سلام .
مدلهاي 2TB بدون آداپتور هم موجود هست ولي my book نيست بلكه my passport و يا my passport ultra هست .
اصل كره هم اولين بار هست كه ميشنوم ؛ تا الان يا چيني بودند و يا تايلند و مالزي . به هر حال تا زمانيكه نبينم رد و يا تاييد نميكنم .
سلام .
مدلهاي 2TB بدون آداپتور هم موجود هست ولي my book نيست بلكه my passport و يا my passport ultra هست .
اصل كره هم اولين بار هست كه ميشنوم ؛ تا الان يا چيني بودند و يا تايلند و مالزي . به هر حال تا زمانيكه نبينم رد و يا تاييد نميكنم .
سلام اقا عطا.
در مورد کیف سوال داشتم......ایا با خرید کیف مخصوص هارد اکسترنال میتونیم تا حدود زیادی جلوی ضربه که موقع حمل و نقل اتفاق می افته بگیریم.
هزینه خرید کیف حدودا چقدر می شه؟
فرق mybook با my passport چیه؟
سلام .
تا حدودی میتواند در برابر ضرباتی مثل رها شدن از دست از هارد دیسک محافظت کند . از قیمت اطلاعی ندارم .
در پست اول و دوم همین تاپیک درباره هارد دیسکهای دسکتاپی و پرتابل توضیحاتی دادم . مدلهای my book در واقع انواع دسکتاپی 3.5 اینچی و آداپتوردار هست که حداقل حجم دو ترابایت و حداکثر شش ترابایت هست ولی my passport مدلهای 2.5 اینچی پرتابلی هست که برای راه اندازی نیازی به آداپتور برق مجزا ندارند و حداقل حجم 500 گیگابایت و حداکثر دوترابایت هست . مدلهای پرتابل به خاطر سایز کوچک مناسب برای جابجائی روزمره هستند .
سلام
می خوام هارد بگیرم مادربردم GIGABYTE G31M-ES2C هست
میخوام بدونم این مادر بورد هارد تا چه ظرفیتی رو پشتیبانی میکنه !!!
شما دوستان چه هاردهایی رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟ اینترنال....
سرعت زیاد مهم نیست...چون فیلم ذخیره میکنم.....همین گه نصب و شناسایی بشه کافیه
ممنون از اساتید گرامی اگه تعدادی هارد بالای 1 ترا رو معرفی کنید که با مادر بورد من سازگاری کامل داشته باشه....که میشه همون sata 3 چون مادربورد من 4 پورت SATA 3Gb/s داره
سلام .
چيپست مربوط به پل جنوبي مادربردتان که Intel ICH7R هست به خاطر 48Bit LBA بودن توانايي آدرس دهي تا ظرفیت 128PiB را دارد ولی از آنجائی که مادربردتان از UEFI پشتیبانی نمیکند نمیتوانید روی آن ویندوز نصب کنید بلکه فقط میتونید بعنوان هارد دوم (غیر ویندوزی) که بصورت GPTد، Initialized شده از آن استفاده کنید .
مدل پیشنهادی WD Green هست که جدیدترین مدلها SATA 6Gb/s و قابل نصب بر روی مادربردتان هم هست . شش ترابایتی WD Green بصورت محدود وارد بازار شده بود و الان نمیدونم هنوز در دسترس هست یا خیر .
ولی اگر قصد نصب ویندوز روی آن دارید هارد ديسك Seagate (از سری 7200.14 و یا Desktop HDD.15) بخريد و طبق معمول هميشگي بصورت MBR هارد ديسك را Initialized و سپس ويندوز نصب كنيد . از آنجائي كه در حالت MBR حداكثر 2.19 ترابايت در دسترس هست با استفاده از برنامه DiscWizard از قسمت ExtendedCapacity Manager ، میتوان الباقی فضاي Unallocated را بصورت یک هارد دیسک جداگانه شبیه سازی کرد یعنی انگار سیستم دو هارد دیسک دارد . نحوه کار با Extended Capacity Manager را ميتوانيد در اين سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دنبال کنید .
نکته : سری 7200.14 تا سه ترابایت و سری Desktop HDD.15 چهارترابایتی هست .
ممنون حاجی.....من به عنوان یه هارد ( درایو ) دوم میخوامش که فیلم بریزم روش.....ولی این که گفتی بصورت GPTد، Initialized متوجه نشدم.....منظورت همون پارتیشنه ؟!!
بله خونده بودم.....ولی نمیدونستم که mybook همون دسکتاپی و my passport همون پرتابل هست......ممنون از راهنمایی شما.
هارد دیسکهای بیشتر از 2 ترابایت باید بصورت GPT هارد دیسک را Initialize کنید . در غیر اینصورت نمیتوانید به تمام فضای آن دسترسی داشته باشید . اگر از طریق Disk management ویندوز میخواهید پارتیشن بندی کنید طبق عکس زیر روي قسمت سمت چپ راست كليك و Initialize disk رو انتخاب کنید و سپس گزینه GPT را انتخاب میکنید و سپس پارتیشن بندی و در نهایت با فایل سیستم NTFS فرمت میکنید . دقت کنید که ویندوز XP از هارد دیسکهای GPT پشتیبانی نمیکند.
همانطوریکه قبلاً هم گفتم اگر هارد دیسک سیگیت بخرید با استفاده از برنامه Discwizard میتونید به دو هارد دیسک کمتر از دوترابایت شبیه سازی کنید که در اینصورت نیازی نیست بصورت GPT باشد.
![]()
سلام اقا عطا....به احتمال زیاد تصمیم گرفتم وسترن بگیرم.
بهترین گارانتی برای هارد های وسترن دیجیتال چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)