کــاش به جــــــــای پـــاکتـ ــــ سیگــــــــــار
روی چشمـــــــــــان تــو می نوشتــــــــند
"هشــــــــــدار" !
کــاش به جــــــــای پـــاکتـ ــــ سیگــــــــــار
روی چشمـــــــــــان تــو می نوشتــــــــند
"هشــــــــــدار" !
حضورت در قلبم مثل نفس کشیدن است!
آرام… بی صدا… همیشگی...
به تنهاییم افتخار میکنم چون میدانم تحمل تنهایی بهتر ازگداییمحبت است
به این می اندیشم
که چرا مـــــــن
تنهـــــــــــا نشسته ام
و آغــــــوش تـــــــو هم تنهـــــــاست!
![]()
گــاه آدمــی
تـنهـاتــر از آن است
که ســکـوتش می گــوید!
نباشی دلم که هیچ
دنیایم تنگ میشود
حواســــم را هرکـــجا که پــرت می کـــنم
باز کـــنار تـــو می افتد ...
وقتی خالصانه دوستش داری
به حُـــــرمت احساس خودت
بگذار او هم علاقه ات را بداند …
وقتی با خودت میگویی : میترسم …
یعنی هنوز ” غرورت” را بیشتر از او دوست می داری
پس توقع نداشته باش او هم احساست را باور کند …
تو هنوز نمیدانی قیمت ابراز عشق بیشتر از حفظ غرور است
هنوز نمیدانی دوست داشتن و عشق
حرمت دارد ….
عشق وقتی زیباست
که از دل تو بر زبانت جاری شود …
حتی اگر جواب رد بشنوی
حتی اگر به نفع تو تمام نشود
تو به حرمت ” احساس خودت ”
بگذار بداند …
شاید او هم سر کرنش فرود آورد
نزد احساس پاک تو …
چه میدانی !
شاید او عاشق تر بود …
دیشب تا به صبح دستانم به دنبال دستانت گریست
کودکانه تو را بهانه میکرد
دیشب تا خود صبح آغوشم برای آغوشت بغض کرد
ساده بگویم دیشب دلم .........
دلم بی پروا ، هوای بودنت را میکرد ...!
سلام
تشکر میکنم از تمام دوستانی که مشخصه با دقت و وسواس بیشتری نسبت به ارسال پستهاشون اقدام میکنند
برای نوشتن و تأثیرگذاری بیشتر در پستی که شعر و احساس رو منتقل میکنه، میشه ایدههای مختلفی رو بکار برد
یکی از این ایدهها و روشها استفاده از تصویر در شعری است که نوشته میشه
نکتهای که جدیداً با استقبال بیشتری از سوی شما دوستان در حال انجامه
ایدهای که خود من هم با اون موافقم و معتقدم میتونه اثرگذاری یک شعر زیبا رو زیباتر و چندبرابر کنه
اما خب برای انجام هرکاری چقدر خوبه که اون کار و راه به بهترین نحو خودش انجام بشه
در این مورد خواستم چند نکته رو برای یادآوری بنویسم تا این روند به بهترین شکل خودش ادامه پیدا کنه:
(این مورد و موارد دیگر در خیلی از تاپیکها میتونه مدنظر قرار گرفته بشه)
مهمترین نکته اینه که تصویری رو که انتخاب میکنیم حتماً ارتباط نزدیک و تنگاتنگی با متن شعر داشته باشه
مشخصه که اگر تصویر هر چقدر هم که زیبا باشه، اما ارتباطی با شعر نداشته باشه، نمیتونه اون اثرگذاری رو داشته باشه و چه بسا اثر معکوسی هم برجابذاره.
نکته دوم قرار دادن تصویر یا عکسی است که از نظر ابعاد (Dimensions) و هم از نظر اندازه (Size) دارای مقدارهای مناسبی باشند
پس لطفا دقت کنید از نظر ابعاد:
چون انجمن، تصویری با عرض Width بالاتر از 500 پیکسل Pixel رو از نظر نمایش کوچک کرده و به صورت پیشفرض اینگونه نشان میده پس دقت داشته باشیم که تصویر در عرض، بیش از 500 پیکسل نباشد.
و وقتی ابعاد در این اندازه است به طور مستقیم حجم یا اندازه تصویر نیز نباید از حدی بالاتر بره. پس دقت کنیم این مقدار به کمترین مقدار خودش برسه.
به راحتی هم این امر امکانپذیره. تنها با باز کردن تصویر در Photoshop و مسیر: Image ---->Image Size و انتخاب 500 پیکسل برای عرض تصویر (البته در صورتی که تصویر بزرگتر از این اندازه است). و برای ذخیره کردن هم رفتن به File ----> Save for Web & Device (یا گزینهای شبیه به این برای ذخیرهی تصویر در محیط وب) و انتخاب فرمت JPEG و کیفیتی مناسب تا تصویر به اندازهی زیر 30 یا حتی کمتر از آن برسد
و سپس آپلود تصویر در جایی که میدانیم ماندگاری تصویر در آنجا بالاست. مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا هر جایی که خود شما میشناسید.
و هر آنچه که خود شما فکر میکنید میتونه این ایده رو به بهترین شکل عملی کنه.
و سپس قرار دادن در پست
ممنون میشم این نکته رعایت بشه. چون تصویری با ابعاد و اندازهی بزرگ ممکنه در پستتون پاک بشه
+
حالا که تا اینجا اومدماین نکته رو هم بنویسم که لطفا در هر پستی تنها و تنها یک شعر رو بنویسید
و اینکه توصیه میشه شعری رو کامل بنویسد
لینک این پست به پست اول تاپیک اضافه شده
و این تاپیک رو 24 ساعتی میبندم تا این پست و پست اول تاپیک و ... توسط شما دوستان مروری بشه
ممنون از همکاری شما و البته شعرها و پستهای زیبای شما
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)