طبق توضیحات در دفترچه تحصیل همزمان در 2 رشته غیر مجاز است.ولی بعضی ها این کار را انجام میدهند.
ولی اگر در پودمانی علمی کاربدی بخواهید در کنار رشته خودتان بخونید موردی نیست
البته نه سطح علمی و نه مدرک قابل قبولی داره
موفق باشید
طبق توضیحات در دفترچه تحصیل همزمان در 2 رشته غیر مجاز است.ولی بعضی ها این کار را انجام میدهند.
ولی اگر در پودمانی علمی کاربدی بخواهید در کنار رشته خودتان بخونید موردی نیست
البته نه سطح علمی و نه مدرک قابل قبولی داره
موفق باشید
سلام /
یه مشاوره میخواستم ازتون و چند تا سوال هم درباره دانشگاه آزاد داشتم.
من امسال میرم چهارم و تابستون واسه آزمون آزمایشی تو دانشگاه آزاد امتحان دادم و نرم افزار رباط کریم قبول شدمسوالم این بود که من از 6 انتخابی که داشتم تو نتیجه ی نهایی( کارنامم) فقط 2 تاش نوشته شده بود دلیلش چیه؟
بعد واسه سراسری سال بعد نظرتون در مورد IT یا نرم افزار چیه کدوم بهتره و بازار کار و این حرفا منظورم هست
ممنون
[QUOTE=AMIR REZAs;7205921]
من امسال میرم چهارم و تابستون واسه آزمون آزمایشی تو دانشگاه آزاد امتحان دادم و نرم افزار رباط کریم قبول شدمسوالم این بود که من از 6 انتخابی که داشتم تو نتیجه ی نهایی( کارنامم) فقط 2 تاش نوشته شده بود دلیلش چیه؟
/QUOTE]سلام
نا همون جایی که قبول میشی میزنه . مثلا چون من انتخاب اول قبول شدم بقیه رو نزد شما انتخاب دوم قبول شدی تا دوم زده برات
-----------------------------------
حالا سوال خودم . این بحث خرید و فروش دانشگاه ازاد ( مثلا امروز تو فیس بوک یکی بهم گفت ازت میخرم اونجایی که قبول شدی ! ) درسته اصلا ؟! میشه همچین چیزی ؟
بچه ها یه سوال معمولا بومی رو با رتبه ی پایین تری میگیرن تا غیر بومی؟؟؟مثلا مال ملایر این جوری بود
کسی میدونه اخرین رتبه ی غیر بومی مال معماری شبانه و روزانه فرق نمی کنه مال کجاست؟؟؟؟
مثل اینکه فردا نتایج سراسری میاد.کاش واقعا اینطور باشه
ميشه منبع خبر و لينکش رو ذکر کنين
منبع : اینجا ایرانه
گفتن ۲۱ ام تا ۲۳ ام ولی طبق این که اینجا ایرانه ممکنه فردا یا همین اخر وقت امروز یا پس فردا یا ۲۵ ام یا هیچ وقت نیاد اصلا(والا)
اقا من اگه مهندسی کامپیوتر شهید بهشتی قبول شدم میام اینجا همتون رو به یک بار ختم دعای کمیل دعوت میکنم![]()
اصلا نمیشه گفت
چون ممکن هست یک شهر رو شهرهای اطرافش پر کنن یا نه خیلی استقبال نشه
والا شبکه خبر زیرنویس کرد.ولی با این حال به قول دوستمون اینجا ایرانه
استرس جالبیه
ایشالا که همتون به خواستتون برسید صفریاااااا :ِ)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)