تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 602 اولاول ... 347480818283848586878894134184584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه rubiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز ... یکی از دوستان میخواد هدفون بخره امیدوارم شما بتونید کمکش کنید ...

1. بودجه : حداکثر 1 ملیون

2.نوع هدفون : Full Size یا رو گوشی

3.کاربرد صوتی : فیلم دیدن و گوش دادن موزیک ( بیشتر آهنگ های پاپ و بیس دار )

4.برند : برند و ظاهر هدفون هم اصلا مهم نیست.

5.دیوایس : برای گوش دادن موزیک از iphone و pc استفاده میکنه کارت صدای حرفه ای فکر نمیکنم داشته باشه یه هدفون میخواد که با iphone راحت درایو بشه.

خودم akg k181 dj و
    Sony MDR-ZX700 رو پیدا کردم حالا منتظر جواب اساتید میمونم تا بهترین هدفون رو انتخواب کنه ...

پ.ن : Sony MDR Z1000 هم در نظر داشتم ولی قیمتش بیشتر از 1 تومن نیست ؟ اگه نیست چه فرقی با Sony MDR-ZX700 رو داره ؟ ارزش هزینه بیشتر رو داره ؟

با تشکر فراوان ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    ممنون میشم یه چند تا هدفون تا 400 تومن بهم معرفی کنین.کلا زیاد آهنگ گوش میدم ولی نه بصورت حرفه ای.سبک pop بیشتر دوست دارم.خودم نظرم بیشتر روی dt 770 pro و m50 هستش نظر شما چیه؟
    بعد ممنون میشم بگین تفاوت dt 770 با dt 770 pro چیه؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما ولی من معنی موزیکالیته رو درست نمیدونم و بین s4 و akg های هم رده مثل k330 گیرکردم!
    چون قصد خرید دارم و یه بار فاکتورایی که برام مهمه ردیف میکنم شما لطفا نظرتونو بگین:
    تفکیک و وضوح صدا - نویز آیسولیشن - طبیعی بودن و بیس متعادل
    سلام
    موزيكاليته يعني پخش صداش همراه با كمي بيس بيشتر و صداي گرم هست.صدا كسل كننده نيست .بيشتر براي سبك هاي پاپ و الكترونيك و راك و ....
    پخش صداي سرد هم همراه با بيس ضعيف و صداي خشك و بي روح كه براي سبكهاي كلاسيك و جاز و ... مناسب هست.
    با توجه به نوع صدايي كه ميخواين و انتظاراتتون بايد akg روانتخاب كنين وليكن پيشنهاد من به شما klipsch هست چون ممكنه akg اون هدفون ايده التون نباشه .

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
    راستش من قصد خرید هدفون Sennheiser مدل HD 598 رو دارم ، کسی تا به حال این هدفون رو داشته ؟! یا امتحانش کرده ؟!
    میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که چطور هدفونی هستش ؟! آیا ارزش خرید داره ، اونم با قیمت 635 تومان ؟! نسبت به هدفون های معمولی 20 - 30 تومنی چه چیز فوق العاده ای داره ؟! شما با چه دستگاه هایی ازش استفاده کردین ؟! روی کامپیوتر چطوری جواب میده ؟ آیا باید از کارت صدای مجزا استفاده کرد ؟! آیا منی که از کارت صدای مجزا استفاده نمیکنم میتونم از نهایت کیفیت این هدفون بهره ببرم ؟! آیا همینطوری میتونم تفاوتش رو با هدفون های معمولی حس کنم ؟! یا نیاز به آمپیلی و کارت صدا و دم و دستگاه های مختلف دارم ... ؟!! و اینکه اگر که عوضش کردید ! چرا عوضش کردید مگه چه مشکلی داشته ؟!
    میبخشید سوالام طولانی شد ... شرمنده ... به من حق بدید وقتی میخوام انقدر هزینه کنم ، میخوام مطمئن باشم که یه جنس عالی میخرم ...
    الان فعلاً هنوز هدفونم A4tech مدل HS-800 هستش ...
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

سلام
    ببخشين ولي شما بدون اينكه اعلام كنين چه نوع صدايي دوست دارين مستقيم يك مدل هدفون رو معرفي كردين و يك سري سوال پرسيدين كه جوابهاس مفصلي هم دارن ولي مهم اينكه واقعا اين هدفون با سليقه شما همخوني داره يا نه.اين هدفون از هدفونهاي خوب و حرفه اي سنهايزر هست و براي درايو شدن حتما نياز به امپ داره.
    لطفا شما نوع صداي كه ميپسندين رو بفرمايين اگه با اين هدفون مطابق بود توضيحات كامل در مورد استفاده اين هدفون با پليرتون رو بگيم و در غير اين صورت هدفون مناسب رو بهتون معرفي كنيم.با تشكر

دوستان یه سوال.
    آمپلی فایر برای هدفون چی بخرم؟دیگه نهایتا 400 باشه قیمتش.
    این چطوره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونوقت کار این امپلی فایر چیه؟من یه هدفون حرفه ای بخرم و وصلش کنم باهاش چی کار میتونم بکنم؟یعنی از موبایل هم میشه با همین امپلی فایر استفاده کرد؟یعنی هدفون و موبایل و امپلی فایر.
    یه راهنمایی بکنید.مظنورم ایفون هست.
    ببخشين براي چه هدفوني؟
    صداي هدفونتون سرد هست يا گرم؟
    براي هدفون فول سايز يا داخل گوشي؟
    تا حدود بودجه ٤٠٠ هزار تومان هيچ امپ مناسبي موجود نيست حد اقل ٤٠٠ دلار در نظر بگيرين.
    اين امپي كه معرفي كردين هيچ امتياز مورد توجهي نداره و امپ خاص و جالبي نيست و قيمت دلاريش هم حدود ٧٠ دلار هست.
    قبل از هر چيز لطفا هدفونتون رو معرفي كنين تا با توجه به توان مورد نياز براي درايو اون هدفون امپ مناسب بهتون معرفي بشه.
    موفق باشين

با سلام خدمت دوستان عزیز ... یکی از دوستان میخواد هدفون بخره امیدوارم شما بتونید کمکش کنید ...

1. بودجه : حداکثر 1 ملیون

2.نوع هدفون : Full Size یا رو گوشی

3.کاربرد صوتی : فیلم دیدن و گوش دادن موزیک ( بیشتر آهنگ های پاپ و بیس دار )

4.برند : برند و ظاهر هدفون هم اصلا مهم نیست.

5.دیوایس : برای گوش دادن موزیک از iphone و pc استفاده میکنه کارت صدای حرفه ای فکر نمیکنم داشته باشه یه هدفون میخواد که با iphone راحت درایو بشه.

خودم akg k181 dj و
    Sony MDR-ZX700 رو پیدا کردم حالا منتظر جواب اساتید میمونم تا بهترین هدفون رو انتخواب کنه ...

پ.ن : Sony MDR Z1000 هم در نظر داشتم ولی قیمتش بیشتر از 1 تومن نیست ؟ اگه نیست چه فرقی با Sony MDR-ZX700 رو داره ؟ ارزش هزینه بیشتر رو داره ؟

با تشکر فراوان ...
    سلام
    متاسفانه هيچ كدوم از هدفونهايي كه معرفي كردين مناسب مورد استفاده و سبك موسيقي مورد نظر نيستن.
    لطفا تا بعد از تعطيلي ها صبر كنين تا هدفون مناسب رو با توجه به كاربردتون بشما معرفي كنم.
    با تشكر.

سلام خدمت دوستان
    ممنون میشم یه چند تا هدفون تا 400 تومن بهم معرفی کنین.کلا زیاد آهنگ گوش میدم ولی نه بصورت حرفه ای.سبک pop بیشتر دوست دارم.خودم نظرم بیشتر روی dt 770 pro و m50 هستش نظر شما چیه؟
    بعد ممنون میشم بگین تفاوت dt 770 با dt 770 pro چیه؟
    هر دو هدفون بسيار هدفونهاي خوب و مناسبي هستن .
    براي مصرف شما m50 مناسب تر هست با توجه به توان مورد نياز براي درايو شدن و صداي خاص اين هدفون.فقط ممكنه موقع استفاده طولاني مدت باعث ايجاد درد در اطراف گوشها و تعريق بشه.
    تفاوت 770 و770 pro در پخش جزييات و مقدار توان مورد نياز براي درايو شدن دو هدفون هست.ولي جنس صداي هر دو هدفون يكسان هست و براي ما اماتورها كلا صداي يكساني دارن.
    Last edited by peaceful1; 17-08-2012 at 17:23.

4. 8 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه من در مورد صدای سرد و گرم چیزی نمیدونم ، برای همین نمیتونم بگم که کدوم صدا رو بیشتر دوست دارم ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید ....

دوستان من یک هدفون بیسیم ( 2 حالته باشه بهتره - بیسیم باسیم ) جهت گوش دادن به موسیقی و دیدن فیلم میخوام ( آزمون IELTS دارم LISTENING ام ضیفه ) میخوام صدا واضح باشه

قیمت هم من میخوام حدود 70 دیگه حداکثر 90 اینا باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

متاسفانه من در مورد صدای سرد و گرم چیزی نمیدونم ، برای همین نمیتونم بگم که کدوم صدا رو بیشتر دوست دارم ...
    سلام
    بطور خلاصه و عاميانه:
    صداي گرم صدايه كه در اون فركانسهاي پايين قويتر پخش ميشه و در واقع صدا بم هست در اين صدا مشخصه بارز پخش بيس قوي هست.
    صداي سرد صدايه كه در اون فركانسهاي بالا قويتر پخش بشه و در واقع صدا تيز و خشك و شفاف هست.

8. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید ....

دوستان من یک هدفون بیسیم ( 2 حالته باشه بهتره - بیسیم باسیم ) جهت گوش دادن به موسیقی و دیدن فیلم میخوام ( آزمون IELTS دارم LISTENING ام ضیفه ) میخوام صدا واضح باشه

قیمت هم من میخوام حدود 70 دیگه حداکثر 90 اینا باشه
    سلام
    بسيار خوب ولي كيفيت صداي اين هدفون حدود 90 توماني برابر با يه هدفون 30 يا 40 هزار توماني خواهد بود و بعدا براي مصارف ديگه بدردتون نخواهد خورد.
    فيليپس دو مدل هدفون وايرلس مورد نظرتون رو داره.
    موفق باشين.

10. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ببخشید متوجه نمیشم ؟؟؟ کیفیت 90 هدفون هزارتومانی = 30-40 هزار تومانی ؟؟؟

خود شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ببخشید متوجه نمیشم ؟؟؟ کیفیت 90 هدفون هزارتومانی = 30-40 هزار تومانی ؟؟؟

خود شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
    سلام
    ببخشين منظورم رو درست بيان نكردم
    منظورم اين بود كه قيمت يك هدفون وايرلس تقريبا دو برابر يك هدفون سيمي كه تقريبا كيفيت صداي برابري دارن خواهد بود .و اين اختلاف قيمت بخاطر سيستم ارسال ديتا در اين هدفونها هست.پيشنهاد انتخاب هدفون سيمي مناسب با كاربردتون هست.
     مثل akg k77

13. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه ! ، من صدای تیز دوست ندارم ، گوشمو اذیت میکنه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •