سلام دوستان
من برای اجرای بازی با این مشکل مواجه میشم
لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام دوستان
من برای اجرای بازی با این مشکل مواجه میشم
لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
شما باید بازی رو از طریق فایل "PlayMaxPayne3.exe" اجرا کنید!
-=-=-=-=-=-=-=--=-
دوستانی که مشکل صفحه آبی دارن، نیازی نیست حتماً سرویس پک 1 رو نصب کنن، فقط کافیه کرکشون رو عوض کنن و آخرین آپدیت رو نصب کنن...
سلام
ویچه ها کپچر 4 بازی که دشمنا با ماشین میان تو ساختمان و از روبرو میخورن بهت که مکس هم پشت میزه باید چیکار کنم؟من همشونا تو ماشین میکشم ولی بازم میان میخورن بهم میمیرم.
بچه ها من مکس پینه 3 رو گرقتم نصب کردم کرک و اپدیتشم نصبیدم
ولی اجرا که میکنم سال فعالیت راکاستار رو نشون میده و بعدش کرش میکنه
کسی میدونه دلیلش چیه?
گرافیکم انویدیا یک گیگ
رم چهار گیگ
سی پیو core i7 1.7gh
دوست عزیز خوب یادم نیست ولی فک کنم باید یکی از تایرایه ماشینم بزنی!
اول از همه باید راننده رو بزنی....
شما اپدیت و کرک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو دانلود کن....
ضمنا معمولا کرش اویه بازی به علت نصب نبودن نرم افزارهای ضروری بازی از جمله nvidia phsyx و ++vc هست مطمدن باش اونها رو نصب کرده باشی و حتما گرافیکت هم آپدیت باشه....
اگه جواب نداد مشخصات گرافیک لپ تاپت رو بگو...
سلام
آقا من از رو دیویدی نصبیدم هفت تایی مشکلی ک داره اینه ک الان سر لود کردن بازی social hobپیفام میده ک میخاد ب نت کانکت بشه هرچی هم میزنم بره دوباره میاد چیکار کنم آیا؟
اول از همه موقع لجرای بازی حتما از نت قطع شو....
ثانیا پوشه profile که احتمالا توی DVD بازی هست رو باید بریزی توی پوشه social club....
دادا قطعش میکنم فایروال هم بیکارش میکنم اون پروفایل هم کپی کردم اما بازم نمیشه
اقا مشکله کرش کردنو درست کردم.بازی رو تحت ویندوز اکس پی سرویس پک سه اجرا کردم بازی اجرا شد.تو لودینک گیر کرد.خیلی سی کردم اونم درستش کنم ولی نشد.برای سه تا دستگاهمونم این مشکل هست.تو لب تابم قبلم سوشیال کلوپ باز میشد ولی نمیدونم چی کار کردم که وقتی فایله render.exe
تو پوشه ی سوشیال رو اجرا میکنم کرش میکنه.گرافیکمم همون همون اپدیتی رو نصبیدم که انویدیا برای بتلفیلد داده بود بیرون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)