وجوه برجسته این باشگاه، بازیکنانی هستند که در این تیم داریم. وقتی به رختکن می روید، همه کاتالان با هم صحبت می کنند.

* دل بوسکه: من واقعا دل بوسکه را تحسین می کنم. او واقعا «آقاست» و استیل و سبک کاتالان هم دارد. او سرمربی بارسا شود؟ الان ما تیتو ویلانووا را داریم و او با ما خواهد ماند. قاطعانه می گویم. من به خاطر او عذاب نمی کشم ولی نگرانش هستیم؛ چون در اولویت اول برای ما او و سلامتش است.

* غیبت مورینیو در مراسم زوریخ: دوست ندارم راجع به حریفان صحبت کنم و فقط راجع به خودمان حرف می زنم. در هر صورت باید در تمام مراسمی که دعوتت می کنند حضور بیابی؛ دقیقا همان کاری که پپ کرد. در صورتی که مطمئن بود که جایزه برای او نخواهد شد.

* آینده داوید ویا: من انتقال قرضی ویا در بازار زمستانی را با جدیت تمام تکذیب می کنم. او بازیکن ماست و ما به او نیاز داریم. هنوز زمان زیادی هم تا پایان رقابتها مانده

* تمدید قرارداد والدس: او بهترین دروازه بانی است که داریم و یکی از کاپیتان های تیم ماست. معتقدم که او هم فوتبالش را در اینجا به پایان خواهد برد. هر اتفاقی که بیفتد، والدس شخصیت خیلی قوی ای دارد. مستقیم و بی تعارف حرفش را می زند (منظور روسل به صحبت های اخیر والدس در مورد احتمال جدایی اش از بارسا و بازی کردن در لیگ دیگری بود). اگر سه کار سخت در دنیا وجود داشته باشد، این سه کار بدین ترتیب هستند: پدر بودن، رئیس جمهور آمریکا بودن و دروازه بان بارسلونا بودن. اصلا نگران صحبت های والدس نیستم. بر این باورم که او هم مثل ژاوی و پویول می خواهد وقتی فوتبالش را در اینجا شروع کرده، در اینجا هم از فوتبال خداحافظی کند. ما می خواهیم قرارداد والدس تمدید شود.

* نیمار: اگر او یک روز به باشگاه ما بیاید، با فلسفه بارسلونا آشنا خواهد شد. نمی دانم که آیا او فقط برای بازی کردن در بارسا به اروپا می آید یا نه. روز دوشنبه با هم سلام و احوالپرسی کردیم.

* چابی و اینیستا: بالاخره یک روز می آید که عدالت در مورد اینها رعایت می شود. ولی مسی گل می زند و این گلزنی هاست که به چشم می آیند. ولی چابی و اینیستا هم به اندازه او شایسته کسب توپ طلا هستند؛ هرچند که فوتبال همین است

* ارزشهای انسانی: مهم این است که همه چیز انسانی باشد. خیلی سخت است که بازیکنان ما اکثر در میان سه نامزد نهایی هستند. من بازیکنانی را می شناسم که به خاطر مسائل سیاسی و برخی مسائل دیگر و با دانستن اینکه مسی بهترین بازیکن دنیاست، به افراد دیگری رای می دهند. هر سال کار سخت تر می شود.

2. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مالاگا در انتظار رقیبش.

مالاگا موفق شده تیم ایبار را شکست دهد و در صورتی که بارسا از بازی برگشت خود برابر کوردوبا - که امشب برگزار خواهد شد - موفق بیرون آید، در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی حریف این تیم خواهد بود.

دیدار این بازی در نیوکمپ و دیدار بازگشت آن روز 23 ژانویه در لا روزالدا برگزار خواهد شد.

بازیکنان آندلوسی از آنچه نتیجه مقابل ایبار (4-1) نشان می دهد، بیشتر تلاش کرده بودند. دو گل بونانوت و دو گل دیگر از سب و پورتیو این نتیجه را رقم زد. تیم پلگرینی با این نتیجه به 8 تیم نهایی جام حذفی پیوست تا پیروزی بارسا مقابل کوردوبا را میانبری برای حضور این تیم در مرحله بعدی کند. پس از این بازی آنها 3 مرتبه طی تنها 10 روز مقابل مالاگا قرار خواهند گرفت؛ چرا که علاوه بر دو بازی جام حذفی این دو باشگاه در لیگ نیز مقابل هم به میدان خواهند رفت.

اولین دیدار از این 3 بازی، این یکشنبه ساعت 21:00 به وقت محلی برگزار خواهد شد؛ این بازی آخرین بازی نیم فصل لیگ را رقم می زند. بازی دوم - اگر کوردوبا این اجازه را بدهد - روز 16 ژانویه در نیوکمپ برگزار می شود و پس از آن نوبت بازی بارسا در مالاگا است که در تاریخ 23 ژانویه برگزار خواهد شد. (تاریخ بازی های جام حذفی قطعی نیستند).

منبع: سایت رسمي باشگاه
    مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

بارسلونا بهترین باشگاه در سال 2012.

برای چهارمین بار، بارسلونا بهترین باشگاه از طرف فدراسیون آمار و ارقام فیفا معرفی شد. بارسا برای دومین سال پیاپی به این مهم دست پیدا کرده است. بارسلونا قبلا در سالهای 97، 2009، 2011، 2012 این مقام را بدست آورده بود.

در این رده بندی بارسونا تنها تیمی است که بیش از 300 امتیاز بدست آورده است و بعد از آن چلسی با 297 امتیاز است.

رده بندی نهایی به شرح زیر است

1- بارسلونا 307 امتیاز
    2- چلسی 279
    3- اتلتیکو مادرید 278
    4- بوکاجونیورز 278
    5- کورینتیانس 272
    6- بایرن مونیخ 270
    7- رئال مادرید 259
    8- یوونتوس 231
    9- دورتموند 226
    10- لیون 224

منبع: سایت رسمي باشگاه
    مترجم: معزالدین جامی / FCBarcelona.ir

************************************************** ******************************

لباس احتمالی فصل بعد:

Last edited by runner; 10-01-2013 at 22:52.

4. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Barcelona - Cordoba

Barcelona (4-3-3): Pinto; Alves, Puyol, Mascherano, Montoya; Sergi Roberto, Song, Thiago; Cesc, Villa, Alexis

Subs: Valdes, Alba, Busquets, Bartra, Dos Santos, Tello, Messi

Full Rest: Pique, Xavi, Iniesta, Pedro

6. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اطلاعات پخش بازی:
    الان بازی داره پخش میشه

شبکه های رایگان که بازی بارسا رو پخش می کنن هم به صورت زیر هستن:
    TRT 3 Spor : Turksat 3A - 11.096 H - 30000 - 5/6
    TRT 3 Spor : Eutelsat 7A - 11.554 H - 30000 - 3/4
    TRT HD : Turksat 3A - 11.042 V - 08400 - 3/4

عکس کفشای مسی تو بازی امشب:

پینتو
    آلوز - ماسکرانو - پویول - مونتویا
    تیاگو - سانگ - فابرگاس
    داوید ویا - سرجیو روبرتو - الکسیس سانچز

8. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

توجه
    بازی رو شبکه ورزش هم پخش میکنه!!

یه پست جدا میذارم که به ایمیل اطلاع رسانی بشه!

10. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

توجه
    بازی رو شبکه ورزش هم پخش میکنه!!

یه پست جدا میذارم که به ایمیل اطلاع رسانی بشه!
    مطمئنی ؟ تو ورزش 3 که نزده بود با این حال من تا ساعت 12.10 هم وایستادم ببینم پخش میکنن پخش نکردن که خاموش کردم Tv رو الانم که روشن کردم نیمه اول تموم شده

12. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مطمئنی ؟ تو ورزش 3 که نزده بود با این حال من تا ساعت 12.10 هم وایستادم ببینم پخش میکنن پخش نکردن که خاموش کردم Tv رو الانم که روشن کردم نیمه اول تموم شده
    بله مطمئن هستم خودم چک کردم!
    شما داری میگی رفته نیمه خوب پخش میکنه دیگه!

14. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بله مطمئن هستم خودم چک کردم!
    شما داری میگی رفته نیمه خوب پخش میکنه دیگه!
    اگه پخش کنن که خدا خیرت بده که خبر کردی نیمه اولم 3 تا گل زدن از دستمون در رفت اقلا نیمه دوم ببینیم و با دیدن بازی دلنواز بارسا خواب زیبایی رو تجربه کنیم اخر شبی

16. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اگه پخش کنن که خدا خیرت بده که خبر کردی نیمه اولم 3 تا گل زدن از دستمون در رفت اقلا نیمه دوم ببینیم و با دیدن بازی دلنواز بارسا خواب زیبایی رو تجربه کنیم اخر شبی
    اره نیمه دوم رو از دست ندید
    بازیشون خیلی روون و زیبا هست و مشت محکمی است بر دهان کسایی که میگن بارسا بدون ژاوی و اینیستا چیزی نیست!!
    ولی تا الان با 3گل و بازی خیلی قشنگ ج.اب همرو دادن!!!
    وخیلی بازیکنا هم وقت خوبی برا نشون دادن خودشون دارن!
    تیاگو - ویا - سرجیو روبرتو و ...

18. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بازی شروع شد تو شبکه ورزشم داره پخش میکنه!

20. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •