باسلام.
ميشه بگيد اين سريال های نورتون رو از کجا برمی داريد؟ سه هفته است غير فعاله![]()
باسلام.
ميشه بگيد اين سريال های نورتون رو از کجا برمی داريد؟ سه هفته است غير فعاله![]()
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که پیدا نکردم از Trial reset استفاده کردم کلا از کار افتاد مجبور شدم پاش کنم Bitdefender نصب کردم
آنتی ویروس رو ویندوز ارجینال لپتاپ بود
آقا میگم چندتا سریال هم برای NAV 2013 بزاری خداییش دعات میکنیم...![]()
لطفاً اگر مقدور باشه سريال برای nav بفرستين.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبدیل به سریال 180 روزه.
تبدیل به سریال 180 روزه.
ابتدا گزینه norton tamper protection در قسمت تنظیمات به آدرس settings / general / product security غیر فعال کنید. سپس در محیط safe mode تربال ریسیتر اجرا و ابتدا روی گزینه reset و سپس روی گزینه convert کلیک کنید.
قبل از استفاده از این تریال ریسیتر ها به نتایج آنالیز وب سایت ویروس توتال دقت داشته باشید.
با سلام آيا ارزشش رو داره از تريال ريستر استفاده کنيم ولی در عوض ويروس توتال اثراتش رو بزاره؟![]()
دوست گرامی و عزیز این تصمیمی هست که خودتون باید بگیرید و برای صداقت بیشتر لینک های ویروس توتال اضافه شده. من خودم به شخصه از تمامی این تریال ریسیتر ها استفاده کردم و مشکلی ندارم. با اسکن کل سیستم به وسیله file full system scan و reputation full system scan و norton power eraser هیچ مورد مشکوکی پیدا نشده. مشکل غیر عادی هم در کارکرد همیشکی یه چشم نمیخوره. به وسیله برنامه PeerBlock هم مورد مشکوکی که به تبادل اطلاعات بپردازه مشاهده نکردم. برنامه zemana antilogger هم موردی گزارش نکرده.
اگر اطلاعاتی که روی سیستمتون رد و بدل میشه بسیار مهم هست هیچ وقت نباید ریسک کنید حتی به اندازه زره ای.
سلام
بی تعارف عرض کنم، من تا تـــه این تریال ریست ها رفتم.مطمئن باشید خطری نداره.
اینا معمولا لیسانس OEM رو روی آنتی ویروس شما نصب میکنن.
تغییرات فقط در بخش Licensing انجام میشه.
در نهایت آنتی ویروس شما هیچ کمبودی نسبت به محصولی که با سریال فعال شده نداره.
حالا ممکنه یه وقتی آنتی ویروس از کار بیفته که این بحثش جداست و الان می بینیم که بعضی از سریالها هم وسط کار باطل میشن!
بعضی از دوستان پیغام خصوصی میزنن و دنبال سریال میگردن.
بهترین،مطمئن ترین و بی حاشیه ترین راه اینه که خودتون سریال بسازید! قبلا هم توضیح دادیم.
فقط یه کم وقت و حوصله میخواد.در حد نیم ساعت،شایدم کمتر.
این دو پست رو به ترتیب مطالعه کنید و برای 180 روز آینده خیال خودتون رو راحت کنید:
Norton Internet Security
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)