تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 171 اولاول ... 347480818283848586878894134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض LG 3D Gallery

2. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه LM62000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستانی که مدل lm62000 دارند

بالاخره دیروز کنترل جادویی رو که شرکت برام فرستاده بود بدستم رسید
    اگه قبلا با شما تماس گرفتن و گفتن براتون می فرستن که منتظر باشید،
    اما اگه تماس نگرفتن حتما با گلدیران تماس بگیرید،
    با این شماره: ------> 89522_021 داخلی 1108
    و یا این شماره:
    ------> 84733_021

با تشکر از گلدیران
    ، حالا بهم ثابت شد که LG پشتیبانی خوبی داره (یعنی برای من که تا حالا این طور بوده)
    ( و قابل توجه دوستانی که از پشتیبانی LG ایراد می گرفتن!)

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من وقتی فیلم داره اجرا میشه دکمه تنظیمات رو میزنم فقط تنظیمات مربوط به کیفیت پخش فیلم یا حالت دو بعدی و سه بعدی رو میاره، اصلا گزینه ای به عنوان subtitle یا زیر نویس نداره، شما میشه لطف کنید یه عکس از تنظیمات مربوط به زیرنویس رو که در موقع اجرای فیلم نشون میده رو بذارید ببینم شاید منو تنظیمات تلویزیون من مثل شما نیست ، من خیلی دنبال تنظیمات زیر نویس گشتم ولی جایی پیدا نکردم
    دوست عزیز
    تنظیمات زیرنویس وقتی فیلم در حال پخش باشه ظاهر نمیشه، باید حتما دکمه Pause رو بزنید، خواهید دید که تنظیمات Subtitle فعال میشه،
    امتحان کنید.

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

دوستانی که مدل lm62000 دارند

بالاخره دیروز کنترل جادویی رو که شرکت برام فرستاده بود بدستم رسید
    اگه قبلا با شما تماس گرفتن و گفتن براتون می فرستن که منتظر باشید،
    اما اگه تماس نگرفتن حتما با گلدیران تماس بگیرید،
    با این شماره: ------> 89522_021 داخلی 1108
    و یا این شماره:
    ------> 84733_021

با تشکر از گلدیران
    ، حالا بهم ثابت شد که LG پشتیبانی خوبی داره (یعنی برای من که تا حالا این طور بوده)
    ( و قابل توجه دوستانی که از پشتیبانی LG ایراد می گرفتن!)

کلا تو ایران گارانتی ینی کشک دوست من، تلویزیونو با ارز دولتی و هزینه گمرکی کم وارد میکنن و دو برابر قیمت میفروشن، بعد یه کنترل 100 تومنی برای 3 میلیون خرید دادن به شما، شما اینقد خوشحال شدین.
    بنده هم تماس گرفتم برای تلویزیون یکی از اقوام گفت: ((اگه تو کاتالوگ بوده من عذر میخوام، همین و خداحافظ.))

Last edited by parham511; 29-11-2012 at 11:32.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

دوستانی که کالیبره واسه LM66100 یا LM67100 میخواستن:
    یکی ازینا احتمالا میخوره.

Last edited by parham511; 29-11-2012 at 11:34.

7. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

کلا تو ایران گارانتی ینی کشک دوست من، تلویزیونو با ارز دولتی و هزینه گمرکی کم وارد میکنن و دو برابر قیمت میفروشن، بعد یه کنترل 100 تومنی برای 3 میلیون خرید دادن به شما، شما اینقد خوشحال شدین.
    بنده هم تماس گرفتم برای تلویزیون یکی از اقوام گفت: ((اگه تو کاتالوگ بوده من عذر میخوام، همین و خداحافظ.))

دوست عزیز
    فرمابش شما هم صحیح، من هم از اینکه یه کنترل 100 تومنی برام فرستادن ذوقمرگ نشدم
    فقط از این خوشم اومد که به تعهدشون عمل کردن و کنترلی رو که تو کاتالوگ نوشته بودن برام فرستادن

9. این کاربر از LM62000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت data90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان کسی میتونه بگه تو مدل 47lm76100 چطوری میشه فیلمهای تلویزیون را روی فلش مموری ذخیره کرد .

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

دوست عزیز
    فرمابش شما هم صحیح، من هم از اینکه یه کنترل 100 تومنی برام فرستادن ذوقمرگ نشدم
    فقط از این خوشم اومد که به تعهدشون عمل کردن و کنترلی رو که تو کاتالوگ نوشته بودن برام فرستادن

تعهد و اعتبار یک شرکت و زیرمجموعه گارانتیش در همه جای دنیا یعنی اینکه وقتی شرکت کوچکترین اشتباه یا ادعایی میکنه که نمیتونه اونو براورده کنه، برای همه مصرف کننده هاش جبران میکنه و عذرخواهی رسمی میکنه نه اینکه مثل گلدیران با زور باید ازشون بگیرید.
    برای مثال تو کاتالوگشون هرچی خواستن نوشتن، مثل 1000 هرتز، کنترل جادویی، دانگل wifi داخل کارتن و.... اسمشم میزارن اشکال چاپی کاتالوگها و آخرشم مینویسن شرکت هیچ گونه مسئولیتی در قبال اشکالات چاپی یا اشتباه در اعداد ارقام موجود در این کاتالوگ ندارد...!!!!
    خب همین جمله کارو خراب میکنه و معلوم میشه چقدر مسئولیت پذیرند.
    بعد مشتری مجبور میشه بارها تماس بگیره و با تهدید به شکایت و .... حق خودشو بگیره، و تازه از هر 2-3 نفر 1 نفر موفق میشه حق قانونیشو بگیره.
    این یعنی تعهد به نظر شما؟
    به نظر من حتی تو ایرانم به این نمیگن تعهد.
    Last edited by parham511; 29-11-2012 at 20:40.

12. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تعهد و اعتبار یک شرکت و زیرمجموعه گارانتیش در همه جای دنیا یعنی اینکه وقتی شرکت کوچکترین اشتباه یا ادعایی میکنه که نمیتونه اونو براورده کنه، برای همه مصرف کننده هاش جبران میکنه و عذرخواهی رسمی میکنه نه اینکه مثل گلدیران با زور باید ازشون بگیرید.
    برای مثال تو کاتالوگشون هرچی خواستن نوشتن، مثل 1000 هرتز، کنترل جادویی، دانگل wifi داخل کارتن و.... اسمشم میزارن اشکال چاپی کاتالوگها و آخرشم مینویسن شرکت هیچ گونه مسئولیتی در قبال اشکالات چاپی یا اشتباه در اعداد ارقام موجود در این کاتالوگ ندارد...!!!!
    خب همین جمله کارو خراب میکنه و معلوم میشه چقدر مسئولیت پذیرند.
    بعد مشتری مجبور میشه بارها تماس بگیره و با تهدید به شکایت و .... حق خودشو بگیره، و تازه از هر 2-3 نفر 1 نفر موفق میشه حق قانونیشو بگیره.
    این یعنی تعهد به نظر شما؟
    به نظر من حتی تو ایرانم به این نمیگن تعهد.
    با این نظرات شما که شدیدا قبول دارم فکر کنم خریداز بانه به صرفه باشه الان تو بانه مارکت قیمت 55 76100 حدود 4700 شده که با 47 نمایندگی تقریبا هم قیمته اگه 86000 رو با این قیمت بتونم از بانه پیدا کنم صدر صد اونو می گیرم یا مثلا 96000 رو نهایت تا 5500 پیدا بشه. نظرتون در مورد خرید از سایت بانه مارکت یا کلا بانه چیه؟
    دوستان 96000 چقدر از 86000 بهتره آیا ارزش هزینه رو داره؟
    همچنین 86000 در مقایسه با 76100 (مثلا الان تو بانه مارکت 55 76100 از 47 86000 تو نمایندگی ارزونتره) شما باشید 55 76100 رو می گیرید یا 47 86000؟
    ممنون می شم اگه کسی دقیق تو این مورد توضیح بده
    الا سری 8 سامسونگ باکیفیتر از ال جیه ولی خوب هم خیلی گرونتره هم اینکه پسیو نیست سونی یه غول 84 اینچی با سه بعدی پسیو ال جی معرفی کرده
    تو دو بعدی کیفیت مدل های 2012 ال جی چطوره؟ هم چنین شنیدم تکنولوژی پسیو تو مدل های 2012 با کیفیتر و شفاف شده به نظر می رسه پسیو از اکتیو که تو سه بعدی روشنایی نصف و همچنین سر گیجخه می آره بهتره درسته؟
    Last edited by ali_n2011; 29-11-2012 at 23:43.

در آغاز فعالیت data90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بچه ها LG DVR چیست ؟ کسی توضیح میده ؟ تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •