تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 328 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ببینید فقط تنها دوتا راه داریم که یکیش به شانس ما بستگی داره دیگری به طرز تفکر مدیرا....!
    ۱-اینکه امشب بارسلونا حذف بشه و به مالاگا بخوریم (شانس)
    ۲-هرچه سریع تر ُ‌ یک دروازه بان بخریم یا قرض بگیریم...!‌جولیو سزار گزینه مناسب برای چند ماه...!‌

واقعا نمیتونم جولی منچستر یا بارسا تیم رو با آدان تصور کنم...!‌شاید بشه مخیاس رو بازی بدیمخیلی بهتر از آدانه....!‌

2. 6 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایکر کاسیاس ، کاپیتان رئال مادرید ، روز جمعه به علت مصدومیت دست چپش جراحی می شود . دروازه بان رئال در بازی با والنسیا در کوپا در مستایا مصدوم شد و حداقل دو ماه از میادین دور خواهد بود .
    دروازه بان اصلی رئال مادرید پس از برخورد با آربلوا دچار مصدومیت شد و حالا باید مدتی از میادین دور باشد و بازیهای حساسی نظیر بازیهای تیم با بارسلونا و یونایتد را از دست می دهد .

--------------

رئال شانس آورد که ایکر پیش از اتمام فصل نقل و انتقالات زمستانی مصدوم شد تا حداقل این فرصت را داشته باشد تا یک دروازه بان به خدمت بگیرد . در حال حاضر گزینه هایی برای رئال در اولویت هستند که بتوانند در چمپیونزلیگ بایز کنند و با تجربه باشند . بهترین گزینه آندرس فرناندز از اوساسوناست هر چند که گزینه های دیگری هم هستند :
    آندرس فرناندز (17-12-1986) : دو فصل است که در اوساسونا در لالیگا سطح خوبی از خود ارائه می دهد . واکنش های خوبی دارد هر چند که تجربه حضور در بازی های اروپایی را ندارد اما به هر حال مشکلی برای حضور در بازیهای چمپیونزلیگ نخواهد داشت . دروازه بان اوساسونا اصلی ترین گزینه برای گرفتن جای ایکر است . عملکردش نظر سران رئال را به خود جلب کرده و اصلی ترین گزینه به شمار می رود .
    روبرتو (10-2-1986) : عملکردش در ساراگوسا نگاه باشگاه های مختلف را به خود جلب کرده است . درون دروازه خیلی چالاک و سریع است . سابقه حضور در مسابقات اروپایی در فصل 11-2010 در بنفیکا را دارد .
    مویا (2-4-1984) : محصول آکادمی مایورکا در ختافه با عملکرد خوبش نگاه ها را به خود جلب کرد . با واکنش های خوبش امتیازات زیادی را برای آبی ها جمع کرد . تجربه کافی از حضور در لالیگا را دارد .
    دیگو لوپز (3-11-1981) : محصول آکادمی رئال مادرید است و به خوبی با جو این تیم آشناست . در سویا نتوانسته به چارچوب برسد و کار خریدنش آسان خواهد بود .
    هوگو لوریس (26-12-1986) : دروازه بان فیکس تیم ملی فرانسه است که در حال حاضر در حال زندگی جدید در فوتبال انگلیس با تاتنهام است . او برای رسیدن به ترکیب با فریدل رقابت می کند . خریدنش آسان نیست چرا که اسپورز برایش 10 میلیون یورو پرداخته بود .
    خولیو سزار (9-3-1979) : دروازه بان باتجربه خاطرات خوشی با کار با مورینیو در اینتر دارد . در حال حاضر در کیو پی آر بازی می کند ، تیمی که در قعر جدول لیگ انگلیس جا خوش کرده است .
    روی پاتریسیو (15-2-1982) : دروازه بان تیم ملی پرتغال در بدترین روزهایش در اسپورتینگ لیسبون بسر می برد . تجربه اروپایی دارد و می تواند مطمئن باشد .
    سرجیو رومرو (22-2-1987) : پس از فصل خوبی که در آزد آلکمار داشت ، راهی کالچیو شد تا به سمپدوریا بپیوندد . عملکردش باعث شده که دروازه بان فیکس تیم ملی آرژانتین شود .
    رنه ادلر (15-1-1985) : دروازه بان باهوش آلمانی است که تجربه خوبی در بوندسلیگا و مسابقات اروپایی با بایر لورکوزن دارد . در حال حاضر با هامبورگ بسر می برد . در تیم ملی آلمان زیر سایه نوئر قرار دارد .

-------------------------

آلفونسو دل کورال ، مدیر اسبق بخش پزشکی رئال مادرید در مصاحبه با رادیو مارکا در مورد مصدومیت کاسیاس گفت :" بعید است که زودتر از دو ماه برگردد . به هیچ وجه نمی توان در این باره اطمینان داد . "
    دل کورال افزود :" برای یک دروازه بان بزرگ دست ها مهمتر از هر چیزی هستند و نمی شود شوتهای سهمگین را با مصدومیت دست مهار کرد . "
    حالا به نظر می رسد که این باشگاه است که باید تصمیم بگیرد که دل به آدان نامطمئن ببندد یا موقتا یک دروازه بان در فصل نقل و انتقالات زمستان به خدمت گیرد .

--------------------

4. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

لوریس نمیاد چون درسته الان یکم مورد بی مهری قرار گرفته ولی دروازه بان اول فرانسه هست... و میدونه بعد خارج شدن کاسیاس از مصدومیت باید کاملا نیمکت نشین بشه.... ولی سزار رو شاید بتونیم بیاریم........

درسته آدان هم دروازه بان نا مطمئنی هست ولی دیگه انقدر هم تخریبش نکنین از مانونه(دروازه بان ارسنال) و لینده گارد (منچستر)بهتره حتی ممکنه از پینتو هم بهتر باشه چیزی که معلومه نمیشه با چند تا بازی یه بازیکن و آینده اش رو نابود کرد تا همین الان رئال مادرید کم سرمایه گذاری نکرده رو این بازیکن ... شاید بهش مورینیو این 6 هفته رو فرصت بده... یا تبدیل به بازیکن منفور میشه یا سر آغاز یه بازیکن خوب برای رئال میشه به هر حال هر دروازه بانی باید از یه جا شروع کنه ... ولی بیچاره رئال که این وسط بیشترین ضرر رو میبینه....

6. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

شاید کاسیاس بتونه به بازی منچستر یونایتد برسه!
    ولی کوپا درّی رو فک کنم از دست دادیم!(اگه بد شانسی بیاریمو بارسا بالا بیاد!)
    دروازه بان جای گزین هم فک نکنم در راه باشه چون مورینیو خیلی ریلکس بود و گفته که آدان دروازه بان مطمئنیه!

8. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

لوریس نمیاد چون درسته الان یکم مورد بی مهری قرار گرفته ولی دروازه بان اول فرانسه هست... و میدونه بعد خارج شدن کاسیاس از مصدومیت باید کاملا نیمکت نشین بشه.... ولی سزار رو شاید بتونیم بیاریم........

درسته آدان هم دروازه بان نا مطمئنی هست ولی دیگه انقدر هم تخریبش نکنین از مانونه(دروازه بان ارسنال) و لینده گارد (منچستر)بهتره حتی ممکنه از پینتو هم بهتر باشه چیزی که معلومه نمیشه با چند تا بازی یه بازیکن و آینده اش رو نابود کرد تا همین الان رئال مادرید کم سرمایه گذاری نکرده رو این بازیکن ... شاید بهش مورینیو این 6 هفته رو فرصت بده... یا تبدیل به بازیکن منفور میشه یا سر آغاز یه بازیکن خوب برای رئال میشه به هر حال هر دروازه بانی باید از یه جا شروع کنه ... ولی بیچاره رئال که این وسط بیشترین ضرر رو میبینه....
    آخه مشکل اینجاس الان تیم تو شرایطی نیست که بخواد ریکس کنه و آدان استفاده کنه

تو لیست هم بدون شک لوریس از همه بهتره که اگه خودشم بخواد تاتنهام عمرا بدش
    سزار هم با اون سزار چند سال پیش خیلی فاصله داره - خیلی هم سوتی میده:|
    بنظرم سرجیو رومروهم میتونه گزینه خوبی باشه

10. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دیگه واقعا داره همه چی دست به دست هم میده
    وقتی با خودم این چندساله اخیر رئال رو بررسی میکنم و تا جایی که یادم میاد بیشترین مصدوم و محروم رو همیشه ما داریم محرومها که هیچ دست ما نیست ولی واقعا اینهمه مصدوم تو طول فصل عذاب اور شده
    میدونم تیم افت میکنه ولی خدا کنه بتونیم روندمون رو حفظ کنیم دیشب بعد اومدن ادان دیگه هیچکدوم از مدافعا جرات پاس به عقب رو نداشت خصوصا دقایق اولیه
    به امید روزهای بهتر
    Last edited by D o l f i n; 24-01-2013 at 22:42.

12. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا نمیتونم جولی منچستر یا بارسا تیم رو با آدان تصور کنم...!‌شاید بشه مخیاس رو بازی بدیمخیلی بهتر از آدانه....!‌
    من موافق نیستم.... به نظرم باید خود آدان دروازه بان باشه......
    شما به بازی دیشب هم دقت کنی میبینی که همین که کاسیاس رفت بیرون اصا تیم به هم ریخت!.... چقد تکیه به دروازبان؟
    حالا شاید بگید که با لیگ قهرمانان نمیشه شوخی کرد اما من باشم به آدان اعتماد میکنم! اصا احساس خوبی نسبت به این دروازبان دارم و فکر میکنم تا چند سال دیگه خیلی پیشرفت میکنه!
    الان موقعیت آدان اینه که به طر مثال هر لحظه به خودش میگه:" نباید اشتباه کنم نباید شتباه کنم نباید اشتباه کنم!" اینطوریم که هیچکس نمیتونه باری کنه!
    باید اعتماد به نفس بهش بدن. من دوست دارم دروازبان بعدی رئال مثه کاسیاس از دل خود رئال مادرید بیاد بیرون نه اینکه دروازبان خریداری بشه. پس بهتره رو خود آدان کار بشه !

14. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من که اصلا به آدان نگاه خوبی ندارم و هر بار که توپ میرسه دستش میگم الآنه که سوتی بده گل بخوریم.اصلا به نظرم قابل اطمینان نیست.(خیلیا هم میگن فرصت خوبیه براش اینطوری اعتمادش میره بالا,ولی خوب این همه تیم قشنگ مقابل بارسا منچستر بیاد تو زمین؟!همون یه ذره اعتماد به نفسشم نابود میشه : دی)

16. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ن که اصلا به آدان نگاه خوبی ندارم و هر بار که توپ میرسه دستش میگم الآنه که سوتی بده گل بخوریم.اصلا به نظرم قابل اطمینان نیست.(خیلیا هم میگن فرصت خوبیه براش اینطوری اعتمادش میره بالا,ولی خوب این همه تیم قشنگ مقابل بارسا منچستر بیاد تو زمین؟!همون یه ذره اعتماد به نفسشم نابود میشه : دی)
    باید بزرگ فرض بشه تا بزرگ بار بیاد!
    اصا یه چیزی...... ینی ادان از والدز کمتره که میاد جلو رونالدو قرار میگیره؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من موافق نیستم.... به نظرم باید خود آدان دروازه بان باشه......
    شما به بازی دیشب هم دقت کنی میبینی که همین که کاسیاس رفت بیرون اصا تیم به هم ریخت!.... چقد تکیه به دروازبان؟
    حالا شاید بگید که با لیگ قهرمانان نمیشه شوخی کرد اما من باشم به آدان اعتماد میکنم! اصا احساس خوبی نسبت به این دروازبان دارم و فکر میکنم تا چند سال دیگه خیلی پیشرفت میکنه!
    الان موقعیت آدان اینه که به طر مثال هر لحظه به خودش میگه:" نباید اشتباه کنم نباید شتباه کنم نباید اشتباه کنم!" اینطوریم که هیچکس نمیتونه باری کنه!
    باید اعتماد به نفس بهش بدن. من دوست دارم دروازبان بعدی رئال مثه کاسیاس از دل خود رئال مادرید بیاد بیرون نه اینکه دروازبان خریداری بشه. پس بهتره رو خود آدان کار بشه !
    الان موقعی نیست که بشه با خیال راحت به آدان فرصت داد تا اعتماد به نفس پیدا کنه
    دیشب جلوی والنسیا احساس میکردم ترسیده حالا جلوی منچستر بخواد راحت بازی کنه (رو بالا اومدن بارسا حساب نکنید)
    اگه بازیه دیشبو دیده باشی آدان اصلا خروج نمیکرد و این جوری بخواد جلوی منچستری که سر زن های خوبی داره باشه راحت گل میخوریم
    (دفاع رئال هم رو ارسال ها تعریفی نداره)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •